Ongevaccineerden redding voor falend vaccinatie systeem.

Onderstaande verscheen enkele dagen geleden reeds op onze Patreon pagina.
Op vraag van Peter Guinee (klassiek homeopaat in Maastricht) die dit als  ingezonden brief had gestuurd naar dagblad Trouw, maar waar het  (natuurlijk weer) niet geplaatst is. Zijn vraag is om het zoveel  mogelijk te verspreiden:
vaccinsIk ben verbaasd door de recente discussie rond vaccinaties. Helaas is  het eigenlijk geen discussie maar een louter emotionele campagne tegen  ieder die een genuanceerde mening heeft over vaccineren.
Geschokt  ben ik door de hatelijke toon waarbij mensen en politici plotseling naar  dwangmiddelen zouden willen grijpen als vaccinatieplicht of ontzegging   van de toegang tot crèches. En daarmee alle rechten op vrije  meningsuiting en recht op de onschendbaarheid van het lichaam,  vastgelegd in allerlei wetten en verdragen, opzij zouden willen  schuiven.
‘Vaccinaties zijn goed getest (wetenschappelijk), er zijn  geen ernstige bijwerkingen, er is geen alternatief en een hoge  vaccinatiegraad is de beste bescherming.’ Verder gaat de kennis of  eigenlijk het geloof van de meeste mensen niet.  Ik zou bij elke van  deze stellingen vele kanttekeningen kunnen maken.
Al 35 jaar volg ik  alle literatuur en onderzoek op het gebied van vaccinatie. Daarnaast  behandel ik vele kinderen en volwassenen met schade na vaccinatie.  Ten  onrechte siert het vaccinatie systeem zich met de term  ‘wetenschappelijk’, en elke kritiek als verzinsels.
Neem het begrip ‘kudde-immuniteit’ de stok waarmee de ongevaccineerden worden geslagen, klopt die wel?
Dr. Arthur W. Hedrich, een gezondheidsfunctionaris in Chicago merkte op  dat de mazelenepidemie tijdens 1900-1930, Boston, werd onderdrukt toen  68 procent van de kinderen het virus opliep. Het waren deze observaties  die leidden tot de formulering van de kudde immuniteitstheorie. Maar let  op, dat de theorie gebaseerd was op niet-gevaccineerde populaties die  waren blootgesteld aan de ziekte en natuurlijke immuniteit ontwikkelden.
Essentieel is dat  immuniteit door vaccinatie verkregen niet  gelijk is aan door natuurlijke besmetting verkregen immuniteit.  Vaccinatie immuniteit neemt af in de tijd, ouderen worden weer vatbaar  en krijgen meer complicaties van kinderziektes dan als kind. Alleen door  regelmatig in contact te komen met het natuurlijke virus wordt de  immuniteit op pijl gehouden. Aanvankelijk lijkt een ziekte sterk af te  nemen maar naarmate de viruscirculatie wordt teruggedrongen, door steeds  meer mensen te vaccineren, zullen er weer nieuwe mazelen uitbraken  komen. Bovendien geven gevaccineerde moeders veel minder passieve  antistoffen aan hun baby’s mee, juist een bescherming voor de eerste 14  maanden als een mazelen vaccin nog geen werking heeft.
Dus percentage gevaccineerden is niet gelijk aan percentage personen die immuun zijn, dat  laatste is altijd lager.
Bij grote studies in Duitsland had 12,6% van de kinderen jeugdigen niet  voldoende antistoffen tegen de mazelen als de laatste vaccinatie meer  dan 6 jaar geleden was, en het percentage neemt toe met het groter  worden van de afstand tot de vaccinatie.
Het zijn juist de ongevaccineerden die kunnen zorgen voor een hogere immuniteit op lange termijn.
Besmetting met mazelen betekent niet automatische de ziekte manifest  doormaken, bijna de helft van de ongevaccineerden 14-17 jarige kinderen  had  voldoende mazelen antistoffen terwijl ze die niet hadden  doorgemaakt.
Waar  ging het bij vaccineren ook alweer om? Zorgen  voor  het vermijden van ernstige complicaties van ziektes en gezondheid  op lange termijn creëren. Maar vaccins worden niet getest met als  controle een echte placebogroep, laat staan een lange termijn  vergelijking van de gezondheid van gevaccineerde met ongevaccineerde  groepen.
De vaccinatiegraad wordt aanbeden als een nieuwe afgod, een  afgod die zich siert met de kleren van de keizer maar in feite naakt  is, het concept heeft geen wetenschappelijke basis. Zorgwekkend dat ieder die dit geloof niet deelt dan maar met geweld moet worden  gedwongen.
Zie ook dit artikel.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: