Gevangen in het systeem: het systeem volledig aan u uitgelegd

Vandaag kwam ik op de website van de echtekrant een artikel tegen die het hele systeem uitlegt. Hieronder het eerste stuk:
“Met de term systeem willen we een groep mensen definiëren die zijn georganiseerd in de maatschappij waarin ze het systeem helpen zich te exploiteren naar de rest van het volk in een maatschappij om het volk te laten doen wat ze willen. (is naar de pijpen laten dansen van een kleine minderheid.)
Het systeem domineert op twee manieren: fysiek geweld of mentaal-­psychisch geweld. In beide gevallen heeft het systeem partners nodig. In het eerste geval mensen met weinig of geen moraal, weinig intelligentie en mensen die alles gedaan krijgen door te dreigen. In het tweede geval heeft men eenzelfde soort mensen nodig maar dan ligt het accent op de manipulatietechniek.
Als we vandaag de dag 100 mensen vragen: “denkt u dat er een groep mensen bestaat die de maatschappij wil domineren, dus de maatschappij exploiteren naar hun wensen en ideeën,” zal 95% antwoorden dat er niets wordt georganiseerd achter alles wat gebeurt op de wereld.”
Aan de andere kant, als er inderdaad een groep mensen bestaat die nu de maatschappij domineren en de meerderheid van 95% is fout, horen we tot de volgende conclusie te komen. Het systeem is tot zo’n volwassen manier van domineren en manipuleren gekomen dat 95% van de mensen het zelfs niet langer meer doorheeft dat ze worden gemanipuleerd. Dat het manipulatiemodel door infiltratie zelfs het model van hun gedachten is geworden. Dat betekent dat het systeem de maatschappij, de massa en iedereen individueel manipuleert en dat het geïntroduceerde systeem als standaard is geaccepteerd en wij dat systeem als het onze beschouwen. Daarbij moeten we dan denken aan de zin van filosoof-­schrijver Arkas: “ik ben vrij te doen wat zij willen.”
Zo dus, we hebben democratisch beslist, omdat we hier de meerderheidsregel van 95% gebruiken, dat de 5% andersdenkenden het mis hebben en dat er geen groep mensen bestaat en geen systeem dat nu onze maatschappij en de volledige wereld domineert. En, zonder de meerderheid van 95% te vragen op welke informatie dit is gebaseerd om hun zicht op de zaak te kunnen verhelderen en verduidelijken of zelfs te bewijzen.
Hypothetisch moeten we dan aannemen dat het systeem op een zodanige manier is gepenetreerd in onze samenleving en levens dat we het model als het onze beschouwen. Als dat zo is dan moet zeker aan volgende punten worden voldaan:

  1. het systeem kan niet worden ontdekt
  2. het systeem zorgt voor verdrukking zonder dat het zichtbaar wordt
  3. het systeem werkt op een wetenschappelijke manier
  4. het systeem is geduldig, heeft een lange geschiedenis, is onzichtbaar, werkt op de achtergrond, is methodisch en analytisch
  5. het systeem observeert, begrijpt de noden van mensen en de maatschappij en vervolgens zijn er ‘oplossingen.’
  6. het systeem is een bedrijf geworden dat oplossingen aanbiedt aan mensen.
  7. Het systeem experimenteert op mensen en samenleving om het systeem van ondergeschiktheid en manipulatie te verbeteren.
  8. Het systeem gebruikt de mensen zelf om eigen standaards, plannen en keuzes op te dringen door gebruik te maken van zelfsabotage waardoor het systeem onzichtbaar blijft.”

Lees hier de rest van het lange artikel …
Wie uit dat verrotte systeem wil stappen of wie een probleem heeft met het systeem, kan voor meer info bij ons terecht: beterewereldnieuws@telenet.be  Enkel serieuze mails worden beantwoord.

Een gedachte over “Gevangen in het systeem: het systeem volledig aan u uitgelegd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: