Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand

Onderstaande verscheen gisteren op de website van en werd geschreven door donquijotte.
Het volgende filmpje (helemaal onder aan dit bericht) kwam ik tegen op het internet. Hier wordt haarfijn uitgelegd in welke gevaarlijke situatie we ons momenteel bevinden.
De Verenigde Staten (met Israël en Engeland) zijn wereldwijd bezig een 3e wereldoorlog uit te lokken. Dit doen ze omdat oorlog hun enige manier is om een faillissement af te wenden en hun mismanagement en hun bedrog onder het tapijt te kunnen vegen. Ze veroorzaken een wereldoorlog en zullen nadien weer boven komen drijven als de helden die het oplossen (probleem, reactie, oplossing). Wereldwijd zullen honderden miljoenen mensen sterven. Onze politieke en financiële leiders zullen een veilig heenkomen zoeken in hun luxueus ingerichte bunkers. Hun dochters en zonen zullen niet aan het front te vinden zijn. We zullen ze alleen op televisie zien, waarschijnlijk gekleed in een soldaten kloffie, om ons met zijn allen de dood in te jagen voor hun politiek en geldelijk gewin.
NAVOOok Nederland loopt aan de leiband van het oorlogszuchtige trio (VS, Israël, Engeland) mee. Het ongeluk met de MH17 is hiervoor door Nederland in scene gezet. De media doen vanaf het eerste moment niets anders dan met de vinger richting Rusland te wijzen. Langzaam wordt het Nederlandse volk klaargestoomd door de corrupte politiek en de media, met al haar hoernalisten, voor een oorlog.

U denkt toch niet echt dat het ze wat doet als er een paar HOL-landers sterven. Ze spelen toneel en hebben hele luxe schuilkelders in Griekenland, Argentinië en Nederland.

Ik heb eerder geschreven dat het 1 voor 12 is. We moeten stoppen met het kijken naar onze door en door verrotte televisie. We moeten stoppen te geloven wat die hoernalisten in de kranten publiceren. Het is tijd om mensen te informeren. Hou het klein en begin in je omgeving. Overal ter wereld komen mensen in opstand. Overal ter wereld vallen de oogkleppen af bij de gewone man.
Wat er in Israël en de Verenigde Staten gebeurt hebben we weinig invloed op. Wat er in Nederland gebeurt daar kunnen we iets aan doen. Ga niet mee in de anti Rusland propaganda. Probeer het spel te doorzien. Als je dan toch tel-lie-vision kijkt, wees kritisch en begin eens met alles 180 graden om te draaien. Alles wat op televisie is, is propaganda. Ja bijna oorlogspropaganda. Ik schreef eerder al dat de Nederlandse staat in de Oekraïne sponsor is van fascistische Nazi televisie. Probeer de punten te verbinden.
Het volgende filmpje is in het Duits en ik weet niet hoe te ondertitelen. Ik adviseer het toch te kijken. Beelden zeggen soms meer dan woorden. Niet voor mensen met een zwakke maag en jeugdige kijkers.
https://www.youtube.com/watch?v=k8kgUsldftA

Een gedachte over “Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: