Mars foto's van NASA afkomstig van de aarde? (video)

geschreven door de redactie van Niburu.co

Velen hebben zich verbaasd over dat de Rovers van NASA zoveel bijzondere voorwerpen hebben gefotografeerd aan het oppervlak van Mars.
En hoewel ze hun uiterste best hebben gedaan om zoveel mogelijk weg te poetsen, zijn er toch nog heel wat mooie plaatjes door de mazen van het net geglipt.
Zo is er bijvoorbeeld gisteren op één van de NASA foto’s iets ontdekt wat niet anders omschreven kan worden dan als een boek.
bmars 1
Vraag is natuurlijk hoe er in ’s hemelsnaam een boek op Mars terechtkomt en vooral, hoe kan het dat het in zo’n goede staat is?
Iemand die daar een antwoord op heeft is de Engelse onderzoeker Richard D. Hall. Hij heeft een theorie die onder andere het volgende stelt:
De reden dat al dit soort voorwerpen worden gevonden op het oppervlak van Mars door al die verschillende NASA Rovers is omdat die karretjes helemaal niet op Mars rondrijden en nooit de aarde hebben verlaten.
Met andere woorden, de beelden die wij zien, zijn foto’s van een gebied ergens op aarde en dan is het ook logisch dat je daarop af en toe voorwerpen aantreft die door mensen zijn gemaakt, zoals het boek hierboven.
Nu is het één ding om dat zomaar te stellen, maar Richard D. Hall heeft dit samen met andere onderzoekers wel degelijk onderbouwd.
Hall vraagt dan ook mensen om hem niet zomaar bij voorbaat te veroordelen, maar eerst het door hem gepresenteerde bewijs tot zich te nemen alvorens een oordeel te vellen.
In de twee video’s hieronder wordt door Richard Hall, samen met andere onderzoekers, dieper ingegaan op hun stelling en het bewijs daarvoor.
Voor diegenen die geen tijd hebben om de video’s te zien, is hier de complete onderbouwing van de stelling van Richard D Hall te downloaden.
De hoofdstelling is dat wat NASA het publiek voorhoudt één grote hoax is en bedoeld als afleiding van de werkelijke ruimteprojecten waar men (de Amerikaanse luchtmacht en de NSA) zich mee bezighoudt.
Te vergelijken met wat wij eerder schreven over Gary McKinnon en de geheime ruimtevloot en de geheime ruimtevloot van de Bilderbergers.
Kijk en lees zelf of dat wat Richard D Hall te vertellen heeft hout snijdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: