Slecht geschreven theaterstuk uit Manchester

(Door Karel) Gelekte in het geheim door een crisisacteur opgenomen video van de Manchester nepaanslag laat zien dat de scène van de ‘bomkrater’ zorgvuldig geprepareerd werd en de crisisacteurs en medeplichtige ‘hulpdiensten’ stonden te wachten op hun foto-opportunity.

Deze nepaanslagen worden gebruikt om militair standrecht af te kondigen in Engeland, Amerika, Frankrijk, Duitsland en de rest van Europa. Wat we hier meemaken is een militaire staatsgreep in alle NAVO landen.
https://www.youtube.com/watch?v=SHL_wA15pnw
 
(Door ruben) En dan hebben we nog dit:
aanslag manchester Knack
Even verderop in het artikel staat er te lezen dat de aanslag zich rond 22:30u voordeed.
Wacht even … 22 mei, 22 doden, om 22:30u … Drie keer het getal “22”. Zou dat toeval zijn?
Nog verder in het artikel staat te lezen dat IS de aanslag zou opgeëist hebben. Wat ze er “vergeten” bij te vertellen is, dat IS gesponsord en gedirigeerd wordt door CIA.
Kan iemand hieronder eens duidelijk vertellen waarom een dergelijk toneelstuk eigenlijk opgevoerd wordt?
Ter info: Wie zich duidelijk gedraagt als trol of overheidsagent, zal diens reactie niet zien verschijnen. Ook denigrerende en beledigende reacties zullen onverbiddelijk verwijderd worden. Hou het dus netjes.

3 gedachten over “Slecht geschreven theaterstuk uit Manchester

 • 30 mei 2017 om 08:19
  Permalink

  Wat een totale onzin alweer door compotgek Bachus. De kanker zit blijkbaar al tot in zijn bovenkamer en heeft daar al ernstige schade aangericht.
  Dat de CIA IS/DAESH zou ‘sturen bvb. is even ernstig als dat jij IS zou sturen en sponsoren, er is ook evenveel echt bewijs voor : nihil.
  Wat een domme verspilling van bandbreedte door mensen die hun leven maar niet op de sporen krijgen. Of is er toch een causaal verband? Nadenken blijkt vele stappen te ver, op elk gebied, dat is het echte probleem.

  Beantwoorden
 • 2 juni 2017 om 13:14
  Permalink

  Mee eens Ruben, als je je hersenen gaat gebruiken zie je opeens wat er ECHT in de wereld gebeurt..Maar dat is helaas voor slechts 5% van de bevolking weggelegd..Ik zeg altijd: kennis is macht, maar voor kennis over dit soort zaken moet je moeite doen en zelf op onderzoek gaan. Zolang je de kranten en het nieuws op TV blijft bekijken zul je gebrainwashed blijven. Ik vind het heerlijk dat ik daar nu eindelijk van bevrijd ben. Geen schaap meer in de kudde, ZELFSTANDIG NADENKEN..heerlijk voelt dat!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: