Er is niets aan de hand. Ga verder met je leven. deel 4

Onderstaand artikel verscheen oorspronkelijk op Niburu.co

DE FINANCIELE INSTORTING IS BEGONNEN (VIDEO)
Donderdag, 29 mei 2014 15:26
Via een bekende goud- en zilverspecialist is meer dan schokkende informatie bekend geworden over ons financiële systeem.
Zo schokkend en onthullend dat History Channel het interview met hem uit hun onlangs uitgezonden documentaire heeft geknipt.
Tot aan het begin van de jaren zeventig werden aandelentransacties afgehandeld met fysieke documenten. Overal zag je dan ook in steden als New York boodschappenjongens rondrennen tussen makelaarskantoren, beursgebouwen en banken. Je kocht aandelen, betaalde je bank of makelaar en je kreeg fysieke documenten om aan te tonen dat je de eigenaar was.
Met de komst van de computer en de geweldige toename in financiële transacties was dit niet meer vol te houden en daarom werd er in 1973 de Depository Trust & Clearing Company opgericht, de DTCC.
Dit staat er bij de officiële omschrijving van het bedrijf:
“The Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) is a US post-trade financial services company providing clearing and settlement services to the financial markets. It provides a way for buyers and sellers of securities to make their exchange in a safe and efficient way. It also provides central custody of securities”.
In de praktijk verloopt een en ander dan een stuk gemakkelijker en sneller. Men kan onderling handelen en betalen en de formele afhandeling en afrekening gebeurt dan in een later stadium via de DTCC. De eigendomspapieren worden dan ook niet meer fysiek afgeleverd, maar blijven in de kluizen van de DTCC.
Echter, nu komt er via een goud- en zilverspecialist, Bix Weir, explosieve informatie naar buiten in onderstaand interview. Deze zelfde details heeft hij vrijgegeven in een interview met History Channel over geheime praktijken in Amerika. Dit programma is onlangs uitgezonden, echter was het stuk met Bix Weir er volledig uitgeknipt.
Hij komt met zoveel schokkende informatie dat het teveel is om hier allemaal te beschrijven, maar is wel in zijn geheel te beluisteren in onderstaand interview.
Iedere dag vinden er miljarden financiële transacties plaats. In theorie zouden die aan het eind van iedere dag moeten worden verwerkt en afgerekend door het DTCC. In de praktijk gebeurt dit niet. Er vinden wel af en toe afrekeningen plaats (settlements of contracts), maar hap snap en onregelmatig.
Om het even simpel uit te leggen betekent dit dat er iedere dag voor miljarden wordt verhandeld via financiële transacties maar dat de onderliggende stukken die moeten aantonen wie eigenaar is voor geen meter kloppen. Ook vinden formele afrekeningen niet plaats waardoor er een gigantisch aantal transacties als het ware nog in de lucht hangen.
Er worden miljarden en miljarden rondgepompt, gebaseerd op financiëel eigendom van iets waarvan niemand weet wie er nu eigenlijk de eigenaar is.
De DDTC is gevestigd op het adres: 55 Water Street in New York. In hun kluizen in de kelder van het gebouw bevinden zich voor meer dan 36 biljoen Dollar aan eigendomspapieren.
In oktober 2012 krijgt Amerika te maken met de beruchte orkaan Sandy. Waarover wij een artikel schreven omdat het lijkt alsof deze kunstmatig was gecreëerd.
De Federal Reserve en alle grote banken in New York hebben ondergrondse kluizen die tegen overstromingen bestand zijn. De DTCC had deze “toevallig” niet en dus komt de hele kluis onder water te staan. Maar ja, ze zitten dan ook niet voor niets in Water Street.
Enkele weken voordat de orkaan toesloeg werden alle bestaande zogenaamde “gold and silver swap contracts” (derivaten) overgebracht naar de DTCC.
Er komen wat vage berichten naar buiten dat het allemaal wel meeviel met de schade, maar er kwam geen enkele duidelijkheid. Men begon het water uit de kelder te pompen nadat de rust was wedergekeerd. Dit nam ongeveer drie weken in beslag en net op dat moment sloeg het noodlot weer toe. Er ontstond brand door “kortsluiting” en hele kluis met inhoud brandde zo ongeveer volledig uit.
Wat de situatie is betreffende de staat van die 36 biljoen eigendomspapieren weet helemaal niemand. Net zoals helemaal niemand weet wie eigenlijk eigenaar is van de DTCC.
Wat wel bekend is bij insiders is dat 99 procent van alle hypotheken wereldwijd (niet alleen Amerika) staan geregistreerd op titel van de DTCC. Ze doen dit niet op eigen naam, maar op een fictieve bedrijfsnaam: Cede & Company. Uiteindelijk is dit bedrijf eigenaar van 99 procent van alle financiële eigendomsdocumenten over de gehele wereld omdat ze allemaal op deze naam staan geregistreerd.
Ook jouw huis is, zolang je de hypotheek niet hebt afbetaald, eigendom van Cede & Company. Je mag dan betalen bij je lokale bank, maar deze hebben de hypotheken in pakketten weer vele malen doorverkocht als derivaten en uiteindelijk komen ze allemaal bij Cede & Company terecht.
Zolang de systemen blijven doordraaien is er nog niet zoveel aan de hand. Maar, als er weer een crisis komt en er moet daadwerkelijk worden afgerekend, dan is het einde oefening omdat niemand meer kan aantonen van wie wat is. Het is één grote ondoorzichtige gemanipuleerde brei aan contracten waar werkelijk niemand óóit meer een touw aan vast kan knopen.
Zoals Brix Weir zegt, “De ineenstorting van het financiële papiergeldsysteem zal ook niet in één klap komen, maar als een serie gebeurtenissen die een dominoeffect hebben”. En dat is op dit moment in volle gang.
Dit en meer in het volgende, misschien wel meest onthullende interview van dit jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: