Het coronaverhaal

DEEL DIT ARTIKEL AAN AL JE CONTACTEN.

Dit artikel is het resultaat van eigen observaties, eigen denken en eigen inzichten. Sommige delen kunnen vreemd overkomen of zelfs onzinnig. Maar stel jezelf eens deze vraag: “Wat als het waar zou zijn?”

De waarheid behoeft geen bewijs. De waarheid staat op zichzelf en ligt verscholen in de feiten. Het is wat het is, ook al is er maar één die er in gelooft.

Voor je verder leest, geef ik je de heel goede raad om de disclaimer te lezen

In het nieuws hoor je tegenwoordig niets anders. Het is allemaal corona die de klok slaat. Elke dag hoor je hoeveel besmettingen en doden er zijn. Om bang van te worden.

Afgelopen weken heb ik hier en daar eens gevraagd wat men vindt van het hele verhaal. Sommigen geloven er niets van, anderen vinden het fel overdreven en nog anderen vinden dat het allemaal waar is wat op tv verteld wordt.

Die laatste groep is duidelijk heel bang om ziek te worden. Ze zijn angstig. Maar wat doet angst met je lichaam?

Angst is, net als paniek, een vorm van stress. Ben je gestresseerd dan wordt het hormoon Cortisol aangemaakt door de bijnieren. In de eerste paragraaf van dit Engelstalige Wikipedia artikel lezen we dit:

Cortisol is a steroid hormone, in the glucocorticoid class of hormones. When used as a medication, it is known as hydrocortisone.

It is produced in many animals, mainly by the zona fasciculata of the adrenal cortex in the adrenal gland. It is produced in other tissues in lower quantities. It is released with a diurnal cycle and its release is increased in response to stress and low blood-glucose concentration. It functions to increase blood sugar through gluconeogenesis, to suppress the immune system, and to aid in the metabolism of fat, protein, and carbohydrates. It also decreases bone formation.

Dr Bruce Lipton heeft in het verleden al aangehaald dat stress het immuunsysteem uitschakeld. Dat zet de deur open voor toxines om schade aan te richten waardoor je ziekte symptomen krijgt.

 

Schijn kan bedriegen. Ook hier is dat het geval. Het hele verhaal is in werkelijkheid anders dan je op het eerste zicht zou vermoeden.

Om alles te kunnen begrijpen dienen we terug te gaan in het verleden.

Hoe het begon

In 2000 werd Gavi opgericht door de Bill and Melinda Gates Foundation. Hieronder een overzicht van hun partners:

Men beweert dat allerhande virussen werden uitgeroeid of zo goed als door vaccins. Men vergeet daarbij te vertellen dat het niet door vaccins is maar wel door een betere hygiëne. Uitleg door Dr Rashid Buttar waarom vaccins er niet zijn om je te genezen:

 

De tweede grootste sponsor van WHO is Bill Gates. De World Bank is eigendom van en wordt gecontroleerd door onder andere Nathan Mayer Rothschield. (Bron)

In 2010 gaf Bill Gates een presentatie bij Tedx. Luister eens wat hij zegt vanaf de 4de minuut: “If we do a really great job on new vaccines, healthcare, reproductive healthservices, we could lower that by perhaps 10 to 15%.”

 

In 2012 werden de Olympische Spelen gehouden in London. Kijk goed wat er gebeurt vanaf de 45ste minuut. Daar wordt de coronaplandemie (geen spellingsfout) voorspeld.

https://www.youtube.com/watch?v=4As0e4de-rI

 

Op 23 juli 2014 werd door het Pirbright institute een patent met nummer US10130701B2 aangevraagd voor het coronavirus.
Partners in dat instituut zijn oa: Defra, Wellcome Trust, WHO, EU-commissie en de Bill en Melinda Gates Foundation.

Defra staat voor UK Department for the Environment, Food and Rural Affairs

De Wellcome Trust werd opgericht in 1936 na de dood van Sir Henry Wellcome. Schrijver Joseph Busa schreef een boek met de niet mis te verstane titel: “Welcome to Hell: Was Sir Henry Wellcome Jack The Ripper?

WHO staat voor World Health Organisation. Uit dit rapport (pagina 82) blijkt de Gates Foundation de tweede grootste geldschieter te zijn.

In 2017 waarschuwde Bill Gates in Davos, Zwitserland voor een dodelijke epidemie.

 

In maart dit jaar brak het hele circus los. Winkels sloten de deuren, eerst in het weekend, daarna continue.

Enkele dagen geleden stuurde David Icke deze video de wereld in.

Ondertussen wordt de lockdown op vele plaatsen versoepelt of zelfs afgeschaft. Wist je dat er in Zweden, Wit Rusland en Tokyo geen lockdown is?

De getroffen coronamaatregelen in België

Tijdens de lockdown werden tal van maatregelen genomen.

De belangrijkste is de afstandsregel. Er wordt beweerd dat dit bedoelt is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Mondmaskers zijn in België “verplicht” op het openbaar vervoer, in station en op het perron. Dit om de zelfde reden.

Horeca werd gesloten. Zelfde excuus en het zelfde doel als de afstandsregel.

Het werkelijke doel van bovenstaande maatregelen

Afstandsregel: Het werkelijke doel is om mensenlevens financieel en sociaal kapot te maken. Wist je dat een knuffel die langer duurt dan 20 seconden een therapeutisch effect heeft? Mensen hebben nood aan fysiek contact. Neem dat weg en ze vereenzamen. Ze raken depressief, angstig en sommigen plegen dan uit miserie zelfmoord. Misschien is dat ook de bedoeling.

Mondmaskers: Het werkelijke doel is om mensen van elkaar te vervreemden. Met zo’n masker op is het heel moeilijk om gezichtsuitdrukkingen te zien.

Gesloten horeca: het doel is om mensen af te zonderen. Om ze te isoleren van elkaar. Dat geeft gegarandeerd enorme sociale problemen.

Decodering van termen

Laten we ook eens de gebruikte termen in het hele verhaal analyseren met behulp van numerologie. A=1, B=2, C=3, enz.

 1. CORONA
  3 + 15 + 18 + 15 + 14 + 1 = 66
  Corona telt 6 letters
  Dat geeft: 666
  Corona is dus 666
 2. COVID-19
  Covid telt 5 letters
  Covid: 3 + 15 + 22 + 9 + 4 = 53
  -19: 1+9=10
  53-10=43
  4+3=7
  De 7de letter van het alfabet is G
  Dat geeft dus: 5G
  Covid-19 is dus 5G

In een volgend artikel wordt bovenstaande duidelijk gemaakt.

Het plan om van ons drones te maken.

Gavi heeft als doel om ieder mens op deze planeet te vaccineren. In dat vaccin zal je onder andere nanobots vinden. Dit is het patent en op deze website vind je een Engelstalige uitleg wat het kan doen.

COVID staat eveneens voor Certificate Of Vaccination IDentification. Het plan is om je enkel toegang te geven tot overheidsdiensten als je dit vaccin genomen hebt. Martin Armstrong legt het uit op zijn website.

In deze video zie je wat het plan is van Bill Gates.

Warme oproep!

Aan allen: Negeer de hele lockdown en alle maatregelen daarrond. Die zijn toch maar gebaseerd op een hoop leugens. Laat je zeker niet bang maken door politiekers en hun omgekochte medische adviseurs. Die politiekers zelf zijn professionele leugenaars. Hoe hoger op de politieke ladder hoe beter ze kunnen liegen. Sommigen geloven hun eigen leugens.

Verder wil ik iedereen op roepen om eigen voedsel te gaan kweken.

Aan politie agenten: wijzig je taakomschrijving in “het bewaren van de vrede”. Dat alleen kan heel wat leed vermijden. Wacht niet op de politiek om dat te doen. Ga ook ongewapend op straat, naar het voorbeeld van jullie Ijslandse collega’s. Verder wil ik jullie ook nog wijzen op een pleidooi van één van jullie Amerikaanse collega’s:

 

In een volgend artikel worden de medische adviseurs van de politiek onder de loep genomen.

Wil je een financiële bijdrage leveren? Dat kan. De knop daarvoor vind je in de rechterbovenhoek van deze pagina. Je kan daarbij kiezen tussen een eenmalige of een maandelijkse bijdrage.

Wil je over bovenstaande met mij liefdevol in gesprek? Dat kan tijdens de bezoekuren.

Sinds kort zijn we ook te vinden op Gab.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9c/Gab_text_logo.svg/1024px-Gab_text_logo.svg.png

Hieronder kan je reageren. Hou er rekening mee dat alle reacties gemodereerd worden. Enkel liefdevolle en/of respectvolle reacties worden gepubliceerd.

Een gedachte over “Het coronaverhaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: