HPV vaccin


Sinds begin 2009 ben ik, Annelies Witlam, bezig met de HPV-vaccin,s Cervarix (Nederland) en Gardasil. Vanaf de introductie van het vaccin riep het bij mij veel vragen op maar hoe meer ik erover las hoe meer vragen er rezen en als ik vragen heb wil ik antwoorden !!
In het kader van objectiviteit wil ik graag de voor,- en nadelen belichten. Helaas heb ik tot op heden, febr. 2014, geen enkel positief bericht over het vaccin kunnen vinden; zelfs niet in de rapportage,s van de fabrikanten/ontwikkelaars (resp. Merck en GSK) en de FDA.
Na langdurig onderzoek kan ik niet anders, dan concluderen dan het HPV-vaccin inderdaad een expiriment is waar uw dochters voor gebruikt worden!!
De uitzending in 2011 van ‘De prik en het meisje’, waarin Mathilde Boon (directeur van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium die aan de wieg stond van de invoering), na twijfels van een kritische moeder in de documentaire over eventuele bijwerkingen op lange termijn, het volgende uitkraamde :“Tja, dat weet niemand…. Ik denk dat dat onterecht is. In feite vind ik het een uitdaging, dat we dit hebben. Ik vind het zo’n hoogstandje van de techniek die hier geleverd is. Ik ben voor het EXPERIMENT. IK VIND DIT EEN WAAAANZINNIG GOED EXPERIMENT! Als jij het durft dit als een experiment te zien, maar dat moet je echt durven hoor . Nou dan wordt het leven heel opwindend hoor”!
http://www.human.nl/programma-40657-holland-doc:-de-prik-en-het-meisje
Duidelijk is, dat het HPV-vaccin GEEN kanker voorkomt zoals wel gezegd wordt door de FDA, WHO en het RIVM.  
Het RIVM heeft mij tot twee keer aan toe geblocked van hun site omdat ik vragen stelde over het HPV-vaccin die zij niet wilden beantwoorden.
https://www.facebook.com/pages/Cervarix-en-Gardasil-HPV-vaccins/1414163772128897
https://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/hpv-vaccinatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: