Ik wil het niet weten

Begin deze maand stond onderstaand artikel te lezen op de website van Niburu. Ik zou het niet beter kunnen schrijven.


Terwijl de contouren van een Orwelliaanse politiestaat zich steeds duidelijker aftekenen steekt de grote massa nog steeds de kop in het zand.Hoe kan het dat ondanks alles wat er gebeurt in de wereld mensen net doen alsof er niets aan de hand is?
Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat mensen de sprong naar het besef over wat er werkelijk op aarde gebeurt niet kunnen maken?
Hoe kan het dat ondanks alles wat er gebeurt mensen desondanks toch niet helder gaan denken? Waarom maken zo weinigen zich zorgen over de straling van de kreupele kerncentrale in Fukushima waar niet over wordt bericht of over de het uitstervende leven in de Stille Oceaan? Waarom wordt er alleen langs de zijlijn gepraat over de gevaren van GMO(genetisch gemanipuleerd organismen) en Wifi straling?
Naarmate de Orwelliaanse politiestaat meer vorm krijgt, de economie steeds verder wegzakt en onze leiders als domme marionetten in Sochi staan te zwaaien, vieren de burgers in Nederland het binnengaan van de nieuwe politiestaat. Met een minimum aan besef over de werkelijke gevaren die hun gezondheid, hun rijkdommen en hun kansen om te overleven aantasten in een aangestoken vuurzee van ongekende proporties die hen nu al aan alle kanten omringd.
Omdat het gat tussen de werkelijkheid en de gefabriceerde perceptie van de werkelijkheid steeds groter wordt, kan het zijn dat de sprong van de één naar de ander voor de meesten te groot wordt. Omdat ze zolang verdoofd en gehypnotiseerd zijn, is de werkelijkheid voor hen teveel om te kunnen bevatten, laat staan dat ze erop zouden kunnen reageren. Dat is in ieder geval hoe ze geconditioneerd zijn om te denken.
Triest, helaas, maar dat is de geprojecteerde werkelijkheid die velen onbewust adopteren.
“Waarom zou je wakker willen worden als alles zo deprimerend is? Dat is de onderliggende mentaliteit. Wat ze niet begrijpen is dat dit een geconditioneerd antwoord is. Een overload van je systeem en dan terugdeinzen. Dat is iets wat al een hele lange tijd gaande is.
Waarom?
Net zoals het verdovende effect van de gemanipuleerde media zijn er ook zaken zoals fluoride, chemtrails en gemanipuleerd voedsel die deze permanente conditionering versterken tot het punt waarop iemand niet meer in staat is om door middel van natuurlijke impulsen te reageren op werkelijk gevaar. De mens zal niet meer in staat zijn om zich te verdedigen en nog minder om met een gecoördineerd antwoord te komen.
Waarom kennen al de science fictions films een dramatisch einde. Waarom ligt de nadruk op geweld en horrorfilms en grafische vernietigende oorlogen? Waarom concentreert het journaal zich hoofdzakelijk op de slechte gebeurtenissen van de dag? Waarom de competitieve gladiatoren sporten met de nadruk op technologie in plaats van op menselijkheid? Waarom het dwangmatige niet te stuiten waanzinnige koopgedrag van consumenten en een maatschappij die door seks wordt gedomineerd?
Daar is een mooi woord voor en dat is “social engineering”. Het bewust creëren van een maatschappij waarbij bovengenoemde verschijnselen de norm zijn. Het is allemaal inelkaar gezet en dat is het laatste wat mensen willen beseffen.
De manier waarop de wereld eruit ziet is in feite compleet schizofreen. Er wordt mensen iets verteld, terwijl precies het omgekeerde zich voor hun ogen ontvouwt. Alhoewel dit een “dissonant” veroorzaakt zal de bevolking als dit proces lang genoeg doorgaat volkomen afstompen of een met zorg samengestelde “oplossing” accepteren.
Amerika is een mooi voorbeeld. Terwijl ze vechten voor de vrijheid begaan ze massamoorden en vernietigen land na land. Terwijl ze de vrijheid van burgers als het hoogste goed zien, vertrappen ze al de basisrechten van burgers zoals die in de grondwet zijn vastgelegd.
En toch, de bevolking leunt achterover en accepteert dit allemaal. Waarom?
Wanneer ze erachter zouden komen dat ze volledig in de maling zijn genomen via een gigantische manipulatie-operatie dan heb je kans dat ze volledig inelkaar storten. Onbewust betekent de verschrikking van dát besef een “nee”.
Ik blijf liever in mijn verdoving en doe net of die gemanipuleerde werkelijkheid echt is. Ja, zelfs als zou blijken dat al dat gemanipuleer waar is dan nog zijn ze op een punt waarop ze “dingen” liever niet willen weten.
“Waarom al die negativiteit?” is iets wat je regelmatig hoort als je de werkelijkheid probeert te verkondigen. Het antwoord daarop is eenvoudig: Het bekendmaken van de waarheid is niet negatief, het ontkennen en niet willen weten, dát is negatief. De waarheid maakt je sterker, hoe vreselijk die soms ook is.
Op dit punt in onze geschiedenis lijkt het dat hoe meer je te weten komt des te negatiever kom je over. Dat komt omdat de controleurs van de elite op dit moment nog alle touwtjes in handen hebben.
Maar, dat geeft niets. Blijf doorgaan met het zoeken en leren en dan komt er een punt waarop je de schoonheid zult ontdekken die zolang door de sluiers van de elite is verborgen. De oneindige bron van onze kracht. Het doel van het leven op aarde is om te ontdekken wie we werkelijk zijn en met het ontwakende bewustzijn verbleekt al het andere.
Onze missie wordt dan ook het informeren en bekrachtigen, delen en aanmoedigen. Zoals het altijd al is geweest.
Het is niet zo vreemd dat er dit soort extreme druk voor nodig is om de slapende massa wakker te maken en uiteindelijk is het een gift van het universum om mensen terug te leiden naar de werkelijke wereld, die van een liefdevol bewustzijn.
Wakker worden uit die slaap, maak nu die keuze. Nú is altijd de beste tijd om wakker te worden.
En als je wakker bent, zet jezelf dan in een hogere versnelling en vertel het anderen op alle mogelijke manieren.
De storm is in aantocht, maar eigenlijk zitten we er al middenin.
Verspreid de boodschap, onder alle omstandigheden.
Bron:
Zen Gardner

2 gedachten over “Ik wil het niet weten

 • 21 maart 2014 om 23:59
  Permalink

  Klinkt goed, en je hebt helemaal gelijk. En wat gaan we er tegen doen?

  Beantwoorden
  • 22 maart 2014 om 00:05
   Permalink

   Je kan misschien beginnen met mijn blog rond te sturen aan iedereen die je kent. En verder stel ik voor om het ook mondeling te gaan rond te vertellen. Wie niet weet wat er aan de hand is, is ook niet voorbereid om wat komen zal.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: