Het coronaverhaal uitgevlooid

Enige tijd geleden heb ik al enkele artikels gewijd aan het hele corona gebeuren. Dit is het vervolg.

Er zijn mensen die beweren dat er een dodelijk, ziekmakend en/of zeer besmettelijk virus rondwaart en dat dit iets natuurlijk is. Er zijn er die zeggen dat het manmade is een uitbroken uit een Chinees labo.

Wat als er een derde optie zou zijn? Wat als het hele verhaal compleet verzonnen zou zijn? Je zou je dan kunnen afvragen waarom ze zo iets zouden verzinnen. Misschien hebben de bedenkers wel een duistere agenda. Misschien werd het hele verhaal in elkaar gestoken door buitenaardsen. Misschien is het hele verhaal een gigantische afleiding voor diverse gebeurtenissen die op komst zijn of reeds aan de gang zijn.

We weten ondertussen dat de leden van GEES, die geen adviserende rol meer heeft, gesponsord werden door Bill Gates. We weten ook wat voor man die is. Ook werd wat licht geschenen op alle coronamaatregelen. Dat licht wordt hieronder wat uitgebreid.

Het dragen van mondmaskers is:

 1. een medische behandeling. Deze kan je op grond van de Neurenberg code weigeren.
 2. een symbool van onderdrukking. Het is bijgevolg een daad van slavernij en dus strafbaar.
 3. maakt je symbolisch monddood. En daarmee wordt het recht op vrije meningsuiting, wat een mensenrecht is, geschonden.
 4. kan jou gezondheid in gevaar brengen. Als je uitademt met zo’n vod voor je mond en neus, dan blijft CO² achter aan de binnenkant van die vod. Als je dan weer inademt, dan adem je ook die CO² weer in. Dat is allesbehalve gezond.
 5. wordt geassocieerd met het muilkorven van gevaarlijke dieren.

Afstand houden is:

 1. een medische behandeling. Deze kan je op grond van de Neurenberg code weigeren.
 2. werkt vervreemding in de hand, waardoor het sociale weefsel enorm verstoord wordt.
 3. schaadt de gezondheid. Fysiek contact is van levensbelang. Het uitwisselen van bacteriën en microben versterkt ons immuunsysteem.
 4. Het geven (en dus ook krijgen) van een stevige knuffel heeft een positief therapeutisch effect. Daardoor wordt het gelukshormoon vrijgegeven.

Het bewaren van bubbles is:

 1. eveneens een medische behandeling. Deze kan je op grond van de Neurenberg code weigeren.
 2. sociale isolatie. Dat werkt depressies in de hand.

Het ontsmetten van de handen is:

 1. zeer ongezond. Alcohol, ongeacht waar het inzit, verzwakt je immuunsysteem. Handen spoelen hoef je enkel te spoelen als ze vuil zijn of een geurtje hebben. Nogmaals: bacteriën en microben zijn essentieel voor ons immuunsysteem. Meer zelfs: die zijn jouw immuunsysteem. Zonder zouden we vergiftigingsverschijnselen vertonen.

Krijg je een boete omdat je die maatregelen (terecht) aan je laars lapt, dan kan je die weigeren. Vraag in de plaats een gerechtelijk PV onder de regeling van Sanduz 3. Eens je de dagvaarding in de bus krijgt, schrijf je een brief waarin je vertelt wel te zullen komen, maar dan zonder mondmasker samen met de redenen die hierboven staan. Weinig kans je ook effectief zult gedagvaard worden. En als het al gebeurt, kan het enkele maanden duren eer je een brief krijgt.

Binnenkort hoop ik nog een punt te hebben.

Je zou je nu kunnen afvragen waarom ze zo iets zouden verzinnen.
Zou het kunnen zijn dat het grote bewustwordingsproces waar meer en meer mensen mee te maken krijgen door de cabal gezien wordt als een virus?

In een volgend artikel gaan we dieper in op waar het woord “corona” vandaan komt en waarom ze dit hier gebruiken in combinatie met “virus”.

Vond je dit artikel verhelderend? Wil je iets donneren? Dat kan via deze pagina.

Een gedachte over “Het coronaverhaal uitgevlooid

 • 11 september 2020 om 19:50
  Permalink

  Ook, ik ben een soeverein iemand (zo zelf verklaard, mijn ouders hebben mij onwetend verkocht aan de staat – die geboorteakte heb ik immers niet ondertekend…), en acht gelijk te hebben wanneer ik stel niemand in gevaar te brengen zonder dat ‘masker’. Een virus is immers een intern chemisch bestanddeel, leeft niet en plant zich dan ook niet voort. Een virus wordt wel aangemaakt door de slechte bacteriën in je lijf. Zie dat je in aantallen meer goede bacteriën hebt, deze maken enzymen aan die je bloed reinigt (van ook die virussen). Een microbe daarentegen, gaat mogelijk extern en kan wel gaan besmetten, met bvb een verkoudheid… Dan is er nog mijn immuunsysteem (de hoger vermelde bacteriën), dat ongewenste indringers vernietigt door gewoon gezond te eten en te drinken! Alles wat je kan jagen of vissen, rapen of plukken, is het uitgangspunt. Ook goed: Water (van de kraan) – Vet (vlees, eieren, boter, …) – Vasten (zoals dag. vasten; enkel binnen een 8-uren tijdspanne eten).
  Santé! Euh, geen alcohol (vergif) en toegevoegd suiker.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: