Is er een link tussen de zaak Dutroux en het kasteel van Amérois?

Wij vermoeden van wel. Helaas hebben we er geen bewijzen voor.
Op deze website kunt u het bijna hele verhaal lezen en in onderstaande documentaire van Piet Eeckman wordt een en ander aangevuld.
https://www.youtube.com/watch?v=A5mCF_uCjCQ
Dit is het eerste deel van de drie van een Britse documentaire over de hele affaire.

Die hele affaire roept wel een aantal vragen op. Hoe kan het dat een man die leeft van een uitkering, zoveel huizen heeft? Waar haalt hij het geld vandaan? Ieder mens met een beetje gezond verstand zal wellicht wel weten dat Dutroux niet voor eigen rekening “gewerkt” heeft. Laat staan voor rekening van Nihoul. Die laatste was volgens mij slechts een tussenschakel. Hier zit véél meer achter.
Maar dat is niet alles. In Nederland hebben we de pedofilie zaak rond Joris Demmink, de gepensioneerde hoogste ambtenaar van de Nederlandse Justitie.
In Frankrijk vinden we Fourniret. In andere landen zullen er ook wel dergelijke schandalen zijn.
Maar wat kan nu de link zijn met het koningshuis en andere elitaire mensen? Vermoedelijk het kasteel van Amérois, ook wel Mother of Darkness castle genoemd. Tegenwoordig is dit eigendom van de familie Solvay. Voordien was dit eigendom van de koninklijke familie.
https://www.youtube.com/watch?v=h3sWfVazQ8k
Heb je of ken je een kind die in verdachte omstandigheden verdwenen is waarbij de politie niet veel uitspookt? Laat het even weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: