Opnieuw een aanslag in Parijs: nieuwe false flag?

Grootste terroristische aanslag in Frankrijk in jaren: zeker 120 doden, bloedbad in concertzaal” kopt HLN.be

Verder lezen we: “Minstens 120 mensen zijn vrijdagavond in Parijs om het leven gekomen bij meerdere schietpartijen en explosies. Een tweehonderdtal anderen raakten gewond. Vier terroristen vielen een concertzaal binnen waar ze een waar bloedbad aanrichtten en een honderdtal mensen gegijzeld hielden. Volgens de politie zouden alle terroristen gedood zijn, al blijven ze waakzaam voor eventuele ontsnapte medeplichtigen. Het is niet duidelijk hoeveel daders gisteravond betrokken waren bij in totaal zeven verschillende aanslagen. In totaal stierven acht militanten, zeven van hen bliezen zichzelf op met bommengordels. De aanslagen werden nog niet opgeëist.

Schermafdruk van 2015-11-14 10:39:36
Klik op de afbeelding om een grotere kaart te zien.

Het valt hier wel op dat al die ogenschijnlijk aparte incidenten allemaal op het zelfde moment plaatsvonden. Dat moet haast vooraf nauwkeurig gepland zijn. Zoiets kan je onmogelijk doen op je eentje. En zeker niet zonder dat de veiligheidsdiensten er van op de hoogte zijn of waren. Een aanslag van dergelijke omvang gebeurt alleen omdat iemand wou dat het gebeurde. Iemand die hooggeplaatst is in het politieke of financiële firmament.
Enkele weken daarvoor was er “toevallig” een samenkomst van de grote bazen van CIA, DSGE, MI6 en Mossad. Dahboo777 legt uit:
https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4
Lees ook eens wat Ramon er over te vertellen heeft. Hieronder een uittreksel:
“Aanslag Parijs……Ook weer nep en georkestreerd???
Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.

De Sandy Hook Hoax, de Boston marathon Hoax, de Londense onthoofding Hoax , de 9/11 Hoax etcetera, etcetera? Overal zijn er goede verslagen te vinden dat dit gefakete, in scène gezette gebeurtenissen zijn, maar is dat ook zo? Waarom zouden deze gebeurtenissen in scène gezet moeten worden? Ik denk dat we allemaal weten wie er profiteert van deze incidenten, dus laten we eens kijken waarom ze worden opgevoerd of waarom ze realistische, neppe dan wel gecontroleerde elementen hebben.”
Is het erg wat gebeurd is? Tuurlijk is het erg. Maar daar gaat dit artikel helemaal niet over. Als je continue een land bombardeert en het dan ook nog eens leeg plundert, om dan nog te zwijgen over het opdringen van je eigen willetje, dan moet je niet verbaasd opkijken dat de boomerang terugkeert. Actie – reactie, oorzaak – gevolg. Dat is een fysica wet waar niemand onderuit kan.

En dan heb je al reacties zoals deze: Sluit de grens
De grenzen sluiten is nu net wat de machthebbers willen. Een groep van 7,5 miljard mensen die samenwerken kan je onmogelijk onderdrukken. Je zou zelf onderdrukt worden. Verdeel ze echter in hokjes, landen bijv, en de controle of de onderdrukking gaat al veel beter en makkelijker. Als je dergelijke petitie tekent, dan speel je gewoon in de kaart van de machthebbers. Zelf teken ik geen enkele petitie. Want dat is meestal om een oplossing te vragen aan diegene die het probleem in de eerste plaats veroorzaakt hebben. Die aanslag was een van de middelen om een reactie van het volk uit te lokken.
PROBLEM – REACTION – SOLUTION
Hoe zou jouw reactie zijn, als ze van de ene dag op de andere zomaar alle grenzen zouden sluiten zonder enige aanleiding? Ik kan je verzekeren dat je in het verzet zou gaan.
En trouwens, landsgrenzen zie je uitsluitend op papier. Fysieke landsgrenzen bestaan niet. De enige fysieke grenzen die ik ken, zijn van natuurlijke aard. Een rivier of een bergketen bijv.

Wie beweert dat fysieke landsgrenzen bestaan, mag ze mij ter plaatse tonen.

Een gedachte over “Opnieuw een aanslag in Parijs: nieuwe false flag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: