Het echte doel van chemtrails

Reactie op een artikel van Ninefornews.nl:
“Chemtrails, Project Blue Beam. Ze maken heel veel chemtrails, deze chemtrails zullen als een soort van scherm worden gebruikt. Er zal een projectie worden afgebeeld in de lucht. Deze projectie zal eerst een soort van invasie van Greys lijken, dit is NIET waar, er zal geen invasie zijn, het zal alleen een projectie zijn, een holograaf… Ook zullen ze gebruik maken van “ELF” Extremely Low Frequencies, deze frequenties kunnen je laten horen, zelfs als je je oren dicht hebt. Ze gaan je zo hypnotiseren door de hele tijd te naar je te schreeuwen met vreemde teksten. Tevens zorgen deze ELF’s, na een lange tijd blootgesteld te zijn, voor een brandend gevoel. Er zullen “profeten” komen over de hele wereld! Die zeggen dat alles wat we van geloven hebben geleerd misvattingen zijn. Ze zullen ons zonder dat we het weten in het satanisme mee sleuren. Dit is allemaal het werk van de NWO/illuminati (Ik weet dat het best “uit” is om over de illuminati te praten, maar ze zijn echt niet weg). Wees gerust mensen, er is hoop. Je kunt jezelf tegen deze ELF’s beschermen met behulp van een Faraday Cage, zoek het op met google. Bereid je voor!”
http://educate-yourself.org/mc/mctotalcontrol12jul02.shtml:
“Chemtrails are being sprayed daily all over USA (and other countries too) in a white crisscross pattern. They contain diseases and chemicals which affect our state of consciousness. They can produce apathy which works in conjuction with fluoridation of the water, as well as aspartame and drugs. Fluoride disables the willpower section of the brain, impairing the left occipital lobe.
Fluoride and selenium enable people to ‘hear voices’. ELF waves create disturbances in the biological processes of the body and these can be activated in the population once the diseases are introduced into the body from the chemtrails.
Some chemtrails have been analyzed and shown to be creating cleavages in spacial perceptions, blocking the interaction of various amino-acids that relate to higher-consciousness and to increase dopamine in the brain producing a listless, spaced-out state of lower reactive mind.”


Onlangs las ik ook een Engelstalig artikel daterend van januari waarin sprake was om de chemtrails onzichtbaar te maken vanaf het einde van diezelfde maand. Het kind heeft ondertussen een naam gekregen: Project Indigo Skyfold
In dit artikel kom je ook te weten wat chemtrails kunnen aanrichten in je hersenen.

2 gedachten over “Het echte doel van chemtrails

 • 22 juni 2015 om 11:41
  Permalink

  EVEN ALLEEN OVER CHEMTRAILS. EN OVER HOE JE JE KUNT BEVEILIGEN VOOR EEN EEUWIG GERUST LEVEN HIERNA. VOOR HIER MISSCHIEN MET EEN FARADAY CAGE MAAR DAARNA Zodra je doorzien hebt wat er gaande is komen er vragen en kanttekeningen. Wat kan je er zelf tegen of aan doen. PRAKTISCH NIETS. Het overkomt de mensheid vanwege een aantal lieden die de touwtjes in handen hebben. Denken zij. Maar zij rekenen buiten de waard*. Lees maar verder. Moet je nagaan wat dit allemaal kost. Dat sprayen. En hoeveel vliegtuigen gaan er niet de wereld rond zo, en hoe denken die vliegeniers en hun medewerkers in de toestellen daar zelf over. Denken zij allen dat zij een menslievende opdracht vervullen om het weer in de hand te krijgen ? En al die mensen, down to earth, die alles bedenken, en fabriceren, en dan die grote mannen die erachter zitten met hun geweldige ideeën over klimaatbeheersing. En wat ongelooflijk dat een dergelijk wereldwijde beweging in de lucht nog maar zo weinig wordt gezien door “gewone mensen'” U en ik uitgezonderd uiteraard. En op het gewone nieuws hoor je er niets over. Maar wij hebben ze door, die grote mannen. Juist door hen zal alle hoop op een betere aarde vervlogen zijn, want hun verhalen over klimaatbeheersing en hun praktijken deugen niet. Daarom wijs ik op Die Ene, Daar Boven* . Die alles geschapen heeft en bezig is de wereld te voleindigen naar het moment dat Jezus Christus wederkomen zal om de aarde te richten in gerechtigheid en alle dingen nieuw zal maken. Die in Jeremia 26 vers 11 zegt dat Hij ons een Hoopvolle toekomst heeft beloofd waar vrede en gerechtigheid, liefde en nog meer moois zal zijn. Ja, daar gaat een berg kwaad aan vooraf. Dat kwaad heet “de overste dezer wereld ” en is satan zelf die zich verzet tegen alles wat God is of uit Gods Hand komt. U en ik. Wij worden nu nog aangevallen met allerlei. Uit de lucht, de hemelse gewesten, en uit de diepten der aarde. Eigenlijk is het enigste dat je eraan kunt doen. Je overgeven aan God die het beste voor heeft met alle mensen. Die Zijn Zoon gaf om aan een kruis te sterven zodat daarmee, hoe vreemd je het ook zult vinden, want wie snapt zo,n Liefde nu, daardoor de weg vrijgemaakt heeft voor alle mensen om hun Schepper God weer te kunnen ontmoeten. Ja, als het je vreemd is een heel verhaal, maar als je het weet en je hebt God nog niet aangenomen doe dat dan nu. Kijk maar op ikzoekgod.nl en je krijgt antwoord op vele vragen. God houdt van jou en wil je ontmoeten en beveiligen voor wat gebeuren gaat. Helaas moeten velen wel eerst door de moeites heen maar daarna is er voor eeuwig Vrede en gerechtigheid en harmonie en schone luchten. En geen satan meer, geen kwaad. Het ga u goed.

  Beantwoorden
  • 22 juni 2015 om 12:05
   Permalink

   En wat is jouw definitie van god, Roland?
   De letter “j” werd voor het eerst gebruikt door Shakespeare. Dus een man met de naam Jezus of Jeremia heeft voor die tijd nooit geleefd. En als er al zo iemand leefde, dan is er geen enkel wetenschappelijk bewijs voor.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: