Er is niets aan de hand. Ga verder met je leven. Deel 1

Dat is wat de mainstream media, overheid en de banken je graag willen doen geloven. Wat de meesten echter niet weten is dat ze de mensen eigenlijk hersenspoelen. Je zal je misschien afvragen: “Waarom zouden ze dat eigenlijk doen?” Ooit al eens gehoord over termen als Illuminati, New World Order, Freemasons, satanisme, Club van Rome, chemtrails, Georgia guidestones, reptilians, … ?
Dit en nog veel meer komt hier uitgebreid in verschillende delen aan bod.
Deel 1: Oekraïne
In de reguliere media (en hier en daar ook de alternatieve media) horen en lezen we dat de Russische president Vladimir Putin de grote boeman is.
Dit is wat er echt aan de hand is:
Het begon allemaal met de IMF-hervormingen in 1994. Met als resultaat hyperinflatie waardoor heel wat nationale bedrijven failliet gingen.
In de biografie van Joesjtsjenko lezen we dit:
“In 1993 werd Joesjtsjenko president van de kersverse Oekraïense Centrale Bank. In die hoedanigheid speelde hij een belangrijke rol van de stabilisering van de Oekraïense financiële markt en bij de invoering van de grivna als nieuwe munteenheid. In 1998 hielp hij Oekraïne door de diepe economische crisis.”
Die crisis van 1998 is nu net wat Joesjtsjenko zelf heeft veroorzaakt, vermoedelijk op aangeven en/of in opdracht van het IMF:
Joesjtsjenko is niet erg geliefd in het oosten van het land, daar hij als een van de belangrijkste personen wordt gezien achter de IMF-hervormingen van 1994, waarbij de prijzen van openbare goederen sterk stegen (elektriciteit met 600%, openbaar vervoer met 900%), de koopkracht daalde met 75%, de import van westerse goederen sterk steeg (waartegen veel nationale particuliere en overheidsbedrijven niet konden produceren en daardoor failliet gingen) en grote delen van de niet rendabele industrie werden gesloten. Oost-Oekraïne is sterk gericht op de industrie en werd daardoor zwaar getroffen.”
En zo kwam het land in de greep van het Westen. In 1999 werd de man tot premier benoemd om dan twee jaar later ontslagen te worden door de president. In die zelfde periode was Joelia Tymosjenko vicepremier.
In 2002 kwam Janoekovytsj op het toneel toen hij op voordracht van president Leonid Koetsjma tot premier werd benoemd.

In 2004 waren dan de presidentsverkiezingen waarin Janoekovytsj het na twee ronden nipt haalde van Joesjtsjenko. Na beschuldigingen van fraude, hevige protesten en een hernieuwde ronde (waarbij de oppositieleider deze won) heeft de verkozen president op 31 december zijn ontslag aangekondigd. Die periode kennen we als de Oranjerevolutie. Begin 2005 werd Joestsjenko tot president benoemd.
In 2006 werd Janoekovytsj opnieuw tot premier benoemd om iets meer dan een jaar later opgevolgd te worden door Joelija Tymosjenko. Drie jaar later (2010) werd Janoekovytsj verkozen tot president.
“In november 2013 ontstond er in de hoofdstad Kiev een protestbeweging naar aanleiding van het niet tekenen van een associatieverdrag met de Europese Unie. De Russisch gezinde president Viktor Janoekovytsj vluchtte naar aanleiding van deze protesten naar Rusland. Ondertussen werd er in Kiev een nieuwe regering gevormd, de regering-Jatsenjoek. In de overwegend Russisch-sprekende delen van Oekraïne braken protesten uit tegen deze nieuwe regering, waarna Rusland het schiereiland Krim bezette. Op 18 maart 2014 annexeerde Rusland de Krim, ondanks hevig protest van onder meer de VS en de EU.” (bron: Wikipedia)
In februari 2014 werd hij afgezet als president.
Tot zover de feiten zoals ze algemeen gekend zijn.
 
Mijn analyse over de annexatie van de Krim door Rusland houd ik voor een volgend artikel.
Een associatieverdrag met de EU lees ik. Maar waarom wil de EU Oekraïne aan hun zijde? Wacht even … ik herinner mij dat er enkele jaren geleden in Georgië ook hevige opstanden, rellen en protesten waren.  Juist ja, geo-politieke isolatie van Rusland. Kijk even wat Paul Joseph Watson van Infowars er over heeft te melden.

Die protesten zijn dus het werk van de US en de EU. Niets nieuws, dat is een publiek geheim.
In een artikel van Martin Vrijland lezen we het volgende:
“Maar erg interessant is het om eens te kijken naar die neo-nazi partij Svoboda. Op de website van Globalresearch zijn foto’s te zien van Amerikaanse afgezanten die met de leider van deze neo-nazi partij op de foto staan. We hebben het dan over John Mc Cain en Assistant Secretary of State Victoria Nuland. Opmerkelijk is dat ook de bekende bokser Vitali Klytsjko die zo pro Europa was gewoon op de foto staat met deze neo-nazi partijleider. We hebben het dan niet over valse insinuaties, nee, de beste man staat met Hitlergroet en al op de foto. Tijdens de gevechten in Kiev lijken de neo-nazi’s een sleutelrol te hebben gespeeld.”
Als je op die laatste link klikt, dan kan je lezen dat die bekende bokser Viktor Joestsjenko steunt. Beide heren zijn pro-Europees. Een neo-nazi (=fascist) die Europa steunt? Zou het fascisme opnieuw aan een opmars bezig zijn in Europa? Je zou denken van wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: