Gemeente Zedelgem wil mij weg en onderneemt juridische stappen. Nieuwe locatie gezocht!!!

Het begon allemaal met onderstaande brief.

Enige tijd later gevolgd door een aangetekend schrijven waarin stond dat ik 3 maanden de tijd had om te verhuizen. Wat daarop volgde, kon je lezen in een vorig artikel.

Kort daarna verscheen een krantenartikel over mij. Wie geen toegang heeft tot het volledig artikel kan het ook hier downloaden: Dreigementen maken geen indruk

Als reactie daarop wisten ze er niet beter op om mij te dagvaarden:

In die zelfde dagvaarding vorderen ze dat ik ten laatste 1 maand na het vonnis verhuisd zou zijn. Aan deze rechtszaak verspil ik liever geen energie. Ik ga er dan ook niet fysiek naartoe. Die steek ik liever in andere zinvollere bezigheden.

Ik ben best bereid om te verhuizen, maar 1 maand om te verhuizen lijkt mij heel weinig om alles georganiseerd te krijgen. Mag ik jullie vragen om de rechter te overtuigen om die termijn uit te breiden tot minstens 3 maanden? Als je dat doet, bezorg hem dan ook de foto hierboven. Zodanig dat hij weet waarover het precies gaat. Hou er rekening mee dat de zitting volgende week al doorgaat.

Dit zijn de contactgegevens van de rechtbank te Torhout:

telefoon: +31 50 21 22 02
email: vred.torhout@just.fgov.be

Om de eigenlijke verhuis te kunnen doen heb ik jullie logistieke hulp hard nodig. Ik heb zelf geen auto ter beschikking. Wil je meehelpen, laat het dan zeker weten. Alle contactgegevens vind je hieronder:

Tel: +32 496 12 81 49 (géén sms)
email: ruben@huisdecloedt.xyz
Telegram: t.me/rubendecloedt

Nieuwe locatie gezocht

De nieuwe locatie is nog niet gekend. Dus als er iemand is die mij aan een verblijfplaats kan helpen waar er ruimte is om een horloge atelier te vestigen, dan ben ik je enorm dankbaar. Een hoeve zou ideaal zijn. Dit kan eender waar in Vlaanderen zijn. Alle opties zijn open.

Steun

Wil je mij liever financieel steunen? Dat kan ook. De knop vind je in de rechterbovenhoek op elke pagina.

Mag ik jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen met je netwerk? Mijn dank is groot.

Van zodra ik weet waar naartoe, zal de verhuisdatum op het telegram kanaal bekend gemaakt worden.

2 gedachten over “Gemeente Zedelgem wil mij weg en onderneemt juridische stappen. Nieuwe locatie gezocht!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: