Samenzwering of alleen maar theorie, deel 1

Door Douwe Jagersma
internetcesuur
We hebben vaker geschreven over de bevolkingsuitwisseling. Het plan van de globalisten om migranten uit Afrika en het Midden Oosten in grote aantallen naar Europa te halen. Wie over deze zaak schrijft of spreekt, wordt al snel beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws of het rondstrooien van samenzweringstheorieën. Zowel de elite als de gelijkgeschakelde pers beweren bij hoog en laag dat er niets aan de hand is, en dat we alleen maar spoken zien.
Toch is de bevolkingsuitwisseling een harde realiteit. We hebben eerder laten zien hoe de Verenigde Naties al in 2000/2001 met het plan voor een massamigratie naar Europa op de proppen kwam. Ook hebben we miljoenen migranten naar Europa zien komen, vooral vanaf 2015. En de kers op de taart is natuurlijk het Global Pact for Migration.
Junckers-migrantenDit pact maakt de bevolkingsuitwisseling zelfs legaal. Geen nepnieuws dus, maar de harde waarheid. Trouwens, voor wie nog twijfelt, ga een uurtje de straat op in de grote en middel grote steden van Europa. Of het Parijs, Berlijn of Amsterdam is, je kunt de bevolkingsuitwisseling om je heen in actie zien. Soms zelfs op schrikbarende wijze.
Ook de bewering dat steeds meer vrouwen de straat niet meer op durven, omdat vooral jonge mannelijke migranten jacht op hen maken, wordt als niet waar afgedaan. Cijfers zijn er niet, of nauwelijks, omdat het niet in het belang van de autoriteiten is om dit soort dingen te registreren.

Maar helemaal verbergen kunnen ze het natuurlijk niet. Vooral in landen met veel migranten zoals Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië is het aantal verkrachtingen en andere seksuele delicten tot een epidemie geworden.
Vooral tijdens grote feesten en concerten, en in de late avond op straat, komen deze aanvallen steeds meer voor. En dan zijn er nog de zogenaamde groepsverkrachtingen, een fenomeen dat in Europa vroeger nooit voorkwam. Het is dus geen wonder dat steeds meer vrouwen en jonge meisjes alleen nog in groepen over straat gaan, en meestal zijn ze gewapend met pepperspray. Ook dat zagen we nooit eerder.
Natuurlijk maken ook Europeanen zich schuldig aan seksuele misdaden, maar niemand kan ontkennen dat er sprake is van een dramatische toename sinds de komst van grote groepen migranten.
telegraaf20181107Migranten uit landen met een heel ander beeld van vrouwen, en dat is meestal geen positief beeld. Ook dit alles is een harde realiteit, ondanks alle ontkenningen en goedpraterij. Op een zeker moment komt de waarheid altijd boven tafel.
Daar komen ook nog eens de vele messenmoorden en aanvallen met messen en bijlen bij. Alleen in Engeland zijn er dit jaar al 45 doden gevallen als gevolg van steekpartijen. In de meeste gevallen komen zowel de daders als de slachtoffers uit migranten gemeenschappen. En verder zijn er natuurlijk nog de eerwraak zaken en het constant toenemende huiselijk geweld. Niemand kan er meer om heen, dat Europa er in de laatste 10 jaar niet veiliger op is geworden.
Dan komen we bij de Brexit. Al meer dan twee jaar geleden stemden de Britten in een referendum om de EU te verlaten. We schreven toen al dat de elite er alles aan zou doen om dit te voorkomen. We gingen er van uit dat May, een Brexit tegenstander, premier was gemaakt om juist dat voor elkaar te krijgen. Het moest dan wel op zo’n manier gebeuren, dat het zou lijken dat de wil van het volk geen geweld was aan gedaan.
Ook dit werd afgedaan als een samenzweringstheorie. Als we naar de intussen ontstane chaos kijken, en de rol van May in dit alles, kunnen we alleen maar zeggen dat onze analyse steeds meer op lijkt te gaan. May, en praktische alle andere fracties in het Lagerhuis, hebben de Brexit in zo’n kwaad daglicht geplaatst, dat de kans groot is dat het gewoon niet door gaat. Men hoopt dat de Britten er intussen zo genoeg van hebben, dat er tegen zo’n besluit niet of nauwelijks geprotesteerd zal worden.
raadvaneuropaEn ja, natuurlijk zit het gespuis in Brussel ook in het complot. Dat is geen theorie, maar de bittere waarheid. We schreven het al eerder, maar we herhalen het toch maar weer eens: democratie in Europa bestaat niet! Er bestaat alleen een schijndemocratie die als rookgordijn wordt gebruikt om de misdaden van de elite te dekken. Gelukkig krijgen steeds meer mensen dit in de gaten, en zal de rekening ooit gepresenteerd worden. De vraag is alleen nog wanneer.
Blijft er nog een voorbeeld over, en wel de islamisering in steeds meer Europese landen. Volgens de goedgelovigen, de soft linkse warhoofden, de collaborateurs en de volksverraders is er helemaal geen sprake van islamisering. Het zou alleen maar gaan om een kleine minderheid die nu, en ook later, geen invloed kan hebben op de toestand in Europa.
De feiten vertellen echter een ander verhaal. Je ziet overal moslim partijen die posities krijgen in gemeenteraden, provincies en zelfs het parlement. Het aantal moskees stijgt constant.
Zo zijn er alleen al in de Duitse deelstaat NordRhein Westfalen intussen meer dan 850 moskees. Een gigantisch aantal. Daar van worden er 109 in de gaten gehouden door de binnenlandse veiligheidsdienst omdat er salafisten, staatsvijandelijke figuren of potentiële terroristen in rondhangen.
Traditionele Europese feesten krijgen andere namen, of een andere vorm, om de islamisten niet voor het hoofd te stoten.
En, het toppunt tot nu toe; in het Duitse Beieren zal het islamonderwijs binnenkort een gedwongen keuzevak worden.
islamists-danger-europe-12
Toch blijft men hardnekkig ontkennen dat we met een duidelijke islamisering te maken hebben. We kunnen het alleen maar realiteitsontkenning op grote schaal noemen.
We hebben nu een aantal zaken bekeken waarvan we zonder twijfel kunnen zeggen dat het hierbij niet om samenzweringstheorieën gaat. De elite en hun betaalde leugenaars in de media en op andere sleutelposities, doen er alles aan om de waarheid te verbergen, zodat zij ongestoord door kunnen gaan met het uitvoeren van hun agenda. Een agenda die ons vijandig gezind is.
Hou dit dus in het achterhoofd als de zoveelste leugen wordt opgediend. Bestaan er dan helemaal geen samenzweringen meer. Hoort dit fenomeen bij een lang vervlogen tijd, of zit het toch anders? Volgende week zullen we in het tweede deel van dit verhaal een rasechte samenzwering bekijken. Een samenzwering die ons leven en ons continent voorgoed kan veranderen. Tenminste, als we dat toelaten.
Wordt vervolgd in deel 2
Steun je ons al? Zoniet dan kan dat op verschillende manieren. Op deze pagina vindt je alle details. Je kan ons ook steunen door dit artikel te delen met vrienden, kennissen en volslagen onbekenden. De nodige knoppen vind je hieronder.
Hieronder kan je je reactie kwijt. Blijf respectvol voor anderen, ook voor de auteur. Je hoeft het niet eens te zijn met wat hierboven staat. Blijf beleefd en vriendelijk. Reacties die beledigend zijn of bedoeld zijn om de schrijver of reageerder af te breken worden ofwel NIET gepubliceerd ofwel verwijderd. Dat geldt ook voor alle reacties via sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: