Filmproducent van film over FEMA-CAMPS vermoord!!

Oorspronkelijk verschenen op Loyalist.nl
1920_WP2
Nadat de trailer een miljoen keer bekeken was, stond het licht voor de film definitief op groen. De film vertelt het verhaal over de volkomen politiestaat in de VS waar op dit moment nog steeds hard aan gewerkt wordt. Voor filmmaker David Crowley was de alarmklok afgegaan bij het horen en zien over de FEMA-camps. Vervolgens heeft hij de politie zich zien militariseren en een scenario werd hem duidelijk. De VS maakt zich op voor de crash van de Dollar en de burgeroorlog die dit uiteindelijk teweeg gaat brengen.
Hij heeft gezien hoe DHS (Department of Homeland Security) 2 miljard hollow point kogels kocht. Hollow points mogen volgens de wet in de VS niet door wethandhavers gebruikt worden vanwege de schade die zij in een lichaam aanrichten. De hollow point kogel vervormt bij inslag zoveel dat het een onherstelbare ravage in een lichaam achterlaat. Daarbij zijn deze kogels duurder dan standaard kogels maar, de DHS heeft verklaard deze kogels te gaan gebruiken om mee te oefenen. Het totale aantal Amerikaanse burgers gaat 6 keer in het aantal oefenmateriaal dat de DHS heeft aangeschaft, dat geeft te denken.
David Crowley zag een burgeroorlog op zich afstevenen en een totale maatschappelijke desinteresse van de bevolking. In zijn poging iets te doen aan het aanstormende onheil ging hij een film maken. De financiering is door een crowd funding tot stand gekomen en de film zou voor iedereen gratis te downloaden zijn. De film was ondanks het beperkte budget een professionele productie en de trailer ziet er veel belovend uit.
David Crowley is afgelopen weekend in zijn eigen huis gevonden, vermoord samen met zijn vrouw en kind. De politie sprak met enige twijfel over een ‘murder/suicide’. Voor de zelfmoord zijn geen bewijzen gevonden en, zijn vrouw en dochter zijn in ieder geval vermoord.
De inhoud van de film is bijzonder controversieel en laat een mogelijke realiteit van de nabije toekomst zien. Bekijk de trailer hieronder, bekijk de FB-pagina en zie dat David vragen stelde die niet afwijken van die van ons. Is David het eerste slachtoffer van zijn profetische script?

Hieronder kan je de hele documentaire bekijken. Ik geef iedereen de raad om de docu te downloaden op zijn eigen computer en dan zo verder te verspreiden, vooraleer die verwijderd wordt. YouTube heeft dat zo al meermaals gedaan.
https://www.youtube.com/watch?v=veEONs44rhM

Eén gedachte over “Filmproducent van film over FEMA-CAMPS vermoord!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: