Waarom die massale bomenkap?

In De Standaard lezen we dat het Vlaamse Agentschap wegen en verkeer langs de E313 in Ranst bomen kapte zonder vergunning tegen transmigranten. De opdracht daartoe kwam van Antwerps gouverneur Cathy Berx. Bij het Agentschap Natuur en Bos kunnen ze er niet om lachen. Ze vragen om herstelmaatregelen, en maar goed ook.
“Raadslid Kris Merckx (PVDA) wilde gouverneur Cathy Berx erover aan de tand voelen. Maar een stemming over de hoogdringendheid van de vraag draaide in het nadeel van Merckx uit. Hij zal nu alles in een schriftelijke vraag gieten, ” lezen we in een artikel van HLN.
Ook Bart Caron van Groen zit met vragen. Zo schrijft hij in zijn opiniestuk: “Dan kan er wel fijntjes gecommuniceerd worden dat dit een ontbladeringsstrategie is teneinde transmigranten makkelijker op te kunnen sporen, mij lijkt dit het ultieme argument. Als je iets echt niet meer verkocht krijgt, dan begin je over angst voor vreemdelingen. Want daarmee kan je de Vlaming nog eventjes paaien.”
Ook in Nederland zijn, of liever waren, bomen niet meer veilig, zo blijkt. Maar ondertussen gaan die plannen niet meer door.
Er worden tal van redenen opgeworpen. Transmigranten, veiligheid op de weg, enz. Maar is dat eigenlijk wel zo?
Op Bomenkapmeldpunt komen we dit bericht tegen:
5G en bomenkap
“Beste mensen,
Ik stuitte onlangs op dit YouTube filmpje “5G … Assault On OUR TREES!” waarin verband wordt gelegd tussen de (massale) bomenkap en de uitrol van het 5G netwerk.

Voor optimaal signaalbereik van 5G blijkt dat de boomhoogte tenminste 3 mtr. lager moet uitkomen dan de 5G-zendmasten die worden geplaatst, omdat bomen obstakels blijken te zijn voor het signaalbereik van 5G.
Dit is gebleken uit onderzoek van The University of Surrey:  Masthoogte op boomniveau als een beperkende factor voor bereik en betrouwbaarheid (zie pag. 4 artikel 3.1).
https://www.surrey.ac.uk/sites/default/files/2018-03/white-paper-rural-5G-vision.pdf
Omdat er voor de uitrol van het 5G netwerk veel meer zendmasten moeten komen, en het plaatsen van hoge zendmasten waarschijnlijk op véél weerstand zal stuiten, wil men de 5G-zendmasten verwerken in lantarenpalen, bushokjes, verkeerspalen e.d. dus in minder opvallende straatobjecten. Maar… om in dat geval signaal verlies te voorkomen (omdat bomen obstakels blijken te zijn voor het signaalbereik van 5G) zullen bomen helaas moeten wijken en dat is wat we volgens mij momenteel op grote schaal zien.”
Documentaire door WeAreChangeRotterdam betrekkende de kwaadaardige overname van ons dagelijkse leven door verbonden kunstmatige intelligentie (AI) (Gevonden door Vrije Wereld)

 
In bovenstaande documentaire werden vooral de maatschappelijke gevaren van 5G belicht. Maar levert het ook gevaar op voor je lichaam? Jon Rappoport heeft het uitgezocht (vertaald door Henk Mutsaers):

150-Jon-Rappoport
Jon Rappoport

5G draadloos: een belachelijk gereedschap voor wereldwijde controle – Update video onder aan de pagina
In dit artikel worden voorbeelden aangehaald uit de V.S. maar de situatie en plannen worden overal volgens de wereldwijde agenda uitgerold.
5G wireless: a ridiculous front for global control
Eerst twee citaten om een beetje achtergrond te geven.

5G-snelheid, voor mensen die in twee seconden een heel seizoen van hun favoriete programma willen downloaden: “Het is de volgende (vijfde) generatie mobiele technologie die belooft de snelheid, dekking en responsiviteit van draadloze netwerken aanzienlijk te verbeteren. Hoe snel hebben we het over? Denk 10 tot 100 keer sneller dan uw typische mobiele verbinding, en nog sneller dan alles wat u kunt krijgen met een fysieke glasvezelkabel die in uw huis komt. (Je kunt een seizoen ‘Stranger Things’ in seconden downloaden.) “[CNET.com]

Lunatic 5G-installatie van kleine zenders dicht bij elkaar om de paar honderd meter: “Het volgende grote ding in cellulaire technologie, 5G, zal razendsnel draadloos internet brengen – en duizenden palen met antennes in vele buurten waar cellentorens al lang verboden zijn .”

“Draadloze bedrijven vragen aan het Congres en de staatswetgevers om het gemakkelijker te maken om de palen te installeren door plaatselijke bestemmingsplannen in te trekken die hen vaak beperken, met name in de buurt van huizen. De lobby-inspanningen hebben plaatselijke functionarissen in het hele land gealarmeerd. Ze zeggen dat ze ervoor moeten zorgen dat hun gemeenschappen niet eindigen met onooglijke palen die trottoirs, bermen en de randen van de voortuinen overspoelen. ‘

“Zo horen we ook van bewoners die zich zorgen maken over mogelijke gezondheidsrisico’s op de lange termijn. Tot nu toe werd een groot deel van de celapparatuur die radiofrequentie-energie uitzendt, gehuisvest op grote torens die meestal honderden meters van huizen worden gehouden [ook schadelijk voor de gezondheid]. De nieuwe ‘kleine cel’-technologie gebruikt veel meer antennes en zenders die kleiner en lager zijn, maar dichter bij elkaar en lager op de grond. “[The Washington Post]

Ik blijf hameren op dit 5G-nummer, omdat het de blauwdruk bevat van een toekomst die alleen elitaire gekken willen.

Voor de rest van ons is het een catastrofe in wording.

Ik heb de extreme gezondheidsgevaren van 5G in een ander artikel behandeld. Hier wil ik de verborgen agenda invullen.

Enkele decennia geleden werd een beweging gestart om een onderling verbonden elektriciteitsnet voor de hele planeet te creëren. Ons werd verteld dat dit de enige manier zou zijn om te voorkomen dat enorme hoeveelheden elektriciteit worden verspild en, voilà, alle naties en alle mensen in een moderne 21e eeuw brengen.

Maar nu is het een ander verhaal, een klassiek lokaas en een schakelaar. Het aas was de belofte van One Grid voor iedereen. De switch is wat 5G ons zal brengen:

100 miljard of meer NIEUWE apparaten online, allemaal verbonden met internet en de cloud. Wat kan meer verspilling zijn? Wat is er meer belachelijk? Dit is het tegenovergestelde van gezond energiegebruik.

Wie kan het echt schelen of zijn 5G-aangesloten koelkast de voeding erin bewaart en nieuwe items bestelt wanneer de voorraad daalt? Wie moet een 5G-auto zonder bestuurder hebben die hem naar zijn werk brengt? Wie moet een 5G-kachel hebben die detecteert wat er gaar is en de temperatuur vier minuten instelt? Wie woont er en wie sterft als een wasmachine niet meet hoeveel zeep erin is opgeslagen en geen nieuwe zeep bestelt? Wie eist honderd apparaten in zijn huis die hem bespioneren en zijn acties registreren?

Met 5G is het uiteindelijke doel: elk apparaat in elk huis dat energie gebruikt, zal “zijn eigen computer” zijn en het planetaire netwerk zal ALLE apparaten verbinden met een toezichthoudende en regulerende energie autoriteit.

Zoals Patrick Wood in zijn klassieker Technocracy Rising beschrijft, was de wereldwijde energie autoriteit de droom van de mannen die de beweging Technocration lanceerden, in Amerika, in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Ze bevatten de belangrijkste vereisten — die technisch niet mogelijk waren, maar nu heel goed te doen zijn: continue real-time meting van zowel energieproductie als energieverbruik van het ene einde van de planeet naar het andere …

Zodat zowel de energieproductie als het energieverbruik kunnen worden gecontroleerd. “Voor het welzijn van allen”, natuurlijk.

5G is de technologie om dit mogelijk te maken.

“We beloven een verbluffende lange-termijn toekomst van ‘automatische huizen’, waar alles voor u wordt gedaan. Maar echt, dat is het coververhaal. Uiteindelijk willen we in staat zijn om elke eenheid energie te meten die wordt gebruikt door elk apparaat in elk huis – en via AI [Kunstmatige Intelligentie], regelen we hoeveel energie we elk individu van moment tot moment laten consumeren. Wij beheersen energie. Wij zijn de energiemeesters. Als je de wereld wilt runnen, opereren en domineren, bestuur je zijn energie. “

Termen en projecten zoals smart grid, slimme meters, duurzaamheid, Agenda 21, slimme steden, klimaatverandering — dit alles is Technocratic planning en rechtvaardiging voor overheersing door Energie.

Het begin van een daadwerkelijk rationeel plan voor energie zou op deze manier beginnen: DUMP 5G. Dump het hele plan van het installeren van kleine zendercellen op gebouwen en huizen en bomen en lantaarnpalen en hekken over de hele planeet. Laat maar. Breng geen 100 miljard nieuwe apparaten online. Afgezien van de extreme gezondheidsgevaren, het is belachelijk duur. Het komt erop aan te zeggen dat we duizend voetrobots nodig hebben die op trottoirs staan en de ramen van kantoorgebouwen wassen.

Als een filmster 30 generatoren op zijn eigendom wil installeren en ingenieurs hem een automatisch huis wil laten bouwen, waar hij achterover kan leunen, een schakelaar omdraait en drie androïden in zijn badkuip draagt, wast hem en droogt hem, prima. Maar een slimme stad plannen? Wie heeft daar voor gestemd? Wie heeft geïnformeerde toestemming gegeven? Niemand.

Een mondiale energie autoriteit zal natuurlijk besluiten dat een klein Afrikaans land veel meer energie moet krijgen, terwijl Duitsland, Frankrijk of de VS energie moeten opofferen voor de zaak van sociale rechtvaardigheid. Maar er is nog een nadeel, omdat je de overheid niet ziet in het schoonmaken van de vervuilde watervoorzieningen van dat kleine Afrikaanse land, of het installeren van moderne sanitaire voorzieningen, of het terugdringen van de gedwongen verplaatsing van de bevolking naar armoedige steden, of het terugwinnen van uitgestorven landbouwgrond gestolen door mega-bedrijven en dat land teruggeven aan lokale boeren.

Het hele verborgen doel van een energie autoriteit is controle.

En omdat de Autoriteit mondiaal en technocratisch is, heeft ze tot doel het energieverbruik in industriële landen te verlagen en hun economieën kapot te maken, waardoor het veel gemakkelijker wordt om die landen in te nemen en over te nemen.

Dit alles gezegd hebbende, zijn er hiaten in onze kennis over 5G. Wie zou bijvoorbeeld een draadloos systeem voorstellen dat afhankelijk is van vele, vele, vele cellen / zenders die dicht bij elkaar zijn geplaatst, over de hele wereld?

Dit systeem zou veel kwetsbaarder zijn voor fysieke verstoring dan de huidige 4G.

Je kunt veel artikelen vinden die beweren dat het Amerikaanse leger 5G moet hebben voor hun meest geavanceerde vliegtuigen — en voor de voor hen ontwikkelende AI-gecontroleerde wapens. Hoe werkt dat? Waar worden alle zender / cellen op de grond en in de lucht geplaatst? Er ontbreekt hier iets. Is er nog een andere versie van 5G waar niets over wordt verteld? Is geo-engineering van de atmosfeer het middel voor het afstemmen van ruimte, zodat 5G-signalen kunnen worden doorgegeven zonder cellen / zenders?

Een deel van de Amerikaanse obsessie om 5G online te brengen, vloeit snel voort uit de concurrentie met China, die op dit moment een leidende rol speelt bij de ontwikkeling en export van de technologie. “Als China het heeft, moeten we het vroeger en beter hebben.” Deze houding onttrekt de vraag waarom we 5G in de eerste plaats moeten hebben.

En nu zijn er berichten dat de Amerikaanse regering een plan overweegt om het hele 5G-netwerk zelf te bouwen – in plaats van dit werk over te laten aan bedrijven. Natuurlijk zouden een paar favoriete bedrijven (zoals Google) door de overheid worden gekozen in een niet-biedende situatie om ZEER significante hulp te bieden. Als een dergelijk plan zou worden gelanceerd, zouden we een erg krappe club hebben aan de top van de communicatie- en energiepiramide. En die club zou 5G maximaliseren om de al verzadigde surveillance [bespionering] van populaties uit te breiden.

Zou u niet — als u niets beters te doen had dan de wereld beheersen?


“Duizenden onderzoeken koppelen draadloze blootstelling aan radio frequente straling op een laag niveau aan een lange lijst van ongunstige biologische effecten, waaronder:

• DNA-schade in enkele en dubbele strengen

• Oxidatieve [roest] schade

• verstoring van het celmetabolisme

• verhoogde permeabiliteit van de bloed-hersen barrière

• vermindering van melatonine

• verstoring van het hersen-glucosemetabolisme

• aanmaak van stress-eiwitten “

“Gegeven dat 5G is ingesteld om frequenties boven en onder bestaande frequentiebanden te gebruiken, zit 5G in het midden van dit alles. Maar de tendens (het varieert van land tot land) is dat 5G de hogere frequentiebanden gebruikt.
Samengevat zal je lichaam in een constante vorm van stress verkeren zonder pauze 24/7. Bekijk de video !!Tot zover Jon Rappoport.
Er blijkt dus een duistere agenda achter te zitten. Het ultieme doel lees je in een volgend artikel.
Vond je dit artikel interessant en bewustmakend? Overweeg dan eens een donatie. Daarmee helpen we mensen in nood.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: