Oorlog in Oekraïne staat op uitbreken

Op de website van Gewoon-nieuws.nl lezen we:

Toenemende bereidheid van het Westen om oorlog te beginnen

navo tegen rusland
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat er een grote oorlog zal uitbreken in Oekraïne: Een oorlog die actief gepromoot wordt door de NAVO met steun van bondgenoten, Japan en Saoedi Arabië. De oorlog om Oekraïne zal zich voornamelijk manifesteren als een groot offensief tegen de regio Donbas in het zuidoosten, met als doel de afscheiding van de Oekraïense Russische Volksrepubliek Donetsk en Lugansk ongedaan te maken. De intentie ligt in het omverwerpen van de democratisch gekozen regering, het ontwapenen van de, onder de bevolking populaire, milities en hun representatieve organisaties, het doden van het verzet en hun hoofdbasis en de etnische zuivering van miljoenen Oekraïens-Russische burgers. De aankomende door de NAVO militaire inbeslagname/bezetting van de regio Donbas is een continuering en uitbreiding van de oorspronkelijke staatsgreep in Kiev, welke de gekozen regering Janoekovitsj februari 2014 ten val bracht.
De Kiev junta en hun nieuw ‘gekozen’ clientèle leiders, met de NAVO als sponsors van hun voornemen om een grote zuivering voor Poroshenko’s dictatoriale macht te versterken.
Bij de recente, door de  NAVO-gesponsorde verkiezingen waren verscheidene grote politieke partijen uitgesloten, die traditioneel opkomen voor de grote populatie van de etnische minderheid in het land, en werd geboycot in de regio Donbas. De schijnverkiezingen in Kiev zette de toon voor de volgende stap van de NAVO; het omzetten van de Oekraïne naar één grote militaire basis met meerdere doelen gericht op centraal Russisch gelegen gebieden, en te veranderen naar een neo-kolonie voor de Duitse hoofdstad, door Berlin te voorzien van graan en andere grondstoffen, om te dienen als monopolistische markt voor Duitse goederen.
Oorlogssignalen: De propaganda en Sancties campagne, de G20 bijeenkomst en de strategisch militaire opbouw.
De officiële oorlogstrommel die geluiden produceert voor een breder conflict in Oekraïne, met als speerpunt de Kiev junta en z’n fascistische milities, klinken dagelijks in de westerse mainstream media outlet propaganda-molens. Overheidswoordvoerders publiceren of kondigen steeds nieuw verzonnen feiten aan van een groeiende Russische bedreiging aan haar buren en grensoverschrijdende invasies in  Oekraïne.
Er worden steeds nieuwe Russische invallen gerapporteerd bij Noordelijke grenzen en Baltische staten in de Kaukasus. Het Zweedse parlement creëerde een nieuwe level hysterica met de ‘ontdekking’ van een mysterieuze “Russische” onderzeeër voor de kust van Stockholm, welke echter nooit is geïdentificeerd en gelokaliseerd, laat staan van een bevestiging van de ‘waarneming’. Estland en Letland claimden zonder bevestiging dat hun luchtruim door Russische gevechtsvliegtuigen werd geschonden. Polen verdrijft Russische “spionnen” zonder getuigen of bewijs.
Er vinden langs de Russische grenzen in de Baltische staten gezamenlijke grootschalig provocerende militaire oefeningen van NAVO vazalstaten plaats. De NAVO stuurt grote zendingen wapens naar de Kiev-junta, samen met “Speciale Eenheid” adviseurs en experts van verzetsbestrijdingsoperaties, in afwachting van een groot offensief tegen de rebellen in Donbas.
Het regime in Kiev heeft zich nooit aan het ‘Minsk staakt het vuren akkoord’ gehouden. Volgens Human Rights worden er sinds het staakt het vuren van september gemiddeld dagelijks 13 mensen gedood waaronder het meeste burgerslachtoffers. De VN meldt dat er in acht weken tijd 957 mensen zijn gedood, waarvan een overweldigend aantal door toedoen van Kiev’s strijdkrachten.
Het Kiev regime, heeft op haar beurt, de regio afgesloten van alle sociale basisvoorzieningen zoals water, elektriciteit, brandstof, ambtenarensalarissen, pensioenen, medische goederen, lerarensalarissen en medisch personeel, gemeentelijke werknemers lonen, het bankwezen en transport.
De strategie is om de economie te verder te wurgen, de infrastructuur te vernietigen waardoor er een nog grotere massale uittocht van berooide vluchtelingen uit de dichtbevolkte steden zich gedwongen voelen om richting Rusland te trekken. Vervolgens beginnen zij massale raketaanvallen en een grondoffensief met artillerie tegen zowel stedelijk gebied als basissen van rebellen.
De Kiev Junta is begonnen met het lanceren van een volledige militaire mobilisatie in de westerse regio’s, vergezeld door heftige anti-Russisch, anti-Oosters-Orthodoxe indoctrinatie campagnes, ontworpen om de meest gewelddadige extreemrechts chauvinistische misdadigers aan te trekken. Deze militaire neonazi brigades treden op als knokploegen in de frontlinie. Door het cynische gebruik van ongewone fascistische milities zijn de NAVO en Duitsland ‘niet’ verantwoordelijk voor de onvermijdelijke terreur en de wreedheden tijdens hun campagnes.
Het systeem van ‘plausibele ontkenning’ weerspiegelt tactieken die gebruikt werden door de Duitse Nazi’s in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw, die hordes van beruchte Oekraïense en Ustashi Kroaten gebruikten tijdens hun periode van ethische zuivering.
De rest van het artikel kan je hier lezen.
Of die oorlog er ook daadwerkelijk gaat komen, valt nog af te wachten. Op de website van niburu.co lezen we o.a. dit:
Als laatste kwam begin dit jaar naar buiten dat ook Rusland een overeenkomst heeft gesloten met goedgezinde buitenaardsen.
Dit nieuwe verdrag dat door Poetin is gesloten met deze bepaalde groep is naar verluidt vergelijkbaar met die die door de Amerikaanse leiders werd gesloten in de jaren vijftig en zestig. Echter, met het grote verschil dat deze groep volledig tegen de plannen is van de Zionisten/Jezuïeten.
Hun standpunt is dat alle massale dood en vernietiging van de laatste 500 jaar zijn oorsprong vindt in het Romeinse Rijk, in het oude Babylon. Het resultaat daarvan zien we vandaag de dag terug in de politiek zoals die nu door het door Israël bestuurde Amerika wordt bedreven. 

We staan aan de vooravond van het jaar 2015. De spanningen op aarde nemen hand over hand toe. De dreiging van conflicten die de potentie hebben om volledig uit de hand te lopen en de wereld in een oorlog te storten, nemen toe.
Het zou wel eens goed kunnen dat een goedgezind buitenaards ras een stokje tussen de oorlogswielen van de VS en hun meesters steekt. Als dat gebeurt zouden we wel eens veel verlichte nachtelijke hemels kunnen aanschouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: