Er is niets aan de hand. Ga verder met je leven. Deel 5

 Gaat Poetin de bom onder 9/11 leggen…?

Geschreven door  van Wanttoknow.nl
Putin Obama fool
 
putin obama fingerNu de spanningen tussen de VS en Rusland op een ongekende hoogte zijn aangekomen, vergelijkbaar met de barre tijden van de Koude Oorlog in de jaren 1960 – 1980, lijkt het erop dat Vladimir Poetin het helemaal gehad heeft met de gladde praatjes van Obama, die Rusland in de hoek zetten van agressor. Volgens sommige analisten zou het zomaar ineens kunnen dat Poetin, om meteen maar een troefkaart op tafel te gooien in deze onderlinge strijd, bewijsmateriaal zou kunnen gaan vrijgeven, waaronder bijvoorbeeld satellietbeelden, waaruit keihard zou blijken dat 9/11 de ‘valse-vlag’-operatie IS, waar iedereen over spreekt. Behalve dan natuurlijk de officiële kanalen.
Mocht je nog niet op de hoogte zijn van deze strategische manier om mensen/landen en regeringen ‘zwart’ te maken, vals te beschuldigen van zaken, waardoor je de ‘democratische rechtvaardiging’ krijgt van je volk om bijvoorbeeld een oorlog te beginnen, dan raden we je aan hier op de site DIT ARTIKEL eens te lezen en je op de hoogte te stellen van deze manier van verdeel-en-heers-politiek. Het is immers de gewoonste zaak geworden voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS vooral. We noemen slechts een paar van de vele, vele voorbeelden van deze ‘valse-vlag-operaties’:
– De aanslag op de Sandy Hook-basisschool (met het (in-)directe doel om de bewapening onder de Amerikaanse bevolking te minimaliseren en de positie van de NRA (National Rifle Association) te ondergraven
– De aanslag op de Boston Marathon (met het (in-)directe doel om de Amerikaanse bevolking te laten zien dat de ‘Warrrrrr on Terrrroorrrrr’ nog steeds voortduurt! Dat de bevolking te maken krijgt met zelfs ‘figuren’ uit het voormalige Oostblok, die je als terroristen kunt classificderen)
– De aanslag met de ‘underwear-bomber’, waarbij een jongen van net 20 jaar, die in staat blijkt om zogenaamd een aanslag te plegen op een vlucht van Amsterdam naar Boston. (HIER) Met het indirecte doel om de indringende body-scanners op álle vliegvelden in de wereld geplaatst te krijgen. Met het resultaat dat de Amerikaanse overheid NOG MEER invloed krijgt op de privésfeer van haar burgers.
–  En zo zijn er nog veel meer, ook uit de Amerikaanse historie bekend. Waarbij de opvallendste valse-vlag-operatie vóór de 9/11-aanslagen het ‘Incident van de Golf van Tonkin’ is, die zou leiden tot de deelname van de VS in de Vietnam-0orlog.. (zie oud-goeverneur Jesse Ventura over o.a. deze valse-vlag-aanslag HIER)
Deze aanslagen staan ook bekend als ‘inside jobs’, het werk van ‘binnen-uit’ dus. Het ongeloof van de bevolking, DAT deze aanslagen daadwerkelijk door (krachten achter) haar eigen regering zouden kunnen zijn beraamd, is voor deze daders een extra stimulans eraan te beginnen.. Want ook jij zult wellicht véél moeite en ongeloof hebben gehad met het überhaupt accepteren van de gedachte dat 9/11 weleens het werk geweest kan zijn van dit soort manipulatieve krachten, die niet veel op hebben met compassie en mede-menselijkheid..!
Lees hier verder …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: