Uniform Commercial Code UCC: DE BIJBEL VAN COMMERCIE


De UCC is de bijbel van de commercie; het dicteert precies de manier waarnaar in internationale handel en commercie gehandeld dient te worden. In feite draait het gehele commerciële systeem rond de UCC wetgeving. Wanneer je hypotheek is geëxecuteerd of je auto is ingenomen, gebruikt de bank het UCC proces om dit te doen.
Maar UCC wetgeving wordt niet onderwezen in rechtenstudies. Het blijft het domein van corporaties en hun functionarissen, die wanneer nodig hun juridische afdeling medewerkers in UCC wetgeving opleiden – en zo de kennis van dit belangrijke mechanisme “binnenshuis” houden. Maar één van de beheerders van de OPPT had professioneel enige tijd met UCC wetgeving te maken, en begreep van dichtbij hoe de “Vroegere Machten” de UCC manipuleerde om het financiële systeem van de Verenigde Staten op zeer hoog niveau te controleren .
UCC expert, moeder, en OPPT- speerpunt Heather Ann Tucci-Jarraf gebruikte de beslaglegging op haar eigen huis als proefkonijn. Zij daagde de beslaglegging uit middels het UCC proces, en ontdekte daarbij- simpel gesteld – dat het VS rechts-systeem het corporatie systeem onveranderlijk steunde.
Niet verrassend eigenlijk, gegeven dat 99% van onze wetten gerelateerd zijn aan eigendom … of commercie.
Na bijzonder zorgvuldig onderzoek, concludeerde de OPPT dat de corporaties die onder de vermomming van regeringen en financiële systemen opereerden verraad pleegden tegen de volkeren van deze planeet zonder dat de mensen hier weet van hadden, erom gevraagd hadden of hun toestemming hadden gegeven. Het eindrapport van het onderzoek kun je hieronder vinden..
http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND
Dus … om beslag te leggen op “het systeem” , hebben de beheerders van OPPT een val gezet met gebruikmaking van de legale structuur die voorhanden was DOOR “het systeem”
Hoe Hebben De Beheerders Beslaglegging Voor Elkaar Gekregen?
De OPPT wordt geleid door Beheerders Caleb Skinner, Hollis Randall Hillner and Heather Ann Tucci-Jarraf. De OPPT werd opgericht toen de Beheerders zelf een verbond aangingen met – en als blijvend resultaat – de Trust/het Fonds dat was ingekaderd in de originele Grondwet van de VS van 1776; de grondwet die verlaten was toen de regering van de VS in 1933 gecorporatiseerd werd.
De OPPT verbond toen iedere individu op de planeet aan deze Trust als de begunstigden in billijkheid, bekend als “het Ene Volk, gecreëerd door de Schepper”. Hierdoor, hadden de Beheerders een Trust ingekaderd dat superieur is aan ieder ander – een Trust tussen de Schepper en de “staten/vormen van zijn” van de Aarde. De “staten/vormen van zijn” van de Aarde zijn de begunstigden van de Schepper als de bewaarders van de Scheppers’ manifestaties op Aarde. Rechtsmatig gesproken, kan er geen hogere claim zijn dan dat van de OPPT … behalve één die gemaakt is door de Schepper.
De rijkdommen van de Aarde – die in de UCC documenten gespecificeerd worden als het goud en zilver van de wereld – kunnen daarvoor niet in bezit worden gehouden, aan ons verkocht worden voor een prijs, uitgemeten worden in ‘salaris’ hoeveelheden om slaven van ons te maken, of onthouden worden om armoede of gebrek te creëren. Onder de OPPT , zijn we allemaal gelijk . De rijkdommen van de Aarde behoren evenredig aan ons allemaal. Dat is ons geboorterecht. Nu is het wet.
Tussen 2011 en 2012, legden de Beheerders een complexe serie van registraties vast ten behoeve van zijn Begunstigden. Volledige details van de OPPT registraties bij de UCC kunnen gevonden worden op hun website: peoplestrust1776.org. Wees gewaarschuwd: het is zeer zware juridische kost en speciaal gemaakt voor juristen en openbaring, niet om handelingen van de OPPT te communiceren of de implicaties voor het algemene publiek. Hoewel, de Beheerders werken direct samen met de wereldwijde ‘alternatieve media’ om er voor te zorgen dat het publiek de juiste, duidelijke en relevante informatie ontvangen.
Om deze documenten samen te vatten:
Begrijpend dat corporaties, regeringen en banken allemaal één en hetzelfde zijn, werd een “Opdracht voor Weerlegging” (Order of Finding and Action) ingebracht tegen “de schuldenaar”, (the debtor)een juridische entiteit, via het UCC proces gecreëerd die alle corporate entiteiten omvat. De registraries claimen dat de schuldenaar “wetend, willend en met opzet verraad heeft gepleegd” door het “bezitten, beheren, ondersteunen en het bijstaan van private geldsystemen” en het “beheer van Slavernij Systemen gebruikend tegen … burgers zonder hun wetend, willend en intentie voor toestemming “. (The filings claim that the Debtor “knowingly, willingly and intentionally committed treason” by “owning, operating, aiding and abetting private money systems” and “operating Slavery Systems used against… citizens without their knowing, willing and intentional consent”).
UCC registraties (filings)zijn publieke registers, die via standaard administratieve processen tot stand komen. Wanneer een entiteit (in dit geval “de schuldenaar”) met een claim geconfronteerd wordt, krijgt hij het recht van weerlegging (tegenbewijs). Wanneer weerlegging niet binnen de gevraagde termijn wordt ontvangen, wordt er een handeling voor verzuim aangewend (default action), gevolgd door opheffing van deze entiteit; in dit geval, op grond van dat het heeft nagelaten om de beschuldigingen van verraad door “the One People” te weerleggen.
Het belangrijke punt om hier te begrijpen is dat een UCC registratie als wet staat, wanneer het niet weerlegd wordt. En in dit geval, zorgden de Beheerders van de OPPT ervoor dat zij een wettige situatie creëerden waarin de individuen en entiteiten die “de schuldenaar” vormen niet de mogelijkheid hadden om iets te weerleggen. Hoe konden ze ook? De claims van slavernij en fraude zijn waarheid.
Vanzelfsprekend, was er geen weerlegging ontvangen.
De “Schuldenaar” is daarom schuldig aan verraad.
Als uitkomst, wordt op corporaties beslag gelegd en hun activa teruggevorderd.
De rijkdommen van onze planeet zijn teruggekeerd bij de mensen, “the One People”.
Alle corporatie/onderneming schulden zijn ingelost.
“Het Systeem” is opgeheven.
Het publieke register laat dit zien.
De UCC registratie staat als internationaal recht.
Door de voorwaarden van het system zelf, bestaat het systeem niet meer.
Wij zijn vrij !!!
MEER INFO
http://www.themeasuringsystemofthegods.com/html/sovereignty.html
http://sitsshow.blogspot.nl/2013/07/the-ucc-connection-how-uniform.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: