Is slavernij afgeschaft?

Geschreven door een vrije mens (anoniem)
Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) zei ooit: “None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.”

Enkele grondwetsartikelen

Art. 10: Er is in de Staat geen onderscheid van standen. …” Is dat echt zo?
“Art. 27: De Belgen hebben het recht van vereniging; dit recht kan niet aan enige preventieve maatregel worden onderworpen.”  Een recht is geen plicht. Dat wil zeggen dat je niet kan verplicht zijn om lid te zijn van een vereniging. De Belgische staat is per definitie een vereniging. Niemand kan gedwongen worden om tot die vereniging te behoren. En toch wordt iedereen 3 dagen na diens geboorte verplicht om tot die vereniging te behoren. Dat komt doordat onze ouders aangifte gedaan hebben van onze geboorte. “Aangifte doen” betekent letterlijk: een gift doen aan … . In dit geval hebben uw ouders jouw aan de staat gegeven, als een gift. In school worden we geïndoctrineerd dat we allen natuurlijke personen zijn. Maar dat zijn we niet. We hébben een natuurlijke persoon. Het verschil leest u hier.

Enkele artikels uit de universele verklaring van de rechten van de mens.

“Artikel 1: Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.”  Dat betekent dus dat wij alles mogen wat de koning of een rechter of wie dan ook mag. En als wij niet mogen stelen, dan de belastingdienst of een deurwaarder ook niet. Ontvoering en gijzeling schijnen strafbaar te zijn. En wat doet de politie dan? Zijn arrestaties dan niet hetzelfde als ontvoering en gijzeling?

“Artikel 4: Niemand zal in slavernij of horigheid gehouden worden. Slavernij en slavenhandel in iedere vorm zijn verboden.”  En toch treed bijna elk land deze regel elke dag met de voeten. Onderstaande afbeelding spreekt boekdelen:

I am freeWe moeten: belastingen betalen, de wet gehoorzamen, werk zoeken, naar school gaan, een autoverzekering afsluiten als we een auto hebben, en ga zo maar door.

Waar is onze vrijheid naar toe? Hoe zit het met onze vrije wil? Wat met ons geboorterecht? De eerste drie dagen van ons leven waren we vrij, daarna lopen we ons hele leven met een onzichtbare ketting aan ons been, en wees eens eerlijk: heb je hierom gevraagd? Heb je ooit je toestemming gegeven om gedicteerd te worden? Ik ben er zeker van dat het antwoord een volmondig neen is.

Als slavernij afgeschaft is, waarom doen we dan nog netjes wat een politieagent, rechter, deurwaarder, … ons oplegt?

David Icke schreeuwt in onderstaande 6u durende presentatie dit:

“HUMAN RACE, GET OFF YOUR KNEES!!”

Ik vraag mij eigenlijk af waarom dat er ook iemand is, die zich nog laat onderdrukken. Niemand, maar dan ook niemand heeft het recht om te heersen over een ander. Want, zo stelt het eerste artikel van de mensenrechten, iedereen is gelijkwaardig. Niemand staat boven of onder een ander. We zijn allemaal mensen. Jammer dat sommigen dat niet willen, kunnen of mogen snappen.

Voor wie zijn ongenoegen wil uiten, wordt op woensdag 5 november a.s. om 12u verwacht op de Grote Markt in Brussel.


Corruptie, ongelijke verdeling van rijkdom, politieke schandalen, leugens, constant gehoorzamen, bedrog, de verkeerde mensen die in controle zijn, almaar beperken en schenden van onze vrijheden & privacy, crisissen, hoge werkloosheid, repressie, massale faillissementen, politie-agressie, falend justitiesysteem, bewust misinformeren, kapitalisme, banken die met ons geld spelen, censuur, waarheid verbergen, meer en langer werken,miljoenensalarissen & bonussen voor hooggeplaatsten, meer en meer mensen die leven onder de armoedegrens, enzovoort
Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele zaken die fout lopen in onze samenleving, maatschappij, in België, in de wereld… Indien ook jij er genoeg van hebt, kom dan op 5 november naar de Grote Markt, Brussel om 12uur. Laat je stem horen, voor jezelf, voor je geliefden, voor de mensheid.
Iemand al de film “V for Vendetta” gezien? Echt een aanrader.
Volgend jaar gaan we nog een hele stap verder. Degenen die denken het voor het zeggen te hebben zijn bij deze gewaarschuwd.

2 gedachten over “Is slavernij afgeschaft?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: