Oekraïnse gevechtspiloot onthult: Kiev vliegtuig haalde vlucht MH-17 neer – Volledig transcript

door Kraven van World Unity en ontdaan van de fouten. Oorspronkelijk Engelstalig artikel leest u op VeteransToday.
Het blijkt dat de waarheid is geverifieerd. Vladislac Voloshin beweert de piloot te zijn die de beruchte vlucht MH-17 heeft neergeschoten. De claim is logisch, en wordt ondersteund door het vele substantiële secundaire bewijs, samen met alles wat deze man zegt.
Dit zou heel goed een desinformatie tactiek kunnen zijn, gebruikt om meer verwarring aan te wakkeren, maar dat lijkt niet het geval te zijn. Bij de behandeling van “nieuws”, hebben we altijd de vraag te stellen: wie profiteert daar van? Veterans Today heeft dit interview als geloofwaardig geverifieerd. Degenen die aandacht besteden, accepteren dit als een van de hoogste vormen van verificatie. Anderen zouden zeggen dat Veterans Today een groep van antisemieten is, wat ze natuurlijk niet zijn; toch, als iemand niet kan bewijzen dat dit interview nep is, moeten ze een soort van geloofwaardigheid, of het vermogen om hun theorie te bewijzen, bezitten.
Het volledige interview (in het Russisch) vindt u HIER.
Maak kennis met de piloot die de  Maleisische Boeing MH-17 neerhaalde, Vladislav Voloshin: “Het vliegtuig was op de verkeerde plaats op het verkeerde moment”
889475

4 gedachten over “Oekraïnse gevechtspiloot onthult: Kiev vliegtuig haalde vlucht MH-17 neer – Volledig transcript

 • 26 december 2014 om 22:53
  Permalink

  Ahja, natuurlijk, want elk bericht van een random Russische site moet wel waar zijn… Alle media van over de hele wereld is vals, en zegt gewoon wat ‘zij’ willen dat ze zeggen, behalve de Russische media, die zijn uiterst integer. Ahja, want Rusland is het meest democratische, minst corrupte land ter wereld, waar de media totaal vrij is. Zeker de president van Rusland, die brave man Putin, zou nooit ofte nimmer proberen de Russische media te beïnvloeden.
  Blij dat jullie dit allemaal zo helder zien.

  Beantwoorden
 • 7 januari 2015 om 20:16
  Permalink

  Hoi.
  Poetin is idd niet een lievertje maar hij is hier niet the bad man.
  De westerse propaganda machine heeft van af dag 1 Poetin slecht af geschilderd. Dat moet ook wel gezien Europa schoot hondje is van de VS, en de VS zo goed als wel een Illuminatie gestuurd land is. Er zijn meerdere wegen om de andere kant van het verhaal te achterhalen.
  mvg

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: