Het politieke front tegen de wereld bevolking op 10 Mei 2015

De Amerikaanse regering laat Merkel vallen, waardoor Merkel vandaag (gisteren wanneer dit gepubliceerd wordt) naar Rusland zal gaan om steun te zoeken net als de Grieken hebben gedaan. (bron)
Feit is dat de Duitse regering geen eigen stem heeft gehad na WO II. Door het verraad van de VS aan Merkel is de VS niet alleen financieel op zijn einde maar ook politiek ver uitgespeeld in de EU. (bron)
Natuurlijk is het bestuur van de EU dat onder regie van de FED eigenaren een wereld regering wil vormen nu niet geloofwaardig meer in Europa. Het TTIP contract dat men koste wat het kost door wil drukken t.g.v. de VS zal geen rechtsgeldige waarde hebben. Dit zal eerder bijdragen aan het sneller instorten van de VS als Supermacht. (bron)
Het is te hopen dat de VS blind gemaakt wordt met zijn spionage activiteiten en inderdaad de satellieten van de VS vernietigd gaan worden. (bron)
Speculanten zullen hun slag willen slaan bij de ondergang van de Euro.
Frankrijk dat al failliet is zal de schepen die Rusland heeft besteld niet mogen leveren van de VS, en moet deze slopen. (bron)
Onze Nazi’s uit de regering Rutte II (Nederland) onder leiding van de Bilderberg Maffia steunen openlijk de Bush cabal door miljoenen te sponsoren voor de verkiezingen van Hillary Clinton. Hetzelfde geldt voor de Belgische premier Charles Michel die eigenlijk alleen de opdrachten uitvoert van de echte (schaduw-)premier: Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen en voorzitter van NVA die eigenlijk niets anders is dan een fascistische partij.
Tevens is de onwettige regering wetten aan het maken om ouderen van 70 jaar of ouder geen woning meer toe te kennen.
Zo wil men het AOW (Algemene Ouderdomswet, Nederland) probleem oplossen, door oudjes die Nederland hebben opgebouwd na de oorlog de doodstraf te geven omdat ze hebben overleefd en nu geld gaan kosten.
Op Wikipedia lezen we:
Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922-1943. Ook het nationaalsocialistisch bewind van Adolf Hitler en zijn partij de NSDAP van 1933-1945 in Duitsland wordt fascistisch genoemd. Eén partij of persoon heeft alle macht. Het fascisme is anticommunistisch, antiliberaal en extreem nationalistisch.[1] Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.
Fascisme in strikte zin is Italiaans en omvat niet het Duitse nationaalsocialisme, dat een andere maatschappijopvatting met minder corporatisme maar meer racisme heeft. Toch duidt men beide stromingen – het nationaalsocialisme en het eigenlijke fascisme – vaak gemakshalve samen aan met “fascisme”.
In Italië was het fascisme aan de macht van 1922-1943, onder leiding van Benito Mussolini, die zich ‘Il Duce’ (de leider) liet noemen. Heden ten dage heeft het de betekenis gekregen van een regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, met andere woorden een systeem dat de natie boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld, moderne propagandatechnieken en censuur om politieke tegenstand de kop in te drukken en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie en de sociale maatschappij verregaand van bovenaf gecontroleerd en gereglementeerd, waarbij nationalisme (en in het bijzonder etnisch nationalisme), wordt omhelsd.[1]
De term ‘fascisme’ is afkomstig van de eerste door Mussolini opgerichte groepering (1919), de Fasci di Combattimento. Het Italiaanse fascio, kan ‘bundel’ betekenen in de zin van een politieke groepering.[2] Ook is er verwantschap met de Latijnse term fasces cum securibus, het Oud-Romeinse symbool van autoriteit (een bundel roeden om een bijl heen, waarvan het blad uitsteekt) en het recht om straf uit te delen.[3] Ambtsdragers in het oude Rome kregen een aantal lictoren, naargelang hun ambtelijke status, toegewezen die zulke roedenbundels voor hem uitdroegen. Het fascistische bewind verwees veelvuldig naar de gloriedagen van het Romeinse Rijk.

3 gedachten over “Het politieke front tegen de wereld bevolking op 10 Mei 2015

 • 11 mei 2015 om 09:34
  Permalink

  Waar komt deze onzin nu weer vandaan? Ze zouden gek zijn! Sinds 1945 is Duitsland bezet door de VS van Amerika en daar mogen de Duitsers ook nog 30 miljarden!!! per jaar voor betalen! Amerikanen leven hier als luizen op een zeer hoofd…. En elke nieuwe bondskanselier moet voor de eerste daad naar het Witte Huis en krijgt daar instructies!

  Beantwoorden
  • 11 mei 2015 om 22:00
   Permalink

   Inderdaad, de Kanzlerakte. En nog steeds geen vredesverdrag.

   Beantwoorden
 • 11 mei 2015 om 12:26
  Permalink

  Goed artikel. Idd lonkt Deutschland al geruime tijd naar Rusland, maar loopt op eieren. Deutschland heeft echter enorme investeringen lopen in de VS o.m. via Deutsche Bank, bijzonder dominant zelfs. Daar zijn Amerikanen niet zo happy mee.
  Merkel zelf heeft weinig met Obama en kan het beter vinden met Putin. Deutschland heeft zich ook in zekere mate ingekocht in BRICs door miljarden Chinese Yuans in te kopen en ter beschikking te stellen voor extra handel via de Kommerz Bank. Eerder vroeg Merkel al resterende goudreserves terug en kreeg nul op request. Deutschland zal het in kleine tranches terug ontvangen.
  Deze goudreserves zijn onderdeel van het Bretton Woods akkoord na WWII waarin werd besloten dat de USD de wereldreservemunt is geworden. De goudreserves zijn echter extreem laag a.g.v. verkoop i.v.m. de peperdure Vietnamoorlog, race naar de maan en koude oorlog met a.g.v. dat Nixon in 1971 de goudstandaard opschortte (maar nooit werd herroepen).
  De VS komen steeds verder geïsoleerd te staan in het wereldspel.
  BRICs wordt aangevuld met Argentinië en mogelijk sluit Indonesië eveneens aan. Japan doet er al in mee.
  Dat betekent dat Zuid-Amerika, Iran, Syrië, Het verre Oosten en Rusland alternatieve bilaterale drijven los van de petrodollar en met een alternatieve wereldbank en IMF.
  Dit is een formule van groeiende spanningen en Merkel opereert uitermate voorzichting. Mainstream nieuws in Nederland zal er weinig over melden.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: