Is de Rodin-spoel de grootste ontdekking ooit?

Op alternatieve nieuwssites wordt veel gesproken over vrije energie. Er komt steeds meer informatie naar buiten over nieuwe uitvindingen en technologieën die worden stilgehouden. Er zijn een aantal redenen waarom de ontwikkeling op het gebied van vrije energie relatief moeizaam verloopt.
De grote spelers op de markt zouden hun winst in rook zien opgaan op het moment dat mensen niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Het gaat om technologieën die worden gebruikt in auto’s, woningen en fabrieken. Vandaar dat veel nieuwe technologieën worden stilgehouden.
Daarnaast lijken sommige apparaten zich niets aan te trekken van de huidige natuurkundige wetten. Ook is het zo dat veel uitvinders het zwijgen wordt opgelegd omdat ze een bedreiging vormen, terwijl anderen zich te druk maken om patenten en winst.
Marko Rodin heeft een driedimensionaal model gemaakt van de wiskundige taal der natuur. Volgens sommigen is dit één van de grootste ontdekkingen ooit. Hoewel het werk rond de revolutionaire Rodin-spoel herhaaldelijk is onderworpen aan collegiale toetsing, wordt er nog weinig aandacht aan besteed. Rodin en zijn team willen de technologie om een aantal voor de hand liggende redenen niet verkopen aan grote bedrijven.
Wat zijn de voordelen van deze technologie?
 

  • Onbeperkte energie
  • Een einde aan alle ziektes
  • Onbeperkt voedsel
  • Reizen door het hele universum
  • Bouwen van de ultieme supercomputer
  • Maakt alle bestaande technologie overbodig


Rodin heeft zich als doel gesteld zijn kennis door middel van een open source-project door te geven aan het publiek. Denk aan een tentoonstelling voor kinderen, een boek of een DVD. Hij en zijn collega’s willen de technologie in handen geven van het volk om daarmee de hele wereld te redden.

bron: CE
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: