Het gedacht van Luc

Hieronder een opiniestuk van Luc. De echte naam van de schrijver is bij ons gekend.

Is er iemand die weet waarom een mens eigenlijk 8 uren moet werken voor een hongerloon? Misschien moet ik dit eens Googlen want ik weet het bij God niet. Allez, ik ga hiermee niet zeggen dat mensen arm zijn met dat loon of hun salaris.
En sommigen denken, beweren zelfs, dat het loon opslaat met de tijd. Hierdoor zou weelde toenemen, wordt gezegd… Mijn gedacht! Maar wat heeft het voor zin dat je x K Euro’s verdient, en dat je erna de helft aan vadertje staat mag afgeven?
Vervolgens mag je van de andere helft dat je nog over hebt, overgroot deel inleveren aan lobby’s zoals banken, multinationals en andere kapitalistische bedrijven zoals energie en watermaatschappijen.
Dit zijn net degenen die de wereld verzieken en de mensen armer maken en de rijken rijker. Het is allemaal heel normaal gemaakt en we hebben het ook zo geleerd op school. We kregen het mee van de mama en de papa.
Deze matrix, dit slavernij-systeem,… Of dacht je dat 8 uren geen slavernij is, voor hetgeen je er voor terugkrijgt? Me dunkt dat de mens vroeger nog veel harder en meer moest werken maar de tijd is dan geslonken tot x aantal uren in een week.
Een soort van grote mannen, hoge pieten… Ja, die met hun zwarte lange hoeden op. Dat waren degenen die de mensen susten met de nieuwe maatregelen om de mens (euh slaaf) te beschermen.
Pak weg de jaren 30, of zo, weet ik veel. Ik zie het helemaal voor me, de mensen sussen… En ondertussen gingen de criminelen in zwarte pakjes verder met geld verdienen op de kap van de kleine man!
Volwassen mensen werken, de kleine jongens zitten braaf op school. Ze studeren en moeten ook steeds meer presteren. Op die manier zijn ze potentiëlen en brengen ze op die manier geld in het laadje van the big boss.
Persoonlijk niks tegen mensen die op een eerlijke en creatieve manier succesvol zijn geworden. Pas op, een zaak of bedrijf runnen is ook niet niks en chapeau voor hen. Laat me toe dit er dus bij te zeggen …
Toch vraag ik me af wie de maatschappij, de rijkdom maakt? Als je het zo bedenkt, kom je altijd terug op het laagste niveau … De kleine man, degene die nietig is in vergelijking met degenen die aan de touwtjes trekken.
Behalve zit er ietsje pietsje iets mis in het hele systeem: depressie, burn-outs, hoe kan dit nou? Ja en ziekten zijn dus blijkbaar ook een business. Het hoort erbij en degenen die niet willen meewerken volgens het systeem zijn de dupe.
Als je niet sterk bent, je niet aanpast, en degenen die niet willen luisteren, ja, die moeten voelen! Dus laat dit even allemaal bezinken en proberen te begrijpen: je werkt je dood, je presteert je ziek, zodat dit geld oplevert.
Tenslotte ligt een geldwolf op de loer, net zoals in Roodkapje maar nog veel sluwer! Een waarlijk monster wrijft in zijn handen! Daar is ze: mama pharma die veel duiten in hun zakje krijgt, dankzij tal van nieuwe (en uitgevonden?) ziekten.
Uitvinden daar zijn ze heer en meester in, op alle vlakken en mogelijke manieren. Niet alleen zijn ze dus heer en meester in verdelen en heersen… Maar goed, we worden bezig gehouden door te werken.
Langs de andere kant staan ze je nog eens te beliegen ook. En in de vrije tijd die overschiet, gaan de mensen meestal voor de TV zitten. Een schapenbox of de grootste leugenaar… Je krijgt de ideale mix door onwetendheid van zaken die zich uiten zoals racisme en agressiviteit!
Het is raar dat alles een verband heeft en een (directe) link heeft met elkaar. Connecting the dots heet dat! Materialisme en de spelen houden mensen als emotieloze wezens in een wurgreep.
Mensen denken niet (meer) na en dat is precies wat de elite wilt. Mensen tegen mekaar opzetten en angst verspreiden. Haatgevoelens in mekaar naar boven brengen en de empathie gaat verloren.
Het basisgevoel dat nochtans nog bij iedere baby’s aanwezig is vanaf de geboorte. De engelen-lach gaat verloren en hoe ouder je wordt, hoe minder je lacht.
Waarden gaan verloren en normen zijn zoek! In de maatschappij en op school krijgen we theorie en te weinig praktijk. De helft die we moeten instuderen is van weinig belang.
Is het niet triest en intriest dat de waarheid met leugens wordt vermengd??! Veel zaken zijn verdraaid en interessante kennis is verloren gegaan doorheen de tijd. De geschiedenisboeken staan vol kwatsh …
Laat me je meenemen naar begin 20ste eeuw, waarnaar dit terug gaat! Dat was het moment toen de boeken werden aangepast. Graag wens ik degenen proficiat die ze er in toe staat waren om de mensen steeds dommer te maken!
Terwijl je zou denken dat de mensheid slimmer zou moeten worden. Zeker met deze vooruitgang maar ja technologie heeft ons zo passief gemaakt. Ja, we zijn er allemaal het slachtoffer van …
De een iets meer dan de andere maar we moeten het ergste vermijden. We doen alles op automatische piloot zonder dat we ook maar een seconde besef nemen. De bezinning, de rust, de gedachte waar we mee bezig zijn!
Waar gaan we in hemelsnaam naar toe? Recht naar de verdoemenis! Is het reeds 5 voor 12 of te laat; klokslag twaalf uur???
Stel je eens vragen zoals: Wie zijn wij, wat zijn we, hoe zouden we kunnen zijn en of wat we zouden kunnen bereiken moesten we allemaal solidair zijn… Maar neen, het tegenovergestelde is weliswaar de harde realiteit in deze koude wereld.
Bedenk nou eens: wat als we die 8 uur vrij hadden? Of gewoon al 4 uur bedenktijd?? Dus neem nu het geen jij je niet kan inbeelden, of laat me zeggen de meeste mensen achten dit niet voor mogelijk.
We laten ons leiden door papier dat in werkelijkheid geen waarde heeft. Geld was een ruilmiddel tot het een product op zijn eigen werd! Hoe reageren mensen in geval van een nieuwe recessie of wat is de eerste gedachte die binnenschiet tijdens het moment dat het boeltje ineen klapt?
Oorlog is nodig, ik zeg het niet graag en het is jammer! Dit is niet nodig voor mij, wel broodnodig voor degenen die miljoenen willen verdienen. Geld van de banken gaat naar oorlog, belastingen, knipoogjes van hoge pieten, steunen maken de oorlog!
Mensen sterven in oorlog en in armoede! Ik weet niet of je het weet maar in een recessie, is er altijd de wapenindustrie die op volle toeren moet draaien om de economie te boosten…
Het financiële systeem redden, ooit zal de bubbel springen! Geld drukken en erin blijven pompen. Zijn we dan… echt zo dom? Hoe hebben we het ooit zo ver durven laten komen?
Arme mensen mogen het gelach betalen, terwijl de groten jaren lang hebben zitten sjoemelen! Trek hen voor het gerecht maar oh nee wie beschermt het gerecht (in beide zin denken!)
Geschiedenis herhaalt zichzelf, als je nadenkt, graaft en zoekt naar de waarheid, kom je tot deze conclusie. Het verleden heeft veel geheimen en geeft ook veel geheimen prijs!
Beeld je eens in: het werksysteem zoals wij dat kennen, bestaat niet… Stel dit nu heel even, eventjes wishful thinking! Zouden we als mensheid niet dichter naar mekaar toe kunnen groeien?
Een worden met de natuur en leren wat het ons allemaal kan geven, zonder het te vernietigen.
Leren hoe wij vroeger leefden of waren wij maar primitievelingen?? Wij nemen te veel maar geven niets of weinig terug!
Binnenkort zal moeder natuur dit ook niet meer kunnen, waarom kunnen wij haar niets gunnen? Onze leiders zijn het die zogezegd maatregelen nemen en de planeet willen redden.
Maar in feite zijn zij degenen die haar verknoeien. Ja in werkelijkheid is dit zo en als ze er zo mee inzitten, waarom laten ze het toe om de groene longen kapot te maken?
Stop met hakken en stap te voet naar jullie conferenties. Besparingen hier en daar voor het gewone volk maar wel champagne en kaviaar à volonté!
Beseffen we het eigenlijk dat de groene longen die moeder natuur heeft, gebruikt wordt om de vuiligheid te zuiveren?? Zij maakt het mogelijk dat wij als mensen kunnen ademen! Wie weet binnenkort niet meer…
Komt er dan na de volgende conferentie een adem- en schetentaks? Laat ons de boertjes niet vergeten! De leiders gaan ons redden en verkondigen dingen. Wat ze wel niet zeggen, is dat onze lucht als labo wordt gebruikt voor tal van doeleinden…
Waarom wordt er nooit eens iets over chemtrails en geo-engineering gezegd? Oh ja, ik was het vergeten, wat er gebeurt, is onder het mom van ons collectief bestwil.
De planeet redden maar oh wacht eens even. Ondertussen snakt zij naar adem… Wat met die andere planeten in ons zonnestelstel, inclusief de zon die in een cyclus van 11 jaar aan het opwarmen zijn??
Toen de Romeinen in onze tijd hier rondliepen, was het een paar graden warmer. Je kon hier met gemak druiven telen! Dit zijn zaken die klimaat-experts ons liever niet horen zeggen..
Vergeet hun gehackte mails in ’99 maar niet! Er is een intensievere zonneactiviteit en ook de planeten vertonen vreemd “gedrag”… Wat met bedrijven en vliegtuigen??? We horen de groten der aarde het nooit eens hebben over de hele waarheid.
We worden enkel maar de helft verteld, een tipje van die ijsberg. De ijsberg die de Titanic vernietigde ook een leugen… Hey hey, de anti-Fed personen zaten op de boot, verdronken en nu zitten de Amerikaantjes en wij ieder met de gebakken peren!
Leve 1912 toen het schip zonk en het was niet de Titanic maar een van de drie schepen van White star lines.. Enkele leugens in een klap! Kan iemand me even vertellen waarom het schip voor 75 % extra werd verzekerd!
Iemand kreeg gelijk en verdiende veel centjes! Iemand erbij roepen? Ja misschien leerde Silverstein de trick van het “pullen” (WTC 7) wel van JP Morgan?? We worden arm gemaakt en het is dan ook de bedoeling om de middenklasse eruit te krijgen.
Als ik nu op deze manier denk, opzoek en kritisch schrijf, ben ik daardoor dan een sos, whatever,… of nee een gekke complotfantast?? Ik heb veel fantasie, da’s waar maar ben nog nuchter in wat ik zeg!
De waarheid slikken is al even gemakkelijk, laat staan nieuwe taxen te betalen voor dit en datjes… Voor elk wat wils! Een stuk grond, voor natuur,… Overal betaal je voor! Dus je zegt me dat de mens moet betalen voor iets wat eigenlijk van niemand en iedereen is?
Vooral zwijgen, niet denken en betalen! Dat is waarvoor de slaaf goed voor is. Betalen voor voeding zou niet mogen vind ik en water is een basisrecht! Ja ook voor Afrika dus red Afrika! We zijn tevens allemaal ontstaan uit Afrika of vergeten we dit allemaal?
Wat zijn wij, eigenlijk slechts allemaal sterrenstof en lopen we tijdelijk op deze practige wereld! Toch zijn er mensen, gekke mensen! Zij denken dat het de normaalste zaak is om zoveel geld te verdienen.
Ik noem dit een regelrechte schande; in het kwaadraat voor de Europese Commissie die plannen klaar liggen heeft voor het verbieden van een eigen moestuintje. Hoe gaan ze dat ons dan verbieden?
Drones, ready for take off! Of super-sonar-apparaten waarmee ze cannabis-plantages willen opsporen in huizen?? Foei foei foei, illegale praktijken dat mag niet en stelen ook niet want de overheid, ja die haat nu eenmaal concurrentie!
Sommige mensen zijn het nog gewoon om eigen groentjes en vruchten te kweken, te telen,… maar weet je, als wij maar blijven slapen. – En deze realiteit negeren, dan zullen deze monsters van waanzin maar begaan.
Dan behoort dit in de toekomst definitief tot het verleden. Paps, hoe ziet een groententuin eruit en wat is dit? Wat deden de boeren? Hoe verdwenen ze en waarom zijn we ziek geboren?
De slimmeriken hebben er alles voor gekozen. Ze hebben er wat op gevonden zodat de mens toch hun voeding zou kopen. En degenen die natuurlijke zaden willen verkopen, die worden opgepakt, vervolgd.
Dus vertel me nu even: Waar zit de logica hier aub? Dubbel dus de autoriteiten die ons zouden moeten beschermen, vinden het onder druk van die lobby’s dus normaal dat bio-boeren hun activiteiten niet meer verder kunnen zetten?
Ja want ze zijn een gevaar voor de grote bedrijven. Dit is zoiets als de omgekeerde wereld! De wereld waar rechtvaardigheid zoek is. Dit gaat gebukt onder het feit dat die mastodonten dus patenten hebben op de zaden.
Met de tijd, wordt dus de hele natuur in hun bezit. Natuurlijke producten zijn dus steeds minder en minder te verkrijgen. Man, hoe geweldig moet de tijd geweest zijn in de middeleeuwen, toen je nog de tovenaars en medicijn-mannen had?
En wij steeds meer betalen voor iets en dat iets dat maakt ons ziek. E-nummers, het vergiftigt ons, niet alleen ons lichaam maar ook onze geest! Als we van geluk spreken, weten we binnenkort niet meer of onze groenten al of niet GMO-vrij zijn?
Want labels met wat we eten zal geen verplichting meer zijn, zo blijkt! Zo ver zullen ze dus de Europese commissie krijgen, de gangsters erachter die hun plannen doorschuiven. Ze willen dat ook zo, het is zo vastgelegd.
Voeding is doorheen de jaren veranderd in negatieve zin. Er zit minder smaak in en minder vitamines. Maar dat is niet erg want als we ziek worden, dan springen we wel even langs bij de pharma of bij den docteur! En daar heb je ze dus, leve de GMO’s…
Mensen die toch nog zaden hebben en ze willen planten, daar steken die duivels gerust ook een stokje in het wieletje door chemtrails te sproeien om natuurlijke gewassen te laten mislukken.
Maar chemtrails bestaan niet want het zijn contrails of waterdamp! Vergeet niet dat de o zo belangrijke vitamine D ook wordt geblokkeerd met maar liefst 20%. Maar dat zijn details, sorry voor dit ongemak dus.
Chronische ziekten floreren, deze zijn bijvoorbeeld botziekten. Hierdoor zijn zij de beste en uitverkorenen van de pharma want het maakt dat de mens keer op keer pilletjes moet pakken.
Ziekten worden gemaakt in een lab, gelukkig zijn er nog de vaccins en andere middelen en therapieën die ons zullen ondersteunen! Daar heb je de goedbedoelende arts die met de patiënt in zit en hem in het beste geval doorverwijst naar zijn confrater …
Hoeveel artsen zijn er eigenlijk die eens zeggen van kijk, jongen of meisje, de natuur heeft bijna voor alles een oplossing gezorgd?? – Maar neen, doktersbriefje, hup en buiten…
Daarmee basta! En hey oh wacht!! Aha, er valt aluminium uit de lucht die de bodem laat verzuren. Ik weet niet of er nu bij menig een belletje gaat rinkelen??? Natuurlijk heeft Monsanto er niets beters op gevonden om zaden te produceren die aluminium-resistent zijn.
En die maar 1x kunnen kiemen nadat er een vrucht of groente wordt afgeworpen. Vraag me niet wat voor ziekten je er al niet van krijgt doordat je die in-structuur-gewijzigde producten naar binnen speelt.
Vraag dat maar aan mijnheer konijn die een rechte wortel liever links laat liggen en voor een kromme natuurlijke wortel gaat. Ouh, die arme muizen die als proefdier werden gebruikt, vertoonden woekerende cellen.
Waarom hebben ze ons dat zo nooit vertelt? Waarom werd er eens niet een wetenschapper of GMO-producent gebruikt voor deze pijnloze testen? Als GMO dan toch zo veilig is, waarom niet dan?
En als je er iets door krijgt, dan zijn er nog pilletjes, of… chemotherapie? Neen, want cannabisolie en voeding waar vitamine B17 in zit, zijn tegenwoordig ten strengste verboden!!
Er hangt bloed aan de handen van Monsanto want zij hebben al voor veel leed gezord. Ze veroveren de wereld met hun uniek concept, en de boeren die massaal zelfmoord hebben gepleegd.
Ze komen niet in de media want het zijn maar kleine individuen, nummers zoals ons allemaal. Sterft er iemand, komt er wel iemand in de plaats die het werk vervult. Zijn die arme boeren dan niet belangrijk?
Zijn ze niet media-aandacht waardig? Hoe lang gaat dit nog duren? Wanneer gaat de mens ontwaken? Wanneer zijn we verenigd en staan we op voor de waarheid, die uit veel deelaspecten bestaat?
Hoe diep in de shit moet een persoon werkelijk zitten, volgens u? Wat moet er gebeuren vooraleer die change of mind zich voor doet? Zullen ze het ooit leren?? Volgens sommigen komt alles goed maar hoe dan?
Hoe dan als iedereen, keer op keer, generatie op generatie het volgende zegt:
Ooit komt er een creatieveling of held langs die de slechteriken aanpakt en rechtvaardigheid brengt. Die zullen er niet komen want die zijn er al… Dat zijn wij allemaal, de ontwaakten, kinderen van het licht!!
Alleen is de tijd nog niet rijp, er zitten nog teveel hoofden in het zand!! Moge de waarheid ons, jullie allemaal bevrijden en verlossen van het kwaad… Amen!

3 gedachten over “Het gedacht van Luc

 • 11 december 2015 om 18:23
  Permalink

  Vooral verder naar school blijven gaan, Luc. Je staat qua kennis nog maar op de allereerste ladderspurt van een hele, hele lange ladder waarvan je het einde zelfs niet eens kan zien waar jij staat.
  Hoe hoger je zal komen hoe duidelijker zal worden dat je erin werd geluisd en leugens werd verkocht door goeroe’s, charlatans en snake-oil-verkopers die enkel denken aan hun eigen zak.
  Je bent een erg duidelijk slachtoffer van de hoax-industrie, ontsnapping en herstel is mogelijk maar het zal werk kosten.
  Geloof vooral niet de grootste leugenmachine van allemaal : het internet, DE marketingmachine van de hoax-industrie.
  Hier een nuttige tool voor beginners : De leugen en rommel-detectiekit van Michael Shermer : https://www.youtube.com/watch?v=hJmRbSX8Rqo
  Luister en leer.

  Beantwoorden
  • 18 januari 2016 om 21:08
   Permalink

   @ipsyllon Jij staat torenhoog op diezelfde ladder waarschijnlijk en ontvangt waarschijnlijk een behoorlijk aandeel van het gestolen kapitaal…sja dan sta je hoog, veel gelzen en belangrijker: Heel goed geluisterd naar wat de staat te bieden heeft: MONEY. Je werkt voor de staat en verdient, eh ik bedoel vergaart veel geld, want jij hebt nog nooit een dubbeltje verdient. De rekening komt nog wel, maar ga vooral zo door, bescherm je heilige systeempje maar tot je dood…sja wel al je poen opmaken zou ik aanbevelen, meenemen gaat niet.
   Triest figuur dat je bent!

   Beantwoorden
  • 19 januari 2016 om 17:12
   Permalink

   De leugenmachine ‘ het internet’ en wat doet ie? Plaats een filmpje van DATZELFDE internet hahahahaha

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: