Geneeskunde faalt omdat voeding onderkend wordt

Onderstaand artikel verscheen eind vorig jaar op echtekrant.be. Daar is ook de identiteit bekend van de schrijver.
Nog nooit waren er in de westerse wereld zoveel zieken. Nog nooit hadden zoveel mensen medische zorg nodig. Nog nooit lagen er zoveel mensen in ziekenhuizen. En toch beweert men dat de westerse geneeskunde de beste ter wereld is.
Wat klopt hier niet? De wetenschap achter genezen! Mogen we zoiets verkondigen zonder enige vorm van protest van gevestigde machten te verwachten? Nee, natuurlijk niet! De geneeskundige wetenschap zal zich nooit zomaar ‘laten doen.’ Ook al weten ze verschrikkelijk goed dat de bewering juist is en dat ze geen greep op degenererende ziekten hebben. Erger nog! Als ze zich niet anders gaan opstellen tegen ziekten zullen er nog veel meer mensen sterven. Sinds de uitvinding van de microscoop maken ze ons gek dat we worden ziek gemaakt door bacteriën en virussen. Kardinale vraag hier: ‘is dat werkelijk zo?’ Nee, is het antwoord! Goed! Daarna zijn ze zich met zijn allen op DNA gaan storten en nu is veel van hetgeen ze niet kunnen verklaren, genetisch! Is dat dan zo? Nee! Als er sprake is van een genetische verandering kunnen ze niet eens bewijzen of deze reeds bestond vanaf de geboorte of later is ontstaan. Elke genetische verandering, ontstaan na de geboorte, is veroorzaakt door u! Elke ziekte die u mankeert is veroorzaakt door uzelf. U hebt namelijk een immuunstelsel en dat … zit voor het grootste gedeelte in de darmen! Het lymfestelsel is niet meer dan een transportmiddel zoals het bloedvatenstelsel er ook een is.
Weet onze medische wetenschap dat niet? Waarschijnlijk moet de vraag niet zijn: ‘weten ze het,’ maar eerder: ‘willen ze het weten!’ Antwoord! ‘Ze willen het niet weten, omdat voeding volgens hun studieboeken nog geen 15% uitmaakt van alle werkelijke ziekteverwekkers.’ Ik zie hier een zeer bedenkelijk feit opdoemen. Zoals alle levende wezens zijn mensen altijd bezig met inkopen en vergaren van voedsel. We doen dat niet meer zoals duizenden jaren geleden. We gaan niet meer op jacht, we hebben dikwijls geen groentetuin meer en toch spenderen we veel tijd aan het inkopen van voedsel. Vroeger was voedsel onze eerste zorg. Nu is werk en geld onze eerste zorg. Beiden stellen ons in staat om voedsel te kopen. Maar ook de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en elektronische industrie hebben dat opgemerkt en maken er handig gebruik van.
Eigenlijk onderschrijft hun manier van aanpak de kennis die ze er werkelijk over hebben en natuurlijk eveneens verzwijgen. Tenslotte draait alles om geld. Uw televisie braakt het alle dagen uit en u wilt het niet begrijpen. 75% van alle prime time reclameblokken zijn gevuld met eten, drinken, snoep, vitamines en producten om alle ongemakken die uw voedingspatroon teweegbrengt, te verdoezelen. Geprefabriceerde voeding van een fabrikant wordt snel klaargemaakt in een microgolfoven. Geen nood! U hebt er nog geen? Het kan ook in een elektrische oven maar … dat duurt wel langer doordat deze moet worden voorverwarmd enz. Uw bedrijf heeft vast een bedrijfsrestaurant of broodjes kunnen worden besteld. Klinkt het allemaal bekend? En, hebt u iets te zeggen over alles wat wordt aangeboden? Weet u wat er in alle sausjes zit die er overheen worden gestrooid? En, als u alles bij elkaar telt, samen met de tijd die u spendeert, pratend met uw partner over de keuze van hetgeen u vanavond gaat eten. Hoe dikwijls staat u voor de snoepautomaat om een tussendoortje te nemen voor het stillen van de ‘kleine honger?’ Wat drinkt u erbij, een frisdrank of koffie? Hoe stelt u uw koffie samen. Melk, suiker, allebei of zwart? Als u het zo op papier ziet, denkt u dan echt dat u minder dan twee uur per dag met voeding bezig bent? Drink ik vanavond na het eten nog een glas wijn of een pilsje? Maak ik nog wat hapjes klaar of trekken we een zak chips open? Iedere mens is constant met eten en drinken bezig. Eten en drinken zijn de voornaamste bezigheden voor mensen! Reclame speelt daarop in en reclame is niets meer dan verkopen van hersenspinsels. Fabrikanten geven niets om uw gezondheid. Ze willen uw geld!
Uw, door reclame, opgedrongen voedingspatroon brengt ongemakken met zich mee. Maagzuur, vitaminegebrek, slechte vertering, obstipatie, diarree … alles passeert in dezelfde reclameblokken. U koopt die middeltjes om de ‘ongemakken’ te bestrijden. Een tijdje kunnen alle symptomen worden bestreden. Maar dan … Uiteindelijk ontaardt uw voedingspatroon in een degeneratieve ziekte. Een ziekte die nooit meer genezen zal worden omdat uw behandelend arts tijdens zijn studie en vervolgstudies is wijsgemaakt dat uw voeding niets met uw ziekte heeft te maken. Bacteriën, virussen en genetische afwijkingen zijn de ‘bekende’ oorzaken. Waarom bacteriën en virussen u kunnen ziek maken en waardoor genetische afwijkingen worden veroorzaakt is geen onderdeel van medische nieuwsgierigheid. In tegendeel! Nu trekken ze een volledige arsenaal aan chemische troep open en uw lichaam wordt nog verder verziekt, uw immuunstelsel wordt nog meer onderuit gehaald. Daarbij wordt u doodleuk verteld dat u die medicatie wel de rest van uw leven moet blijven innemen om verder geen uitermate grote lasten of pijnen meer te hebben. Eigenlijk vertellen ze u bij voorbaat. ‘We kunnen u niet genezen, we hebben wel mooie namen verzonnen voor hetgeen u allemaal kunt mankeren maar we hebben geen oplossingen en uw leven zal uiteraard zeer verkorten.’ Voor hun onkunde worden ze rijkelijk beloond, natuurlijk!
Genezen is iemands gezondheid onvoorwaardelijk herstellen. Zolang voeding wordt gehekeld als kernpunt voor ziek worden, zal bovenstaand verhaal niet veranderen. Daarbij komt een ander facet om de hoek kijken. U bent de grootste ziekteverwekker voor uzelf. U bent verantwoordelijk voor uw ziekte en dus ook voor uw herstel! Hoe gemakkelijk is het niet om alle verantwoordelijkheid voor uw genezing over te dragen aan iemand die niet eens weet hoe een gezond lichaam zich gedraagt? Hippocrates zelf heeft gezegd dat het beter is om de zieke te kennen in plaats van alles af te weten over een bepaalde ziekte. De zieke vertelt een verhaal, niet de ziekte. De patiënt is ziek, niet één of ander orgaan. Het mankerende orgaan is niets meer dan een uiting. Een symptoom van een zieke patiënt vertaalt door het zwakste onderdeel van zijn lichaam, veroorzaakt door een verkeerde manier van eten. Zolang de medische wereld hierop niet anticipeert zal er niets veranderen. Mensen zullen met bosjes tegelijk blijven sterven aan typische westerse ziekten. Of is dat de bedoeling?

Genezen pillen?

Om u een en ander duidelijk te maken, laten we enige rechtszaken tegen farmaceuten de revue passeren. Hun ‘medicatie’ heeft al voor heel wat ellende gezorgd bij zieke mensen. Alle rechtszaken tegen farmaceuten wordt stilletjes door de pers verzwegen. Niemand licht het publiek in over de schandalen veroorzaakt door deze industrieën. We geven u een klein overzicht aangaande de alledaagse werkelijkheid van psychiatrische medicatie. Als u overtuigd bent dat u voor uw slapeloosheid of andere kwalen naar meneer Doktoor moet, so be it! Wat we gaan aantonen is dat psychiatrische medicatie van u een moordenaar en / of zelfmoordenaar maakt. Eigenlijk zou in elk moordonderzoek en zelfmoordonderzoek duidelijk aan het publiek moeten worden gecommuniceerd welke pillen er op voorschrift van artsenij werden gebruikt. Het zou een heel ander beeld scheppen over de zichzelf roemende en op de borst kloppende artsenij die niets anders kan dan een receptje uitschrijven waardoor ze niets meer zijn dan een veredelde, overbetaalde vertegenwoordiger van de farmacie!
We laten een paar rechtszaken tegen BIG PHARMA de revue passeren.
Mei 2001, Australië. Uit deze rechtszaak blijkt dat Lustral, ook te koop onder de naam Zoloft, van David Hawkins een moordenaar maakte en onder invloed van dit ‘geneesmiddel’ zijn vrouw vermoordde.
Juni 2001. Amerika, Wyoming. GSK (GlaxoSmithKline) wordt veroordeeld tot het betalen van $6,5 miljoen aan de achterblijvers van een man die zijn vrouw, dochter, kleindochter en zichzelf van het leven beroofde. De rechtbank achtte bewezen dat Paxil duidelijk de oorzaak voor de man zijn handelen was. Medicijngebruik was het enge wat er in zijn leven was veranderd door meneer Doktoor!
November 2002. Eli Lilly koopt een rechtszaak af bij een patiënt die het bedrijf voor de rechter heeft gesleept. Door het gebruik van PROZAC ondernam de patiënt een zelfmoordpoging waarna ze lichamelijk verlamd en mentaal volledig van de kaart was. Het bedrag werd nooit genoemd.
April, 2003. GSK wordt veroordeeld tot het betalen van een bedrag van $87,6 miljoen betalen aan de staat omdat het bedrijf de Amerikaanse staat had opgelicht door veel teveel te vragen voor gele- verde medicijnen Paxil en andere medicatie.
Juni 2003. New Jersey Amerika. Ouders van een 15-jarig meisje klagen twee psychiaters en een psychiatrisch ziekenhuis aan nadat ze een totaal verkeerde diagnose stelden bij hun dochtertje. Door het voorschrijven van Zoloft voor de klachten die bestonden uit weinig eetlust en gewichtsverlies, moest ze door gebruik van het medicijn worden opgenomen omdat het meisje gewelddadig werd en zelfmoord wilde plegen. Toen door de opname in het psychiatrisch ziekenhuis bleek dat Zoloft alles veroorzaakte haalde de moeder haar weg uit het ziekenhuis en bracht haar naar een ander hospitaal waar de ziekte van Lyme werd vastgesteld. Het bedrag werd nooit genoemd.
April 2004. Twee advocatenbedrijven slaan de handen ineen en beginnen een landelijke rechtszaak tegen Eli Lilly voor alle Amerikanen die het antipsychotica Zyprexa ooit hadden gebruikt. De zaak maakte duidelijk dat het middel diabetes kan veroorzaken!
Mei 2004. Een weduwe begint een zaak tegen Pfizer omdat haar man door het nemen van Zoloft zelfmoord pleegde. Zoloft werd hem voorgeschreven omdat hij last had van slaapstoornissen. Hij had nooit last gehad van depressies maar kreeg depressies nadat hij begon met innemen van het medicijn. Pfizer probeerde de verantwoordelijkheid af te wijzen door erop aan te dringen dat zelfmoord duidelijk wordt aangegeven als een bijverschijnsel in de bijsluiter. De rechter oordeelde anders en beweerde dat het middel dan niet eens op de markt zou mogen zijn. De zaak werd afgekocht en het bedrag werd nooit bekend gemaakt.
Juni 2004. GSK werd nog een keer veroordeeld voor fraude. Ditmaal onderzoeksfraude omdat be- kend was geworden dat onderzoek naar Paxil ontegenzeggelijk bloot legde dat het middel moord en zelfmoordgedachten bij kinderen stimuleert. De zaak werd afgekocht voor $2,5 miljoen.
Oktober 2004. Akzo-Nobel en zijn Amerikaanse partner Organon worden veroordeeld tot het betalen van bijna $60 miljoen omdat ze door omkoperij een monopolie opbouwden voor de antidepressivum Remeron.
April 2005. Akzo-Nobel en Organon worden nogmaals voor de rechter gedaagd voor dezelfde feiten als in oktober 2004. Nu door 50 verschillende Amerikaanse staten. Ze betalen nogmaals $36 miljoen.
Juni 2005. Lilly gaat akkoord om $690 miljoen te betalen om alle Amerikanen schadeloos te stellen die door hun medicijn Zyprexa diabetes en verhoogde bloedsuikerwaarden hebben gekregen. In januari 2007 betalen ze nogmaals $500 miljoen om 18.000 aparte rechtszaken af te kopen.

Conclusie

100 miljoen mensen nemen één of meerdere psychiatrische pillen, wereldwijd. Toch zijn zogenaamde psychiatrische ‘afwijkingen’ geen ziekten. Ze kunnen NIETS bewijzen. Geen ENKEL BEWIJS kunnen ze voorleggen. Psychiaters zijn kwakzalvers! Deze medicatie veroorzaakt o.a. leverproblemen, nierproblemen, psychoses, en zetten aan tot moord en zelfmoord. Elk jaar vallen er minimaal 3000 doden door deze medicatie. 70% van deze medicatie echter, wordt dagelijks voorgeschreven door de huisarts. De vijf meest populaire psychiatrische medicijnen, voorgeschreven door een huisarts, brengen BIG PHARMA $18 miljard op per jaar! Alles bij elkaar brengen alleen psychiatrische middelen al $330 miljard op!
We hebben maar een paar rechtszaken de revue laten passeren maar u ziet dat de grootste farmaceutische industrieën dikwijls, door de rechtsgang af te kopen met geld, niet veroordeeld worden waardoor dit spelletje van moord en genocide, veroorzaakt door VERGIF wat medicatie in alle werkelijkheid is, niet kan worden gestopt. Ik roep iedereen op om eens een kijkje te nemen in het medicijnkastje van het slachtoffer als iemand in uw omgeving zelfmoord heeft gepleegd. Ook de politie is een spil in een dergelijk onderzoek. We moeten fabrikanten veroordeeld krijgen voor de strafrechter om al deze moorden en zelfmoorden te stoppen. Farmaceutische industrieën zijn moordenaars!

Farmaceutische reuzen hun CEO’s moeten worden veroordeeld als MOORDENAARS door een strafrechtbank!
Moet u iets geloven van wat hierboven geschreven staat? Helemaal niet. Maar doe op zijn minst uw eigen grondig onderzoek. Dat heeft de auteur van bovenstaand artikel ongetwijfeld ook gedaan.

3 gedachten over “Geneeskunde faalt omdat voeding onderkend wordt

 • 2 december 2014 om 18:45
  Permalink

  En hoe komt het dan dat de levensverwachting in een Westers land als Nederland sinds 1970 met 12,6% is toegenomen?

  Beantwoorden
  • 2 december 2014 om 22:22
   Permalink

   Geloof je ook in het Ebola Virus?Geloof je ook dat Chemtrails niet bestaan?Geloof je ook in het mh17 “ramp”verhaal/klucht,en dat er 298 doden zijn?Geloof je ook,dat de Elite het liefst zo snel mogelijk,willen zorgen dat er minder bewoners op deze aardbol rondlopen niet?..Nederland is een Westers land,dat klopt maar het verschilt achter de coulissen niet veel minder dan op een vereniging die ZIONISME heet.En neem VOORAL straks,in de toekomst het “ebola vaccin”?!?!Beste astrid..

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: