Rellen Molenbeek: anderhalve maand later

Op 2 april had Molenbeek een probleem. Volgens VRT waren er enorme spanningen, volgens VTM en andere media waren er effectief rellen tussen plaatselijke jongeren en de politie.
Of hoe de VRT onder zware controle staat van het establishment. De redactie van De Vierde Onmacht vergeleek de beelden.

 

Let in bovenstaande beelden eens op de positie van de camera’s. Alsof men wist welke route die jongeren gingen nemen. Ook dit is verlopen volgens een vooraf gemaakt draaiboek.
Twee weken eerder werden er door “supporters” van Salah Abdeslam molotovcocktails geworpen naar de politie van Molenbeek. Zo staat te lezen op express.co.uk. Vermoedelijk is dat de aanleiding.
Salah zou logistieke steun verleend hebben voor de aanslagen in Parijs van november 2015. Ondertussen weten we dat die aanslagen het werk zijn van Zionisten. Een uitgebreid verslag daarover staat hier te lezen. Vermoedelijk werd Salah hier gebruikt als zondebok. Als een soort van menselijk offer.
Het moge duidelijk zijn dat hier een andere agenda achter schuilt dan men de bevolking wil doen geloven. Bedoeling is om de bevolking in angst te houden zodanig dat ze nog beter onder controle kunnen gehouden worden door de Cabal. Al het bovenstaande is sterk gelieerd met wat er momenteel gaande is in het Midden-Oosten.
Uit goede bron heb ik echter vernomen dat de plannen van de Cabal aan het mislukken zijn. De reden daarvoor kan je bekijken en lezen in het vorige artikel.
Men zegt wel eens: “Na regen komt zonneschijn.” Nu zien we het laatste beetje van die regen. Een ander gezegde luidt: “De laatste loodjes wegen het zwaarst.” De ergste stuiptrekkingen van de afstervende Cabal moeten we volgens mij nog zien. In welke vorm is niet duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: