Er is niets aan de hand. Ga verder met je leven. Deel 1: slot en deel 2

Deel 1, slot
Hoor eens wat Konijn Verhofstadt te vertellen heeft. Maar train eerst even uw lachspieren.

Dat is toch te gek voor woorden. Het zou dus goed gaan. Ja, we zien het … Bij mijn weten heeft Poetin nog niets verkeerd gedaan. EU en VS daarentegen …
Wist je trouwens dat het Vaticaan over Europa heerst en Europa over de VS? In een volgend artikel ga ik hier verder op in.
Ondertussen heeft NAVO beslist dat Rusland een tegenstander is, die kost wat kost gestopt moet worden. Ben eens benieuwd hoe ze dat zullen doen.
Als antwoord daarop hebben Rusland en China beslist om gezamenlijke maritieme oefeningen te houden.
De rest van het nieuws uit Oekraïne kan je volgen op onze facebookpagina.
 
Deel 2: Waar komt de mens vandaan?
Op school leerden we allemaal dat de mens afkomstig zou zijn van de aap. Dat was toch een onderdeel van de evolutietheorie van Darwin.
Maar klopt dat wel? Even kijken:
In het menselijke DNA zitten 46 chromosomen, lezen we op de website van het centrum voor medische genetica.
David A. DeWitt (Ph.D., directeur, Center for Creation Studies, Liberty University, Lynchburg, VA, V.S.) schrijft dat apen (gorilla’s, chimpansees en oerang-oetan’s) 48 chromosomen in hun DNA hebben.  Als een chimpansee (waarvan we geleerd hebben dat we er van afstammen) 48 chromosomen heeft en de mens 46, hoe kan de mens dan afstammen van de aap?
Volgens mij zit het scheppingsverhaal iets dichter bij de waarheid aan, al staan daar ook wel fouten in.
DeWitt schrijft het volgende:
Creationisten geloven dat God Adam direct van het stof van de aarde maakte zoals de Bijbel vertelt. Daarom hebben de mensen en apen nooit een gemeenschappelijke voorouder gehad. Echter wanneer we dit omwille van de discussie toch zouden veronderstellen, dan hadden er 40 miljoen afzonderlijke mutatie gebeurtenissen moeten plaatsvinden. Die zouden zich dan in de populatie hebben moeten inbouwen in slechts ~300.000 generaties. Dit probleem staat bekend als het “Haldane’s dilemma.” Dit probleem wordt nog eens versterkt omdat de schrijvers toegeven dat het merendeel van evolutionaire veranderingen veroorzaakt wordt door neutrale of willekeurige genetische drift. Dat verwijst naar verandering waarin natuurlijke selectie niet werkzaam is. Zonder een selectievoordeel is het moeilijk te verklaren hoe dit enorme aantal mutaties zich in de populatie vastgelegd kan hebben. In plaats daarvan zouden veel van de intrinsieke verschillen in de DNA keten er vanaf het begin van de schepping kunnen zijn geweest.”
In het boek Genesis 1 vers 27 lezen we: “God schiep de mens als zijn evenbeeld, …” Is het woord evenbeeld wel de juiste vertaling uit het Hebreeuws? Volgens Jordan Maxwell niet. Dit is het eerste deel van de negen:
https://www.youtube.com/watch?v=nJ2DvXOA3cc
Heeft men ons dan belogen en bedrogen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: