Samenzwering of alleen maar theorie: deel 4, slot

Als het met het klimaat meevalt, zijn er dan nog echte zaken die ons bedreigen? En zo ja, waarom horen we daar dan zo weinig over?
En ook zagen we een echte samenzwering in actie; de zogenaamde klimaat verandering door toe doen van de mens, waarbij Greta Thunberg en haar volgelingen optreden als hoogtepunt van de waanzin. Toch zijn er wel degelijk dingen die ons leven en gezondheid bedreigen. Maar voor we verder gaan, even een waarschuwing; waar we nu naar gaan kijken kan door sommige krachten worden weggezet als het grossieren in samenzweringstheorieën. Daar laten we ons echter niet door tegenhouden, we weten immers intussen hoe het werkt, en hoe we een echte leugen kunnen herkennen.
Chemtrails

Op iedere heldere dag zijn ze te zien. Gewoon met het blote oog. Grillige strepen die de blauwe lucht bedekken. Strepen die worden veroorzaakt door hoogvliegende vliegtuigen. Maar waarvoor dienen deze strepen? De gangbare verklaring is dat het om condensstrepen gaat. Nu is het inderdaad zo dat vliegtuigen condensstrepen kunnen veroorzaken, als de hitte van de motoren in aanraking komt met de koude lucht. Maar de strepen die we tegenwoordig steeds vaker zien, kunnen onmogelijk alleen maar condensstrepen zijn. Kijk maar eens naar de lucht als de strepen weer eens tevoorschijn komen. De strepen lopen alle kanten op. Soms lijkt het een breiwerk, andere keren vertonen de strepen vreemde bochten of waaieren uit. Dit schouwspel kan nooit alleen door vliegtuigen worden veroorzaakt die van A naar B vliegen. Een vliegtuig gaat recht op zijn doel of, niet steeds op en neer of heen en weer. Dat heeft ten eerste geen zin, en ten tweede kost het veel te veel brandstof.
Er moet dus een andere verklaring voor de strepen bestaan, die over heel Europa te aanschouwen zijn. Vaak in de ochtend, maar ook in de vroege avond zit de lucht soms vol met de mysterieuze patronen. Steeds vaker wordt er gezegd dat het niet om condensstrepen gaat, maar om zogenaamde chemtrails. Het zou hierbij om grote hoeveelheden chemicaliën gaan, die met vliegtuigen in de lucht worden gespoten. Het doel is om het klimaat, of beter gezegd het weer, te kunnen besturen en beïnvloeden. Er wordt ook gezegd dat het hierbij om een Amerikaans project gaat, en dat de beïnvloeding van het weer van nut kan zijn om militaire overwinningen te behalen. Of dit klopt weet niemand, maar er zijn eerdere pogingen geweest om het weer te beïnvloeden. Zo veroorzaakte vliegtuigen uit de voormalige Sovjet Unie soms explosies in de atmosfeer, om regenbuien bij grote sport en andere evenementen vandaan te houden. Maar wat we nu zien is ten eerste veel groter en ook gevaarlijker. Als er grote hoeveelheden chemicaliën over ons allemaal worden uitgespoten is het niet verwonderlijk dat er steeds meer vreemde ziektes opduiken, en dat ook de kankergevallen langzaam aan een epidemie zijn geworden.
Vorig jaar waren er geruchten dat President Trump bevel had gegeven om met de chemtrails te stoppen. Een paar weken lang waren er geen strepen meer te zien. Maar al snel ging het allemaal weer van start, en nu zijn de strepen weer bijna dagelijks te aanschouwen. Terwijl dit alles gaande is, maken sommige activisten zich druk over de CO2 uitstoot. Ze zouden eens vaker naar boven moeten kijken, en de juiste vragen stellen. Maar dat is natuurlijk minder populair dan achter Klimaat Greta aan te huppelen. Als het echt een Amerikaans project is, en daar lijkt het wel op, zou het nog wel eens kunnen zijn dat de Amerikaanse Ramstein basis in Duitsland een rol speelt. Van daar worden immers ook de zogenaamde killer drones bestuurd en uitgestuurd, die in het Midden Oosten en andere regio’s worden ingezet, en die veel burgerslachtoffers maken. Op Ramstein komen de meeste Amerikaanse draadjes samen. Dus kunnen we zeker niet uitsluiten dat ook de chemtrails daar hun oorsprong vinden.
Landbouwgif

Geregeld horen we huilverhalen over de bijen en andere insecten die uitsterven door de gifstoffen die door de intensieve landbouw worden gebruikt. Natuurlijk is dat verschrikkelijk. Maar als de bijen al sterven, want doen al die gifstoffen dan met ons? Waarom wordt daar geen groot alarm over geslagen? De groente, het fruit, en natuurlijk ook het vlees. Overal zitten gevaarlijke stoffen in die daar niet thuis horen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat we steeds ongezonder worden. Eigenlijk ligt het allemaal voor de hand, maar steeds opnieuw staat de elite toe dat deze stoffen in gebruik blijven. De belangen van de producenten, en natuurlijk het groot kapitaal, worden steeds opnieuw boven onze gezondheid geplaatst. Altijd is er weer een reden om een bepaalde stof even niet in de ban te doen. Het resultaat is dat er nauwelijks nog veilig voedsel te krijgen is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat al deze stoffen doen met de lucht en het grondwater. Natuurlijk zullen sommige zeggen dat biologisch voedsel het antwoord is. Onzin natuurlijk, want daar spelen dezelfde belangen. Keurmerken zijn meestal het papier niet waard waarop ze gedrukt worden. Tegen deze gifaanval zouden de jongeren de straat op moeten gaan. Dit probleem is immers duidelijk en tastbaar. En, laten we niet vergeten dat tegenactie in dit geval echt levens kan redden, zowel van mens als dier. Alleen met gezond verstand kunnen we richting een gezond lichaam gaan.
5G

Misschien nog wel de grootste bedreiging van allemaal, zal het invoeren zijn van het 5G netwerk voor de mobiele telefoon. Het netwerk moet binnen een paar jaar functioneren, maar de proeven zijn in een aantal landen al begonnen. Het 5G systeem is veel schadelijker voor de gezondheid van mens en dier dan de huidige netwerken, omdat gebruik gemaakt gaat worden van frequenties die door de bandbreedte veel meer straling zullen veroorzaken dan wat we nu kennen. Het 5G netwerk zal het internet razend snel maken, maar dit voordeel verbleekt als we naar de details van het project kijken. Het systeem gaat gebruik maken van zogenaamde microgolven. Deze microgolven worden al sinds 1949 als militaire wapens ingezet (én in je microgolfoven, nvdr). De golven kunnen grote schade aanrichten aan een aantal organen, waaronder de hersenen, of deze organen zelfs helemaal uitschakelen. In militaire kringen wordt dan gesproken over het “doden zonder kogels”. Deze zelfde golven zullen dus in de toekomst door onze mobiele telefoons worden uitgezonden. Hoe groot de risico’s zullen zijn is niet bekend, en lijkt ook niemand te interesseren.
Daar komt nog bij dat het bereik van 5G veel minder is dan van de huidige netwerken. Dat betekend dat er veel meer antennes nodig zullen zijn, die ook veel dichter bij elkaar geplaatst zullen worden. Dat zal de straling nog meer concentreren wat naast de mens, ook de dierenwereld zal treffen. Niet iedereen negeert overigens de gevaren. Een project in Brussel om het nieuwe netwerk te testen, werd afgelast. Een woordvoerder voor de Gemeente Brussel zei dat men niet zou toestaan dat de Brusselse burgers als proefdieren worden gebruikt. In een aantal Duitse steden lopen deze projecten wel gewoon door. Dat is niet verwonderlijk want de Duitse regering, met Merkel voorop, geeft geen cent voor de eigen bevolking. Misschien is 5G nog te stoppen, maar de belangen zijn enorm, dus veel hoop is er niet. Alleen al het verkopen van de frequenties zal vele miljoenen opleveren.
Conclusie
Over al deze zaken wil de heersende elite niet praten. Men wil er zelfs niet aan herinnerd worden. Mensen die deze problemen toch aankaarten, worden al snel beschuldigd van het verspreiden van samenzweringstheorieën, of zelfs opruiing. Binnen de elite is de waarheid geen graag geziene gast. Zoals een oud spreekwoord uit het Midden Oosten al zegt: “Wie de waarheid spreekt is al uit 7 dorpen weggejaagd.” Deze serie artikelen is nu ten einde, maar de onderwerpen zijn zo belangrijk, en zo bedreigend, dat we in de toekomst regelmatig naar deze zaken zullen terugkeren. Zoals we eerder schreven, de elite is doodsbang voor publiciteit. Dat is dus ons belangrijkste wapen. Niemand zal ons er aan hinderen dit wapen steeds opnieuw in te zetten. De censuur doorbreken, om levens te redden.
Steun je ons al? Zoniet dan kan dat op verschillende manieren. Op deze pagina vindt je alle details. Je kan ons ook steunen door dit artikel te delen met vrienden, kennissen en volslagen onbekenden. De nodige knoppen vind je hieronder.
Hieronder kan je je reactie kwijt. Blijf respectvol voor anderen, ook voor de auteur. Je hoeft het niet eens te zijn met wat hierboven staat. Blijf beleefd en vriendelijk. Reacties die beledigend zijn of bedoeld zijn om de schrijver of reageerder af te breken worden ofwel NIET gepubliceerd ofwel verwijderd. Dat geldt ook voor alle reacties via sociale media.
Je wou al reageren? Wacht nog even tot deel 5 verschenen is. In dat deel gaan we de voorgaande 4 delen grondig analyseren, van commentaar voorzien en er telkens nog iets aan toevoegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: