Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde

Artikel integraal overgenomen van Xander 28-11-2013 als vervolg op een eerder bericht op deze blog.

EU gaat kritische stemmen op internet aanpakken – ‘Vrijhandelsakkoord met VS is ticket naar de hel’

De EU heeft in de afgelopen weken een geheime top in Brussel georganiseerd, waar de lidstaten zullen moeten beloven allen met één positieve stem te spreken over het nieuwe vrijhandelsverdrag (TTIP) met de VS. In het niet aan het publiek bekend gemaakte akkoord spreken de EU-regeringen af uitsluitend de voordelen van het TTIP, wat niets anders dan de volgende stap naar een Nieuwe Wereld Orde is waarin er vrijwel niets overblijft van de soevereiniteit van de landen, te benadrukken.
Nationale jurisdictie wordt beperkt
Behalve het verdwijnen van onze laatste restjes zelfbeschikkingsrecht zal het TTIP ook de nationale jurisdictie fors beperken. Dat betekent dat we bijvoorbeeld de zeggenschap over onze veiligheid en gezondheid kwijtraken. De EU wil dat deze zaken echter niet in het openbaar worden besproken. Het enige wat de Europese overheden in de ogen van Brussel mogen benadrukken is dat het TTIP zorgt voor nieuwe banen en economische groei.
Dat moet voorkomen dat andere volken, maar vooral de Amerikanen, wantrouwig worden. Het buitenland moet de indruk krijgen dat het TTIP enkel voordelen heeft, het ‘geluk’ van de burgers op het oog heeft, en de Europese bevolking er daarom pal achter staat. Aan de overkant van de oceaan mag men geenszins de indruk krijgen dat Van Rompuy, Barroso en de EU-commissarissen zwakkelingen zijn voor wie in realiteit steeds minder draagvlak is.
Kritische stemmen op internet aangepakt
Behalve geheimhouding en positieve berichten in de media gaat de EU ook alle kritische stemmen op met name het internet aanpakken. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan is niet duidelijk, maar eerder dit jaar kwam al in het nieuws dat de EU eigen ’trollen’ gaat inzetten, om op forums, blogs en websites ieder negatief bericht over Brussel tegen te gaan en zo mogelijk belachelijk en ongeloofwaardig te maken.
Daarnaast gaat de EU zelf propaganda voor het TTIP verspreiden. Ook zal er ‘intensiever dan normaal’ met het Europese parlement worden samengewerkt, zodat dat straks niet alsnog dwars gaat liggen.
‘Meeste verstrekkende verandering in jaren’
In het document geven de eurofielen in Brussel toe dat het verdrag de meest verstrekkende verandering van de Europese samenleving in lange tijd is, omdat het TTIP veel meer inhoudt dan enkel een traditioneel vrijhandelsakkoord, en een forse stap naar een politieke Nieuwe Wereld Orde betekent. Daarbij zet de EU-Commissie in op transparantie – niet voor de burgers, maar voor lobbyisten en de industrie, die nauw bij dit ‘complex’ genoemde proces worden betrokken.
De burgers kan men niet op de hoogte stellen, want ‘de onderhandelingen vereisen een hoge mate van vertrouwelijkheid, als ze met succes moeten worden afgesloten.’ Dat is precies de Nieuwe Wereld Orde zoals de EU (nvdr: lees: elite) die graag ziet en in de praktijk brengt: achterkamertjespolitiek met lobbyisten, propaganda voor de burgers, kritiek monddood gemaakt.
‘Ticket naar de hel’
De nieuwe grote Duitse regeringscoalitie tussen CDU/CSU en de SPD heeft letterlijk verklaard dat de onderhandelingen over het verdrag alleen kunnen slagen als er ‘geen parlementaire controle en gerechtelijke bescherming’ in wordt opgenomen.
U leest het goed: de nieuwe regering in Duitsland heeft zwart op wit het einde van de democratie aangekondigd, ten gunste van een ongekozen eliteclubje, dat voortaan op alle gebieden de dienst in Europa zal uitmaken. De Duitse site DWN constateert dat bondskanselier Merkel en SPD-leider Sigmar Gabriel hiermee ‘een ticket naar de hel hebben gekocht’.
 
Over hetzelfde onderwerp bericht ook DeWereldMorgen.
Ook andere media hebben hier al over bericht. Zoek gerust eens op. Ook op YouTube kan u een en ander vinden hierover.
Al zal u niet veel vinden, omdat dit strikt geheim moest blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: