Vliegtuigen besproeien burgers onder toezicht van gegijzelde overheden.

Het artikel dat u op deze website in zijn volledigheid kunt lezen, en waarvan het eerste stuk hieronder staat, is mij te lang om hier volledig over te nemen.

Vliegtuigen besproeien burgers onder valse voorwaarden met giftige kankerverwekkende stoffen, pesticides, chemicaliën en aluminium (dé-populatie)
Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail). Het begrip chemtrail wordt gebruikt wanneer er sprake is van het moedwillig verspreiden van bepaalde chemische stoffen in de atmosfeer vanuit straalvliegtuigen, waarbij de condens-strepen deze stoffen moeten ‘camoufleren’ (video).
Dit is mogelijk vanwege het feit dat multinationals sinds de tweede Wereldoorlog het Nederlands koningshuis gijzelen voor het geruisloos voortzetten van het nazi-regime vanuit Nederlands grondgebied daaropvolgend de Benelux-unie en Europese-Unie waaronder de Bilderberg-conferenties (video) die vervolgens weer overheden gijzelen voor het verspreiding van zeer schadelijke chemische stoffen in onze atmosfeer met nooit geziene sluip-moordende genocide gevolgen in de vorm van kanker en ander vergiftiging zieken, nu en explosief in de nabije toekomst. Vlak na de 2de Wereldoorlog riep Indonesië zijn onafhankelijkheid uit wat op 27 december 1949 (onder internationale druk) door Nederland verleend werd op voorwaarde dat het westelijk deel van Nieuw-Guinea buiten de soevereiniteitsoverdracht bleef. Onder de naam Nederlands Nieuw-Guinea zou deze verre uithoek van Indië “voorlopig” nog onder heerschappij van Den Haag blijven, zo niet zou de Gemeenschappelijke Mijnbouw Maatschappij Billiton (GMB) in liquidatie treden waardoor Billiton en de koninklijke familie (gegijzeld door het nazi-regime) een financiële catastrofe tegemoet zouden gaan. Met deze voorkennis verhuisde in 1955 de bestrijdingsmiddelenfabriek van Philips-Roxane in Nederland (nu Solvay) naar de Ankerweg en produceerde het uiterst giftige en kankerverwekkende Agent Orange (tevens bijnaam van Prins Bernhard) om de op komst zijnde financiële catastrofe op te vangen door hun industriële chemische afval als pesticide te verkopen wat het Amerikaanse leger inzette tijdens de oorlog in Viëtnam en Korea in de jaren 60 en 70, maar ook in Canada gaf de VS de toestemming de chemicaliën uit te testen in Gagetown. Behalve Agent Orange werd er ook Agent Purple uitgetest, dat arsenicum bevat en driemaal zoveel toxische dioxine als Agent Orange. Zoals verwacht liep de laatste concessie voor het winnen van tinerts in Indonesië af, die niet werd verlengd. De 30.000 Nederlanse militairen hebben niet kunnen bewerkstelligen dat Nieuw-Guinea en de kleinere eilanden Bali /Bangka en Billiton voor Nederland behouden bleven en moesten zich terug trekken uit Nieuw-Guinea. Een agenda die totaal uit de hand gelopen is en waar geen terugweg meer is. 
Lees hier verder.
 
Hier vindt u een 92-pagina’s tellend rapport van de NASA opgesteld in 1966 (!) waarin vermeld wordt dat er wel degelijk vergif zit in die fameuze vliegtuigstrepen. Eén van de stoffen die gebruikt worden is zilverjodidekristallen. Op Wikipedia lezen we dit over toxicologie en veiligheid:
Zilverjodide wordt algemeen beschouwd als een schadelijke, vervuilende en toxische verbinding. Inname van jodiden, waaronder zilverjodide, leidt tot huidirritatie, overmatige slijmproductiehoofdpijn en irritatie van slijmvliezen. Andere symptomen zijn mentale uitputting, bloedarmoede en gewichtsverlies. Chronische inname kan leiden tot argyrie, dat gekenmerkt wordt door het blauwgrijs worden van ogenhuid en slijmvliezen. Chronisch huidcontact kan leiden tot permanente verkleuring van de huid.”
Kijkt u vooral op de pagina 5 van het document.

Op de website van onze collega’s van Wanttoknow.nl lezen we deze tekst:
AANKONDIGING VAN VOORGENOMEN WEERMODIFICATIE PROGRAMMA 
VAN HET SANT BARBARA COUNTY WATER AGENTSCHAP.

Het agentschap geeft hierbij bericht van haar intentie om een weermodificatieprogramma uit te voeren, teneinde regenval te stimuleren die ervoor kunnen zorgen dat watertekorten in de Santa Barbara County worden opgeheven. Wolken zullen worden besproeid met ZilverIodide (AgI). Hierbij zijn 2 mogelijke manieren van verspreiding van deze stof mogelijk. Vanuit de lucht en vanaf de grond.
Hieronder nog een video-opname uit een zitting van de VN in New York:

Ook hoor ik hier en daar van mensen dat ze last hebben van die chemtrails.
Ben eens benieuwd naar jullie reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: