Honden en kattenvoer industrie

hondenbrokken
Onderstaand artikel kwam ik tegen op mijn facebook tijdlijn.
De honden en kattenvoer industrieën zijn opgebouwd uit leugens en onzin,ook de farmaceutische industrie, de dierenartsen, de zo genaamde wetenschappers hebben allemaal maar een doel om u te misleiden, om er zoveel mogelijk aan te kunnen verdienen. We moeten af van de ziekmakende commerciële voeding zoals brokken, blikvoer en diners.
We laten ons leiden en misleiden door voerfabrikanten en dierenartsen met mooie reclame campagnes waar beide veel geld aan verdienen, zeer ongezonde voeding voor uw huisdier, maar er zitten hoge winsten op, daarom het advies dit is het beste, maar voor wie ?
Geloof niet alles wat ze zeggen want het meeste berust op onwaarheden en onzin verhalen.
Waarom ze brokken en blikvoer maken is niet omdat dit veel beter of gezonder zal zijn voor uw viervoeter, de grote bekende merken zijn dochter ondernemingen van grote multinationals. Al hun afval gaat naar de hondenvoer fabriek, pinda en notendoppen, zieke dieren, afgewerkt vet uit patatzaken, afval uit stallen, mest, maaien, dikke en dunne darmen inclusief de ontlasting, een zoutgehalte die 800 keer hoger is dan natuurlijke voeding, giftige en kankerverwekkende conserveer middelen zoals BHA, Ethoxyquine, geur, kleur, smaakstoffen, bindmiddelen en veel meer ellende, en dan durven ze nog te zeggen het allerbeste voor je hond of kat.
De hond en kat kan helaas niets zeggen, dus laten wij luisteren naar de wetten van de natuur, dus geven wij de hond en kat eten wat ze nodig hebben om gezond te blijven, en u zult zien dat rauwe vlees voeding wonderen gaat verrichten
Rauwe gevarieerde vlees / vis voeding is de sturende factor om ze gezond te maken en te houden, en zal tevens de levens verwachting aanzienlijk verlengen!
Meer info vind je op de website van Diamond Fauna.
Honden en katten zijn roofdieren. Laat ze dan ook het roofdier zijn zoals de natuur het voorzien heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: