Het merk van het beest

Nog voor Donald Trump verkozen als president van USA, wist ik dat al wie macht wil uitoefenen over een ander beter te vermijden is.

Vorig jaar zag ik een tweet verschijnen van Trump waarin hij schreef dat hij pro 5G is.

Trump over 5G en 6G

Tijdens onderzoek over 5G kwam ik ook te weten dat Trump een zionist is.

Kort daarna maakte ik kennis met de Q map, welke wereldkundig gemaakt wordt door Dylan Louis Monroe, oprichter van The Deep State Mapping Project.

Heel even dacht ik dat Trump OK was. Hetzelfde dacht ik over Q. Ik had verder geen oog voor wat Q precies betekende of waar het vandaan kwam.

Niet zolang geleden las ik dat de huidige paus toegaf dat Lucifer hun god was. Frapant detail: de telescoop van het Vaticaan heet Lucifer. Wist je trouwens dat de huidige paus een Jezuiet is?

Tot vandaag. Zopas kreeg ik onderstaande video te zien.

 

Op Facebook zag ik deze reactie staan over de letter Q:

“Q is de 17de letter van het alfabet; het middeleeuwse getal van de duivel.. vandaar overal in films is het kamer 17, in de lift van Dick Maas was het etage 17, de groep Heaven 17, Het update pakje van Iron Man voor Spiderman in Infinity War 17A, De enterprise 1701, Star Treks Q enz enz enz.. Maar Google heeft de betekenis van 17 overdekt met misinformatie en deze betekenis verborgen. Maar ja er zijn ook nog gewone boekjes…
Iets soortgelijks geeft ook antwoord op de vraag waarom heet de nieuwszender FOX FOX? Ja het lijkt een gezellig vosje, maar als je de letters vertaalt naar cijfers krijg je 6 en 15 en 24. Tel je die 3 nog eens op resulteert dat heel toevallig in 6 en 6 en 6

MH17, op 17 07 2014″

Er is een machtswissel aan de gang aan de absolute top van de maatschappelijke pyramide. Hieronder een vereenvoudigde versie. Satan, de duivel, maakt plaats voor Lucifer, de lichtbrenger, of liever gezegd, de valse lichtbrenger.

maatschappelijke pyramide

Je zou kunnen denken dat je moet kiezen tussen het kwade en het minder kwade. In beide gevallen dien je een onzichtbare entiteit. Er is echter nog een derde optie: kies voor jezelf. Dien alleen jezelf en help een ander zoveel als mogelijk.

De enige die jou kan redden, ben jij. Iemand anders kan je alleen maar een deur wijzen, zoals te zien in de Matrix trilogie.

Als je gaat wachten op een ander, dan kan je nog lang wachten. Waarmee ik wil zeggen, begin er zelf aan. Begin zelf met die verandering. Toon hoe het anders kan. En ja, het kan zonder geld. Dat vereist wel samenwerking. Dat laatste is iets waar satan en lucifer heel bang voor zijn.

Wat denk je dat er zou gebeuren als de onderste laag, jij en ik dus, tegen de lagen er boven zou zeggen: FUCK YOU !!!  Hebben ze geen antwoord op. Alleen dan gaan we hemel op aarde kunnen creëren. Dan stuikt heel hun systeem in als een slecht gebouwd kaartenhuis. Zij hebben ons meer nodig dan wij hen nodig hebben.

Vergelijk het met fundering van een huis. Haal je die weg, dan zakt het huis in elkaar. Wij, het volk, zijn die fundering.

Zolang je denkt een meester nodig te hebben, wordt er niets opgelost en wordt het alleen maar erger. Op den duur krijg je dan een samenleving zoals te zien is op onderstaande foto, om maar een mogelijke toekomst te tonen:

borg society

Dit kan gebeuren als je het vaccin accepteert zoals Bill Gates het wil. Hij is ook een zionist.

id2020

Geloof in geld, in welke vorm dan ook, is een deel van het probleem. Het is de oorzaak van 95% van alle miserie.

Ook geloof in overheid, ook wel statisme genoemd, is mede oorzaak van diezelfde miserie.

Als je dat NIET wil, HEF DAN JE LUI GAT OP EN DOE ER IETS AAN.

Ik pleit dan ook voor een deel economie of een geef economie zo je wil. Een economie zonder prijskaartjes. Dus ook zonder directe ruil. Een economie in harmonie met de natuur.

Hieronder een korte lijst wat je kan doen, om het tij te keren en een heel mooie en bloeiende samenleving te creëren waar alles in overvloed aanwezig is. Waar iedereen lief is tegen elkaar. Waar iedereen een ander helpt, als daar nood aan is.

  1. Kweek je eigen groenten en fruit. Heb je er over? Geef ze dan aan wie niet in staat is om zelf te kweken, zonder iets in ruil te vragen.
  2. Doe eens een klus voor een ander die het niet zelf kan zonder iets in ruil te vragen.
  3. Geef een ander een stevige knuffel. Dat werkt namelijk therapeutisch als die knuffel langer duurt dan 20 seconden.
  4. Laat de concepten overheid, geld en eigendom los. Dat is een verzinsel om ons in hun macht te houden. Om ons klein te houden.

Landbouwers kunnen onderstaande doen om minder afhankelijk te zijn van geld:

  1. Zorg dat er in de weilanden meer dan 20 soorten gras groeien. Op die manier zijn de dieren sterk genoeg om de winter buiten te houden. Zodoende hoef je niet meer te investeren in dure stallen, heb je geen extra land meer nodig om voedsel te kweken voor die dieren en hoef je de weilanden ook niet meer te maaien. De vrij gekomen gebouwen kan je gebruiken voor de verwerking van gewassen tot afgewerkte producten.
  2. Kweek op de vrijgekomen stukken land gewassen zoals hennep, katoen en vlas. De combinatie van die drie hebben meer dan 50000 verschillende toepassingen zoals: kledij, brandstof, meubels, papier, plastic, enz.
  3. Schakel over op permacultuur. Zo hou je het voedsel gezond. Eens opgestart hoef je alleen nog maar te zaaien en te oogsten. Ook heb je veel minder machines nodig.
  4. Begeleiding nodig? Laat het gerust weten. Het kost je helemaal niets.

Heb je vragen of opmerkingen over wat je hierboven leest of weet je niet waar je kan of moet beginnen, laat het gerust weten of kom eens langs.

Jouw financiële hulp is meer dan welkom. Zonder die hulp kan deze website niet verder bestaan.

 

Hieronder kan je reageren. Hou er rekening mee dat alle reacties gemodereerd worden. Enkel liefdevolle en/of respectvolle reacties worden gepubliceerd.

Volg ons nu ook op Gab!

gab logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: