Stand van zaken tot nu toe

1) Syrië
Er zijn twee mogelijke scenario’s:
1. US valt Syrië binnen. Bondgenoten zijn aan de ene kant Frankrijk, Denemarken en Australië. UK sluit zich aan bij Italië en Duitsland, dus met VN-mandaat of helemaal niet. Aan de andere kant hebben ze Turkije, Israël, Saudi-Arabië, Qatar en Egypte. De tegenstanders zijn Rusland, Iran, China en uiteraard Syrië alsook de Hamas in de Gaza-strook en de Hezbollah in Zuid-Libanon.
Dat kan op twee manieren ofwel een gerichte actie ofwel complete oorlog, zoals in Irak. Maar dat is voor niemand een optie. Dus wordt het een gerichte actie.
2. Een aanval door Israël, met min of meer dezelfde partijen. Maar dan riskeren ze dat het land in puin wordt gelegd door de duizenden raketten van Hezbollah en Hamas. Dat is dus geen optie.
Het wordt dus het eerste scenario. Zodra Syrië wordt aangevallen, richt Rusland zich militair op Saudi-Arabië, en Syrië op Israël. Iran schiet ook op Israël, maar dan zeer waarschijnlijk met raketjes. Zoals je misschien al weet, is Iran bijna een kernmacht. Het zou best wel eens kunnen dat die raketjes van de “Hiroshima”-soort zijn. China zou ook wel eens van zich kunnen laten horen met een cyberaanval op US. Ook heeft China genoeg kernkoppen liggen om de hele US te herleiden tot puin.
2) Na Syrië
In 2002 berichtte The Telegraph dat de US al plannen had om Irak, Libië, Syrië, Iran, Noord-Korea, China en Rusland binnen te vallen. Irak en Libië hebben we gehad. Syrië staat voor de deur. Iran, Noord-Korea, Rusland en China zouden ook nog aan de beurt komen. Probleem is: het zijn allemaal één voor één kernmachten.
3) USA
Zoals te zien is in onderstaande video hebben ze in eigen land ook zo hun zorgen.
https://www.youtube.com/watch?v=jgRQgYEeNjI&list=WLklHvjS1xtfYqBOKxC8ag4V7oPA2vzgE5
Als alle elektronica op Wall Street gefrituurd wordt door zo’n EMP, dan kan dat verregaande gevolgen hebben voor de wereldwijde economie.
4) Rest van de wereld

Noord Korea dreigt met een nuclaire aanval op de US.
Kasjmir: India en aartsrivaal Pakistan, alsook China staan ook op voet van oorlog. Wanneer: ??????
In Australië, Canada, Nederland, China en nog een aantal landen staat er vastgoed bubbels op springen.
Japanse en Franse economie staan op instorten,
India is op dat gebied een stuurloos schip.
Griekenland is zo goed als verloren.
Italië kan tegen eind dit jaar aankloppen bij de EU voor een bail out. Hoe gaan ze dat betalen?
Spanje begint meer en meer te lijken op Griekenland. Die laatste is zo goed als verloren.
Als het Midden-oosten in vlammen op gaat, dan gaan we in onze contreien lange rijen zien staan aan de tankstations.
In Argentinië zijn de voedselprijzen geblokkeerd en is er een inflatie van maar liefst 25%.
Bulgarije, Bolivia en Bahrein staan in rep en roer.
De Nederlandse economie gaat zienderogen achteruit.
Het Verenigd Koninkrijk zit met een schuldentijdbom van 900% en stijgend.
In eigen land stijgen de werkloosheids- en faillissementscijfers maand na maand. Hoezo de economie gaat goed?
Detroit, welke 100 miljoen geleend heeft van Dexia, is zo goed als failliet. Niet meer te redden dus. Wil zeggen dat ook Dexia zo goed als failliet is. Met een balanstotaal van 250 miljard waarvan meer dan de helft voor rekening van ons land, kan België daardoor ook bankroet verklaard worden, of ze vragen een bailout . Waar hebben we dat nog gelezen?
Probleem is: ons land heeft al een schuld van 665%. Met Dexia er bij en dan ook nog een bail out kan het gerust oplopen tot misschien wel 1000%. Oh ja, ik zopas gelezen dat het budget voor justitie opgetrokken wordt. Er stond niet bij met hoeveel.
Op een paar uitzonderingen na, hebben alle landen een schuld van meer dan 100% van het BBP. Het monetaire systeem van vandaag heeft constante groei nodig van economie en bevolking om te blijven bestaan. Is er iemand die mij kan zeggen dat dit mogelijk is op een planeet die nog altijd even groot is als 1 miljoen jaar geleden?
Komt er nog eens bij dat er over 15 à 20 jaar geen olie meer wordt opgepompt. Uiteindelijk resultaat: een wereldwijde catastrofale humanitaire ramp. Als we met zijn allen nu niet ingrijpen en alle verbrandingsmotoren, wat ze ook mogen aandrijven, vervangen door iets die aangedreven wordt door wind of zon, dan zijn we, zoals Michael C Ruppert het zou zeggen: screwed.
Hieronder twee tabellen: de evolutie van de wereldbevolking in de afgelopen eeuwen en de wereldwijde olieproductie.
   File:Hubbert peak oil plot.svg
Valt er iets op? De wereldbevolking is exponentieel beginnen te stijgen op het zelfde moment als men olie begon op te pompen. De piekproductie is volgens sommigen al gepasseerd.
Probleem hier is dat de vraag naar olie voortdurend stijgt en het aanbod daalt, wat in de nabije toekomst enorme blackouts kan veroorzaken. Ook zullen we minder en minder producten kunnen vervoeren per vliegtuig, boot of vrachtwagen. Ook landbouwers kunnen in grote moelijkheden komen, wat dan weer een hongersnood kan veroorzaken.
Ik kan u voorspellen dat de wereldbevolking van de huidige 7 miljard drastisch zal slinken naar pakweg 1 – 2 miljard in de komende 90 jaar.
Kunnen we er iets aan doen of kunnen we dit vermijden? Neen
Kunnen we ons voorbereiden? Ja, maar dan nog zullen er veel slachtoffers vallen.
Hoe? Lees eens deze pagina.
Als iemand bereid is om een info avond te organiseren, dan kan ik wel voor de uitleg zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: