Waarom we absoluut NIET vrij zijn.

Voelt u zich als mens werkelijk vrij in dit land, op deze wereld? Vindt u dat u waardig en respectvol behandeld wordt? Wist u dat de Belgische staat ons niet als mens ziet, maar eerder als handelswaar? Uit lang en uitgebreid onderzoek zijn we al heel veel te weten gekomen over hoe het zogenaamde ‘democratische’ systeem werkt. Wat we allemaal zijn tegenkomen, hielden we eerst voor het onmogelijke, maar vielen daarna toch als puzzelstukjes in elkaar. Een mogelijkheid om het systeem te veranderen is er niet, omdat het van bovenaf wordt opgelegd en vanuit de intentie verkeerd is. Dit geldt niet alleen voor België, maar wellicht voor heel de wereld.
Volgens de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) is het ons geboorterecht om vrij van slavernij en onderdrukking te leven, zonder discriminatie, minderwaardigheid en ondergeschiktheid. We hebben allemaal verantwoordelijkheid om ons leven te wijden aan het geluk van anderen, om liefde en vrede te creëren op Aarde. Maar wat blijft er vandaag de dag nog over van deze waarden? Bij het aangeven van uw geboorte worden al deze rechten u meteen ontnomen.
Dit gaat als volgt: Uw geboorteakte is geld waard, heel veel geld,  ongeveer 650 000 €. Uit uw geboorteakte wordt een waardedocument gecreëerd door de Belgische staat. Dit document wordt dan door de staat gebruikt als onderpand om geld te lenen op de financiële wereldmarkt.
Na de aangifte wordt uw naam ingeschreven in het Rijksregister, daaruit wordt een Natuurlijk Persoon (1) gecreëerd met een rijksregisternummer. Deze fictieve entiteit is de slaaf die later belastingen, taksen, boetes, enz zal betalen, zodanig dat de overheid in staat is de intrest op zijn lening terug te betalen. De creatie van deze Natuurlijk Persoon is de geldkas van de staat. Alle documenten waar onze naam op vermeld is – identiteitskaart, rijbewijs, documenten van de auto, belastingbrief (2) – verwijzen naar deze Natuurlijk Persoon. Maar die bent u niet! Deze Natuurlijk Persoon, die uw naam draagt, vertegenwoordigt een juridische entiteit en is gecreëerd door en eigendom van de staat. U wordt dus niet meer als mens gezien, maar als handelswaar. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar de Belgische staat is een bedrijf. En wat is de doelstelling van een bedrijf? Winst maken. Wie zorgt er voor de winst? U. Dat hierdoor uw mensenrechten worden geschonden is geen probleem voor de staat, want voor hen bent u geen mens, u identificeert zich uiteindelijk met uw Natuurlijk Persoon (in de Belgische wetgeving komt ook nergens het woord ‘mens’ voor, enkel ‘personen’). Heeft de staat u of uw ouders ooit gevraagd om van u handelswaar te maken, heeft u daarvoor ooit toestemming gegeven? Hebt u ooit een contract getekend met de staat? Zolang u zich identificeert met uw Natuurlijk Persoon zijn al uw bezittingen en eigendommen van de staat, inclusief uzelf.
(1) Persoon komt van het Latijn ‘persona’ wat masker van een toneelspeler betekent
(2) Op die documenten staat uw en mijn naam in hoofdletters. Tijdens de Romeinse tijd werd de naam van de slaven geschreven in hoofdletters, van de vrije mensen in kleine letters.
Meer info op deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: