U werd belogen en bedrogen … (deel 1)

Inderdaad, belogen en bedrogen. Laten we beginnen met de geschiedenis.
Op school werd en wordt ons geleerd dat de moderne mens (homo sapiens) nog maar ongeveer 150 à 200 000  jaar bestaat en de eerste mensachtige ongeveer 1,6 miljoen jaar zoals hieronder aangegeven:

Maar is dat wel waar wat ze ons aangeleerd hebben?
Een kort overzicht: (bron) (Eén bron lijkt misschien niet echt betrouwbaar, maar van die periode is er bitter weinig te vinden op internet.)
Koperen munt uit Illinois, USA, meer dan 200 000 jaar oud
In de buurt van Lawn RidgeIllinois, USA werd een munt gevonden zoals hieronder afgebeeld staat. Na een grondige studie door Illinois State Geological Survey bleek dat afzettingen waarin deze munt zat, tussen de 200 000 en 400 000 jaar oud was. Dan kan je je afvragen wie deze munt daar heeft achtergelaten nog voor de moderne mens bestond.

Moderne menselijke schedel uit Tanzania, meer dan 800 000 jaar oud.
In 1913 deed professor Hans Reck van de Berlijnse universiteit onderzoek in Olduvai Gorge, Tanzania, het toenmalige Duitse Oost Afrika.
Hij vond er een compleet skelet van een moderne mens. Onderstaand de schedel. Tot op vandaag blijft deze vondst een mysterie en een controverse.

Het complete skelet, schedel inbegrepen, zat vast in steen en moest er uitgehaald worden met hamers en beitels. De rotsen er rond bleken meer dan 1 000 000 jaar oud te zijn.
Hoe is deze moderne mens 1 000 000 jaar in het verleden geraakt?
Vijzel en stamper in Californië, meer dan 55 miljoen jaar oud
In 1877 was J. H. Neale verantwoordelijke van de Montezuma Tunnel Company, en bouwde de Montezuma tunnel in het kiezelzand onder de versteende lava van Table Mountain, Tuolumne County …
Op een afstand van ca 43 tot 46 meter van de tunnelmond, of van 6 tot 9 meter van de lavarots, zag hij langwerpige voorwerpen die er uitzagen als kleine menhirs en gemaakt van zwarte rots met een lengte van ongeveer 30 cm.
Bij nader onderzoek vond hij ook nog een vijzel van ongeveer 7,5 à 10 cm in doormeter en van onregelmatige vorm.

Verder vond hij ook nog een goedgevormde stamper en grote vijzel.
Na grondig onderzoek bleken deze 33 tot 55 miljoen jaar oud te zijn.
Nog meer opzienbarende vondsten vind je op deze website.
Bijv. een versteende schoenzool van ca 213 tot 248 miljoen jaar oud, een ijzeren kom van ca 312 miljoen jaar oud, een metalen vaas (zie hieronder) van meer dan 600 miljoen jaar oud, een gegroefde metalen bol (zie hieronder) van ca 2,8 miljard (!) jaar oud, enz.
   
Als de homo sapiens (= moderne mens) ca 200 000 jaar zou bestaan, hoe komt het dan dat al deze vondsten een pak ouder zijn. Neem nu die metalen bal. Waar komt die vandaan? Wie heeft die gemaakt? Als die door de mens gemaakt zou zijn, dan scheelt er iets met de huidige geschiedenisboeken.
Het volgend artikel zal handelen over de piramides.

Een gedachte over “U werd belogen en bedrogen … (deel 1)

  • 2 juni 2014 om 12:54
    Permalink

    Eén dag = 1000 jaar ……………… dus de tijdsberekeningen kloppen helemaal niet, want wij leven in een afgeschermd zonnestelsel. Voor de Zondvloed was één dag wel 600 dagen …………. Onze Zon is aan het sterven en daarom heeft Onze hemelse Vader via zijn Eniggeboren Zoon Jezus Christus de Tijden veranderd en in 2033 wordt deze Aarde naar een andere plek in Ons Heelal verplaatst en dan zal alles weer goed zijn. Lees Psalm 46:3 & Jesaja 13:13 en nog veel meer …………………… XD

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: