Vrijwilligers gezocht

Ben je de prestatiegerichte vakjesmentaliteit beu? Heb je lak aan geld en overheid, en alles wat er mee te maken heeft? Ben je het beu dat elke mogelijke instantie je wil controleren en gebruiken? Heb je er een hekel aan dat alles en nog wat om de haverklap kapot gaat?
Wil je mee helpen bouwen aan een geldloze, duurzame en vrije samenleving? Laat gerust iets weten. Ik weet het. Geldloos zal nog niet voor morgen zijn. Die andere twee echter kunnen wel al vanaf “morgen”.
Welke mensen zoeken we?
Vrije mensen die op eenzelfde manier willen leven, die willen bijdragen aan onze manier van leven of die willen meehelpen aan de opbouw.
Daarbij denken we aan mensen met vaardigheden zoals architectuur, elektriciteit (vooral vrije energie), loodgieterij, meubelmakerij, natuurgeneeskunde, optrekken van gebouwen, het maken en herstellen van kledij (vooral uit hennep), enz.
Filmmakers om het nodige videomateriaal te verzamelen. Een documentaire over hoe het anders kan en moet is ideaal.
Het belangrijkste: mensen die ons financieel willen steunen.
Om alle pagina’s gevuld te krijgen en verder te ontwikkelen, ben ik nog op zoek naar een aantal vrijwilligers:
– iemand die de gebeurtenissen in Europa en (ver) daarbuiten heel kritisch kan analyseren en er artikels wil over schrijven.
– iemand om allerhande interviews af te nemen op video, zowel op straat als van bekende mensen zoals politiekers, journalisten, wetenschappers, enz.
– iemand om anderstalige artikels te vertalen naar het Nederlands.
– iemand die juridisch aangelegd is en kan en/of wil uitvlooien hoe het er aan toe gaat aan de politieke en bancaire top van de wereld.
Wie zich hier voor geroepen voelt, mag zich per email aanmelden. De persoonlijke achtergrond speelt hierbij geen enkele rol.

Een gedachte over “Vrijwilligers gezocht

  • 26 mei 2014 om 17:40
    Permalink

    waar/wanneer, en hoe, zijn twee soevereinen met een bulk aan levens ervaring en ambachtelijke kennis, willen dit maar wat graag van ons af leren, zoekn ook een won groep, of i.d dergeljks, zodat we uit oons huis inmarssen wegkunnen en samen ontmoetingen kunnen gan doen, hartegroet gisela en cornell

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: