Genetisch gemanipuleerde muggen worden op de mensheid losgelaten

door op dec.16, 2014, verscheen oorspronkelijk op gewoon-nieuws.nl
Bent u er zich van bewust dat genetisch gemanipuleerde muggen op het punt staan om losgelaten te worden op de mensheid? De reden voor de ontwikkeling van deze genetisch gemanipuleerde mug wordt door de bio-industrie omschreven als zijnde voor de “Bestrijding van knokkelkoorts”.

Direct nadat de muggen tijdens een test in Brazilië werden losgelaten op de Braziliaanse bevolking, ontstond er een piek in het aantal gevallen van knokkelkoorts. Nu dreigen een aantal eilanden voor de kust van Florida geconfronteerd te worden met eenzelfde lot.
Oxitech
De muggen zijn nog niet eens officieel goedgekeurd, maar “Oxitech”, het Britse bedrijf dat de muggen geschapen heeft, heeft ze al verscheept naar Florida. De enige hoop die nog rest is een krachtig protest richting de gouverneur van Florida, door hem erop te wijzen dat deze GM-mug het toerisme zal ruïneren en het natuurlijke ecosysteem op zijn kop zal zetten.
De GM-muggen kunnen januari of februari volgend jaar worden losgelaten op de Keys eilanden, hoewel het proces van goedkeuring nog in volle gang is. Oxitech is er zeker van dat ze goedkeuring zullen krijgen, vandaar dat ze muggen alvast verscheept hebben.
Stijging van het aantal knokkelkoorts gevallen in Brazilië door GM-mug
Tot nu toe zijn er dit jaar geen gevallen van knokkelkoorts gemeld in Florida, dus de vraag rijst: “Waarom moeten er GM-muggen worden ingezet om deze ziekte te voorkomen?” Toen ze werden ingezet in Brazilië steeg het aantal gevallen knokkelkoorts schrikbarend, terwijl het ecologisch evenwicht in het gebied werd verstoord. De GM-muggen hadden niet de weg vrijgemaakt voor bescherming tegen knokkelkoorts, zoals Oxitech had gepropageerd. Erger nog, eigenlijk had de noodtoestand moeten worden uitgeroepen in het gebied waar de gemanipuleerde muggen werden vrijgelaten.
Directeur van het “Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD), Michael Doyle, is verantwoordelijk voor het bijhouden van 44 bewoonde eilanden van de in totaal 1.200 die verspreid liggen over de Straat van Florida. Hij gelooft dat de vrijlating van gemanipuleerde mannelijke muggen die speciaal zijn ontworpen om zelfmoord door te geven aan hun kroost in het wild, de dengue-dragende muggenpopulatie zal doden om zodoende nieuwe uitbraken van knokkelkoorts te voorkomen.
 
Volgens mij maakt dit deel uit van Agenda 21, de depopulatieplannen van de VN. Blijkbaar moeten er eerst mensen zwaar ziek gemaakt worden met mogelijks dodelijke afloop, om dan een vaccin klaar te stomen om die mug op een afstand te houden. Dat is dus minstens twee keer kassa kassa. Dus dit is een false flag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: