"Remember who you are"

to-remember-who-you-are-you-need-to-forget-what-they-told-you-to-be-quote-1Dat is de titel van een presentatie die David Icke in oktober 2012 gaf in de bekende Wembley Arena in London. Je kan deze hier bekijken.
Veel mensen denken dat ze weten wie ze zijn. Als je het hen dan vraagt, dan antwoorden ze met een naam. Dan vraag ik: “Ben jij een naam?”
Een naam is slechts een stukje tekst op papier. En dat is per definitie morsdood. Je bent veel meer dan een stukje dode tekst.
Niet alleen ben je geen naam, je bent er ook geen eigenaar van. Niemand heeft ooit kunnen bewijzen dat die eigenaar is van wat dan ook.
Thomas Williams heeft het in zijn radio shows “Truth, Honor and Integrity” over de “Manna World Holding Trust”. Hij vertelt dat deze geregistreerd staat als het onbekende land, wat eigenlijk niets anders is als een trust. Ook beweert hij dat deze organisatie eigenaar zou zijn van alles. Ergens is dat ook wel zo. Alleen is die eigendom beperkt tot het juridische eigendom (= beheer) van alles wat geregistreerd staat. Met alles bedoel ik hier uitsluitend stukjes tekst op papier. Een papieren entiteit kan uitsluitend begunstigde of beheerder zijn van een andere papieren entiteit. In alle gevallen is zo’n entiteit een trust.
De term “eigendom” is uitsluitend voorbehouden voor de rechtsfiguur trust. Hier lees je wat een trust is en wat je er mee kan aanvangen. Deze kan de vorm aan nemen van een natuurlijk persoon, een vennootschap, een stichting, vereniging, enz.
Een trust kan géén eigenaar zijn van alles wat meer dan 2 dimensies heeft, zoals fysieke goederen. Deze kan wel eigenaar zijn van bijv geld, certificaten, aandelen, obligaties en andere documenten.
Een mens, wat een multidimensioneel wezen is, kan geen eigendom hebben. Niemand is eigenaar van de planeet waarop we mogen leven. Ook niet van een klein stukje daarvan. Probeer maar eens te bewijzen dat een perceel, wat je enkel kunt vinden op een kadastraal plan, hetzelfde is als een fysiek stukje planeet. Veel geluk daarmee.

Er wordt algemeen aangenomen dat er 4 elementen zijn. Aarde, vuur, wind en water, zoals te zien in de film “The last Airbender“. Er is echter nog een vijfde element: Ether. Dat komt ook naar voor in de film “The Fifth Element“. Kijk eens naar onderstaande afbeelding die ik zelf maakte.
33-eternity
Het getal 33 wordt veel gebruikt binnen de vrijmetselarij. Ook wordt beweert dan een zekere Jezus gestorven zou zijn op 33-jarige leeftijd.
Uit de afbeelding hierboven kan je afleiden dat 33 eigenlijk hetzelfde is als het symbool voor oneindigheid. Het woord “oneindigheid” vertaald naar het Engels wordt “eter-nity”. Phonetisch klinkt het eerste deel als ether. Three (drie) klink als tree (boom). Meer daarover in een later artikel.
 
Heeft iemand ooit een probleem gehad waarna je de gedachte had van: “Nu weet ik het!!” Een soort van Eureka moment. Dat is een inzicht. Dat komt van binnen in jezelf. Als dat gebeurt, dan heb je toegang tot de Akashic Records.
 
Sommige mensen, zoals Cole uit de film “The Sixth Sense” kunnen geesten zien.
In het geografische centrum van je schedel bevindt zich een klier. Dat is de pijnappelklier. Dat wordt ook wel je zesde zintuig genoemd. Ik had het hierboven over een film met een gelijkaardige naam. Wist je dat deze klier voor onze hersenen is wat een modem is voor een computer? Het is als het ware een biologische modem.
pijnappelklier ontgiften 1Bij vele mensen is die klier versteend. Dat komt door het vele fluoride die ons lichaam binnenkomt via de meeste tandpasta, alsook op vele plaatsen via het leidingwater. Die fluoride is een afval product van de aluminium industrie en een gevaarlijk gif. Weet je toevallig ook wat er veelvuldig voorkomt in de hersenen van Alzheimer patiënten? Juist, aluminium. Dat krijg je vooral binnen via vaccinaties, maar ook als je voedsel opwarmt in aluminium schaaltjes. Dat metaal is ook een goede antenne. 5G iemand?
Als je pijnappelklier helemaal ontkalkt is, dus open staat, dan kan je informatie ontvangen waarvan je op het eerste zicht niet weet wat het betekent of waar het vandaan komt. Meestal gebeurt dat tijdens je dromen. Weet ik sinds kort uit ervaring. Het kan even duren voor dat alles verwerkt is. Eens dat achter de rug is, kan je beschikken over kennis en vaardigheden (zoals telepathie) waar je vroeger alleen maar over kon dromen.
Na al die jaren weet ik dat ik (niet alleen ik, maar ook jij) een multidimensioneel wezen ben die op verschillende niveau’s tegelijk opereer. Op dit aardse niveau is dat als mens. De niet-fysieke entiteit die de mens geschapen heeft, God zo je wil, heeft ons zodanig ontworpen dat we eigenlijk elkaars gelijke zijn. Geen enkel mens heeft het recht om een andere te zien als diens onderdaan. Onderdaan is een ander woord voor slaaf. Wil jij een slaaf zijn?
David Icke had ook een andere presentatie met deze titel:

Human race: get off your knees!

Volgende artikel gaat over bomen en de ether.
 
Bovenstaand artikel is het resultaat van eigen inzichten.
Steun je ons al? Zoniet dan kan dat op verschillende manieren. Op deze pagina vindt je alle details. Je kan ons ook steunen door dit artikel te delen met vrienden, kennissen en volslagen onbekenden. De nodige knoppen vind je hieronder.
Hieronder kan je je reactie kwijt. Blijf respectvol voor anderen, ook voor de auteur. Je hoeft het niet eens te zijn met wat hierboven staat. Blijf beleefd en vriendelijk. Reacties die beledigend zijn of bedoeld zijn om de schrijver of reageerder af te breken worden NIET gepubliceerd of verwijderd. Dat geldt ook voor alle reacties via sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: