Wat is er aan de hand met onze planeet? (Deel 1)

cropped-planeet-aarde.jpgIs het je nog niet opgevallen dat er de laatste jaren meer en meer natuurgeweld is? Zwaardere aardbevingen, sink holes, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, orkanen, enz.
Er is duidelijk iets aan de hand. Maar wat?
Sommigen zouden zeggen: “Het is het werk van God.” Anderen zouden beweren dat de mens hiervoor verantwoordelijk is. Nog anderen zijn wat slimmer en zeggen dat er iets is die van invloed is op het hele zonnestelsel.
Het magnetisch veld van de zon is veel sterker dan ooit: zo’n 230%. Het aards magnetisch veld is aan het verzwakken. Op de maan wordt nu het begin gezien van een atmosfeer. Ook andere planeten zijn aan het veranderen. (Bron)
Een hele tijd geleden begonnen we te horen over Nibiru/Planet X. “Wat is dat voor beest?”
Er wordt beweerd dat dit een extra planeet zou zijn die niet alleen rond onze bekende zon draait maar ook rond een tweede ster (bruine dwergster) die deel uitmaakt van onze zonnestelsel. Ons zonnestelsel zou dus binair zijn van aard. In onderstaande video zie je een interview tussen Zecharia Stitchin en Dr Robert Harrington. Die laatste zou astronoom zijn van het Observatorium bij de Amerikaanse Marine.

Mocht Nibiru / Planet X echt bestaan dan zou er volgens Nancy Lieder van Zetatalk dit kunnen gebeuren, wanneer die onze planeet passeert:

Tot op heden heb ik alleen maar aannames, beweringen en voorspellingen gezien zonder glashard bewijs van het bestaan van een extra planeet. Mocht iemand goede bewijzen hebben van bovenstaande, dan wil ik die zien.
Maar dan kan je je wel afvragen waarom er op het Amerikaanse continent ondergrondse steden gebouwd worden, waarom Rusland gratis grond weggeeft in het oosten van het land en waarom er in China hele spooksteden gebouwd werden. Ook vluchten de rijken der aarde naar veiliger oorden zoals Nieuw-Zeeland, ondergrondse Amerikaanse steden, Oeral-gebergte, Zwitserland, enz. Weten zij iets wat wij niet weten?
Dat laatste zou wel eens kunnen duiden op een fysieke verschuiving van de aardse polen die binnen afzienbare tijd zou gebeuren. Hieronder een video van wat er zou kunnen gebeuren tijdens en na een fysieke poolverschuiving.

Nu stelt zich de vraag wat de oorzaak is van die poolverschuiving.
Wordt vervolgd in deel 2.

Een gedachte over “Wat is er aan de hand met onze planeet? (Deel 1)

  • 15 mei 2016 om 13:33
    Permalink

    Volgens de uitleg dat ik op een meeting kreeg van ( naam vergeten) maar ook met NASA gewerkt had, heeft het magnetisch veld ,, invloed op de onze, juist weet ik niet meer, maar de aarde zou dan opwarmen van binnenuit. Die kleine verandering in opwarming van onze aardkorst, zet alles uit, en krijg je meer aardbevingen, Door de opwarming van onze aardkorst, verwarmd de zee lichtje, genoeg om het water sneller te verdampen, met meer overstromingen tot gevolg. Lijkt mij ook de meest logische verklaring.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: