Russisch passagiersvliegtuig crasht in Sinaï woestijn

“224 doden bij crash vliegtuig in Egypte”

Dat is wat we lezen op de website van VTM. En verder: “In Egypte is een Russisch vliegtuig met 224 passagiers aan boord neergestort in de Sinaï woestijn. Volgens de Egyptische autoriteiten overleefde niemand de crash. Het toestel steeg op in Sharm-el-Sheikh en was onderweg naar Sint-Petersburg. Aan boord zaten voornamelijk Russische toeristen. Ook de zwarte doos is intussen gevonden en wordt nu geanalyseerd.
Kort na de crash zou ISIS zich verantwoordelijk gesteld hebben, blijkt uit de video van VTM.
Op het kaartje is te zien dat het vliegtuig vrij dicht bij de grens met Israël neergestort is. Volgens een reageerder op dit forum vermoedelijk binnen bereik van Kiken lucht afweersystemen. Een andere reageerder op het zelfde forum schrijft: “Senator John McCain has been advocating for surface-to-air missiles to be given to his Priest-beheading cannibals. Maybe he was granted his request by his Zionist handlers.”
Dit is de video van de crash die ISIS zou verspreid hebben:
https://www.youtube.com/watch?v=IaRDGZy2c_8
Het commentaar van Zerohedge op die video: “Although analysts have disputed the idea that ISIS could have brought down the plane from the ground, if the video circulated online is authentic, then someone knew exactly when to start filming and that, in and of itself, seems to suggest that this was premeditated. Then again, reports indicate that even IS Sinai claim the video is fake.”
De eigenaar van het vliegtuig, Metrojet, liet Interfax weten dat het niet gelooft dat een menselijk falen de oorzaak zou geweest zijn. Verder schrijft men ook dat het vliegtuig aan alle vereisten voldeed.
Het is ondertussen geen geheim meer dan John McCain Isis openlijk steunt. Anders zouden we een foto zoals hieronder nergens tegenkomen:
ISIS-leider-Al-Baghdadi-Mccain-1024x570
In een artikel van begin dit jaar verschenen op Wanttoknow.nl lezen we dit:
“In het geval van de strapatzen van dit moment, is het met name senator John McCain die telkens opduikt in gebieden, waar later de rotzooi begint. Hij was er in februari vorig jaar, in Kiev, vlak voor de bloedige opstand, die ‘het Westen’ in staat stelde de marionet Poroshenko te laten verkiezen. Hij was er ook in Syrië, bij de ‘geboorte’ van ISIS/IS of ISIL, hoe je het ook wil noemen.
De vraag is, waar het die laatste betreft, IS of ISIS, waar de leider van deze club in de wereldpers blijft, met bijvoorbeeld video-boodschappen zoals die andere ‘fake’: Osama Bin Laden van de Al Quaida-organisatie. Maar deze leider van ISIS is inmiddels herkend van foto’s die tijdens het overleg van McCain in Syrië zijn gemaakt.”
John-McCain
Je kan je afvragen wat McCain daar eigenlijk doet of deed. Het moge duidelijk zijn dat hij daar niet op eigen initiatief naar toe ging, maar in opdracht van ……
Verder is het ook duidelijk dat hij een NWO puppet is. Een pion van de échte machthebbers die je bijna nooit zult te zien krijgen. De échte machthebbers werken bijna altijd achter de schermen.
En het doel van de crash: Rusland uit hun tent lokken om toch maar die WO te hebben. Probleem daarbij is dat Putin wel wat slimmer is dan de Amerikanen denken.

2 gedachten over “Russisch passagiersvliegtuig crasht in Sinaï woestijn

 • 2 november 2015 om 14:45
  Permalink

  Je zit er weer dik naast he, op alle punten.
  De transcript (die uiteraard volledig fake is en duidelijk gemaakt door oekraiense pro-russen om Mikhail Sakaashvili te discrediteren, hoe evident) spreekt over een amerikaans vliegtuig boven syrie. Dit was een RUSSISCH vliegtuig boven EGYPTE. Je fake transcript zit er dus volledig naast.
  Daarnaast ben je ook nog eens fout over zerohedge, zij spreken NIET over de video die jij erbij post, maar over een video die IS online geplaatst heeft :http://www.mirror.co.uk/news/world-news/missing-plane-reported-egypt-after-6746384
  De video van RT die jij erbij plaatst is genomen vele uren na de crash, de brokstukken roken niet eens meer. Er kan dus totaal geen sprake zijn van informatie voor de aanslag op basis van deze video.
  Crackpots will be crackpots en jij wil hier zo hard een false flag van maken dat je niet eens de meest simpele controle uitvoert op wat je post.
  Check your facts, is dat zo moeilijk?

  Beantwoorden
 • 2 november 2015 om 16:22
  Permalink

  Aub, ipsyllon, artikel is bijgewerkt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: