Maagzout geneest kanker. Nu is het bewezen!

Gelezen op echtekrant.be
Nadat ik maandenlang met verschillende artsen via mail heb gecorrespondeerd wat betreft natriumbicarbonaat, het ons welbekende maagzout, en genezen van kanker hiermee, waarbij ik werd beschuldigd van volksverlakkerij en meer van dat soort zaken voel ik me verplicht om één en ander te benadrukken. Maagzout geneest kanker, of Meneer Doktoor dat nu wel of niet wenst te geloven!
maagzoutZe hebben allemaal dezelfde aanpak. Eerst schrijven ze een korte mail waarin je wordt beschuldigd van alles en nog wat omdat het geen orthodoxe, door de farmaceutische industrie goedgekeurde manier van genezen is! Als je dan retour komt en je geeft hen wat oorvijgen met recente onderzoeken waarvan ze natuurlijk nog nooit hebben gehoord, komt er een tweede mail waarin ze zich verschuilen achter hun langdurige opleiding waarbij ze veel kennis hebben opgedaan maar niet de kennis die essentieel is! Dat begrijpen ze niet! De essentie van een arts zijn beroep is genezen. Genezen wil zeggen dat je iemand volledig herstelt van zijn ziekte en daarna profylactische maatregelen meegeeft. Je voedt dus mensen op en blijft hiermee bezig. Wat er wordt vergeten te vertellen is, dat een artsenstudie de essentie mankeert! Een arts leert niet genezen! Genezen leer je door zieke mensen te verdelen in leeftijdsgroepen en deze te vergelijken met gezonde mensen uit diezelfde leeftijdsgroep. Hierbij zijn van belang, de bestudering van: de manier van leven, stressfactoren, de medicatieve geschiedenis en de vergelijking te maken over het volledige voedingspatroon van beide verschillende groepen. Een achtjarige opleiding waarin men nooit doordringt tot aan de essentie van het beroep is volledig waardeloos! En daar krijgen we dan een nieuw punt. Intelligentie, want om een artsenstudie af te maken hebben we zeer intelligente mensen nodig met de nodige draagkracht en doorzettingsvermogen, is niet hetzelfde als wijsheid.
Rondom de jaren zeventig en tachtig kwam men erachter dat artsen veel wijzer werden en zich begonnen af te zonderen van de farmaceutische aanpak als ze de ouderdom van veertig waren gepasseerd. Vooral academische onderzoekers en huisartsen maakten zich ‘schuldig’ aan het inslaan van een niet door de farmaceutische industrie gepropageerde lijn van onderzoek. In eerste instantie probeerden ze wat voorbeelden te stellen om in het oog springende artsen uit de orde te gooien en zodoende brodeloos te maken, maar tenslotte konden ze niet elke ‘ontspoorde’ arts van veertig jaar en ouder uit de orde gooien. Dat zou opvallen en voor nog meer vragen en vooral nieuwsreportages zorgen waar zowel de ‘orde der geneesheren’ als hun broodheer ‘de farmaceutische industrie’ niet op zaten te wachten.
Zodoende worden er op de achtergrond de nodige voorbereidende maatregelen getroffen om artsen op een verplichte ‘nascholingscursus’ te sturen welke is verbonden aan de erkenning van arts bij de ‘orde der geneesheren’ en iedereen die verzaakt wordt vanzelf geroyeerd, dus brodeloos gemaakt! Zodoende wordt hersenspoeling een verplichting en de toenmalige veertigjarigen zijn gepensioneerd en de huidige veertigjarigen beseffen niet dat ze jaarlijks verplicht worden gehersenspoeld om hun wijsheid en handelen uit wijsheid tegen de gevestigde orde te onderdukken! Daarom is tot 90% van alle artsen en vooral specialisten alcoholverslaafd of drugsverslaafd en sommigen beiden. Uitsluitend uit frustratie. Ze zien alle dagen dat hun therapie of behandelwijze niets uithaalt, mensen sterven dagelijks met honderden tegelijk, en toch kunnen ze niets veranderen omdat alles van bovenaf wordt gedirigeerd en als ze afwijken van het dagelijkse opgelegde patroon op staande voet worden ontslagen en uit de orde worden getrapt! Artsen zijn gevangenen van het aan hen opgelegde systeem. Oordeel niet over hen! Oordeel over de orde, professoren en farmaceutische industrieën! Zij propageren alles bewust! Indien universiteiten de farmacie niet toelaten is alles opgelost! En, waarom zou een arts, verplicht, lid moeten zijn van de orde der geneesheren? Om een overbodig orgaan van omgekochte dikke nekken in leven te houden?baking soda
BESTE PATIENT! U mag niet genezen. Als u geneest dan kan niemand nog wat aan u verdienen. Laat allen die aan uw ziekte grof geld verdienen even de revue passeren. Huisarts, ziekenhuis, specialist, apotheker en de pillenindustrie! Daarom is niemand geïnteresseerd in uw genezing.
Reken het even uit! 10 miljoen mensen in België die één keer naar de dokter gaan, de apotheker en voor onderzoek naar het ziekenhuis. 30 (euro gemiddeld) X 3 (huisarts, specialist en apotheker zonder verder onderzoek in het ziekenhuis zelf) X 10.000.000 = 900.000.000 of te wel 900 miljoen zonder dat er een dag iemand is opgenomen geweest in een ziekenhuis want dat is pas feest voor ‘Meneer Doktoor’ wat betreft kaalplukken van u en de verzekering!
U moet ziek blijven, snel weer ziek worden en als het hen uitkomt worden ingeënt tegen een pandemie die niet eens een infectieziekte is! Bij het laatste doel ik op de ‘griepepidemie’ van 2009.
Wereldwijd zijn er dat jaar 8.118 mensen omgekomen door griep en niemand kan bewijzen dat ze gestorven zijn door die bepaalde ‘varkensgriep’ gepropageerd door alle ‘griepcommissarissen’ in de wereld maar in datzelfde jaar stierven ook 15 miljoen mensen aan een hartinfarct en 7 miljoen mensen aan kanker. Als ik een epidemie zou omschrijven in de gezondheidszorg waren het hartziekten en kanker. Deze beide ziekten zijn een epidemie die vele mensenlevens kosten. De rest is flauwekul. We worden besodemieterd en geld regeert, niet die kloothommels de we hebben gekozen! Zij DANSEN naar de pijpen van het geld!
Lees hier verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: