Het Verzet in Nederland wordt groter! Een gewelddadige revolutie lijkt dichterbij dan ooit!

Zopas ben ik onderstaand artikel tegengekomen op Plazilla.com. Het werd geschreven door een zekere Vandollum.
“Een ieder die mij volgt weet dat ik vaak stel dat Nederland voor mij gelijk staat aan lafheid, onverschilligheid en onvermogen. Maar meer en meer wordt het duidelijk dat het volk op een breekpunt afstormt van waaruit het zich alleen nog met geweld een weg terug kan banen. Steeds meer publieke bestuurders krijgen dan ook te maken met fysiek geweld, de auto’s van wethouders gaan in vlammen op, de voordeuren van gemeentelijke topambtenaren worden ingeslagen met een bijl, en dit allemaal omdat een gezelschap van zo’n 85 mannen en vrouwen ondertussen meer dan de helft van de wereld bezit!
Stel je eens een gezelschap voor van 85 mannen en vrouwen in een stedelijk Chinees restaurant. Er zouden nog een enorm aantal zitplaatsen over zijn. En toch beheert dit onbeduidend kleine gezelschap meer dan de helft van alle instellingen, bedrijven, bezittingen, landen, organisatorische structuren, kortom, alle facetten en onderdelen van de maatschappij. Alle overheden hebben niet alleen werkeloos toegezien op deze totstandkoming van de ongekende kloof tussen arm en rijk, sterker nog, zij hebben zich aan dit kleine gezelschap ondergeschikt gemaakt en voeren hun bevelen zonder vragen uit.
Jean Louis Serban Schreiber, Frans Mediamagnaat, journalist en filosoof heeft al tijden gewaarschuwd voor de extreme maatschappelijke scheefgroei die hij ook wel ‘De Wraak van de Rijken’ noemde. In de afgelopen dertig jaar heeft de kleine toplaag enorme hoeveelheden macht, rijkdom en zeggenschap naar zich toe weten te trekken, hetgeen inmiddels een punt heeft bereikt dat alleen nog te bestrijden valt door middel van een revolutie.
https://i0.wp.com/c2.plzcdn.com/ZillaIMG/e3ec7072272bb1e7490594ee61c596b5.jpg?w=800
Dit is een griezelige gedachte, maar de feiten liegen er niet om. Deze revolutie kan niet vreedzaam zijn omdat gedurende dezelfde dertig jaar alle debatten op de muur van onwil van de elite zijn gestrand en geen enkele verandering teweeg hebben gebracht. De onvermijdelijke uitkomst voor deze onstuitbare expansie van de elite is thans dan ook het meest waarschijnlijk een oorlog in de echte zin van het woord. Geen prettige gedachte inderdaad, en al helemaal niet als je bedenkt dat deze revolutie niet alleen ruim op voorhand is voorzien maar vooral wordt gewenst. Waarom zou een partij zijn eigen ondergang en verlies wensen?
Waarom zou het de overmacht provoceren als het er niet tegen opgewassen is? Is de elite, die zich zo weldoordacht de wereld en alles wat erin is heeft toegeëigend, werkelijk blind voor de consequenties van haar eigen handelswijze?
Ik waag het dan ook dit laatste sterk te betwijfelen. Ik stel dat de elite alle middelen heeft opgekocht die zullen maken dat we zullen worden verpletterd als eendagsvliegen op die noodlottige dag waarin de begrenzingen van onze emoties het begeeft. In het licht van deze aanname kan ik het stoïcijns en blijvende aansturen op een totaal uit de hand lopende volkswoede slechts nog verklaren.
Lees hier het artikel waarin vele incidenten en hun ontwikkelingen centraal staan die door de mainstream media maar liever niet uitvoerig onder de aandacht worden gebracht!”
Het zou mij niet verwonderen dat hier in België vroeg of laat ook een bom ontploft.
Wie weet heeft van concrete dergelijke toestanden hier in dit “apenland”, mag het mij altijd laten weten.
Dan zet ik die mooi op een rijtje in een nieuw artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: