Over deze website

Deze website is de samenvoeging van “het betere wereldnieuws”, “land van eden” en “exit uit de matrix”. Deze werden samengevoegd om een en ander overzichtelijker te houden
(OP)NIEUW! Bewustzijn! en dat volkomen GRATIS – u leest het goed – helemaal GRATIS! U zult zich gegarandeerd wakkerder voelen dan ooit tevoren. Geen gedoe meer met compensatie-gedrag en nutteloze aankopen. Gedaan met ijdele hoop en valse beloftes. U zult bedrog en manipulatie steeds sneller doorzien en u zult zich steeds nauwer verbonden voelen met Midgard (de oude naam van de planeet waar u op leeft) en alle leven om u heen. U zult ongetwijfeld de juiste vragen stellen en de antwoorden zullen zich vanzelf aan uw geestesoog en in uw hart presenteren. (tekst geleend van Diëgo Van De Keere)
DISCLAIMER: wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke depressieve gevoelens, diepe ontgoocheling, vergaande veranderingen op uw levenspad, bevreemding, ongeloof of terugvalmomenten voortspruitend uit uw nieuw verworven inzichten. U gaat helemaal op eigen risico in op deze aanbieding. Wenst u zich enigerlei in te dekken tegen het gevoel dat u zich buiten uw comfortzone begeeft, dan kunt u altijd intekenen op de uitbreidingsmodule ‘zelfzorg’. Deze is verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde rustmoment. Wij wensen u verder veel plezier en een leerrijke ervaring! (tekst geleend van Diëgo Van De Keere)

Reacties

Wie wil reageren kan dat uiteraard. Hou wel rekening met onderstaande regels. Op die manier houden we het netjes.

  1. Blijf beleefd en vriendelijk. Heb respect voor andermans mening, ook voor die van de auteur;
  2. Wie het niet eens is met wat in het artikel staat, wil ik vragen om de nodige argumenten aan te leveren die het tegendeel aantonen. Een bewijs van het tegendeel is nog het beste;
  3. De reageerder is exclusief verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar reacties, ongeacht hoe iemand anders er zou over denken.

Wie zich herhaaldelijk bezondigt aan deze drie eenvoudige regels wordt geblokkeerd.

%d bloggers liken dit: