Er is iets heel goed fout op deze planeet.

Slechts één ding? Nee hoor, er is een hoop die fout zit. Een overzicht:

De geschiedenis

De big-bang theorie is slechts een theorie. Er is absoluut nog geen enkel geloofwaardig bewijs geleverd die deze theorie kan onderbouwen.

Eerder heb ik reeds twee artikels gepubliceerd over de oudheid van voor onze jaartelling. Hieronder kan je Bram Vermeulen aan het werk zien die ons meer vertelt over het ontstaan van de mens.

https://www.youtube.com/watch?v=A0x0LSp1kdI

Er zou 700 jaar van onze tijdlijn verzonnen zijn volgens deze wetenschapper.

De bankengeschiedenis werd voor ons verborgen gehouden.

Het heden

De komeet Elenin zou planeet Niburu zijn volgens deze website. Of het ook zo is, zullen we snel genoeg weten.

Het klimaat verandert. Maar het is niet de schuld van de mens. Wat dacht je hiervan:
een pak meer zware aardbevingen dan vroeger. Elke week een vulkaanuitbarsting, om nog maar te zwijgen over de Yellowstone supervulkaan die elk moment kan ontploffen. Sinkholes die her en der te voorschijn komen. Diepe scheuren in het landschap die uit het niets verschijnen. Vreemde geluiden die waargenomen worden. Meer info hier.
Een verloren gegane Russische stad die na enkele decennia opnieuw boven water komt te liggen.

Een hele resem wetenschappers en bankiers (ondertussen al 30) die vermoord worden.

9/11 is duidelijk een inside job.

ISIS en zijn voorganger Al Qaeda is een product van, gefinancierd en bewapend door CIA – Mossad – EU. Hamas werd oorspronkelijk opgericht door Israel. ISIS is in de Egyptische oudheid de godin van vruchtbaarheid. ISIS is ook een farmaceutisch bedrijf die een middel beweert te hebben tegen ALS.

In Libië werden onlangs 11 lijnvliegtuigen gestolen. Blijkt nu dat die Libische Dageraad banden zou hebben met ISIS. Of beter een afdeling van. Een paar dagen geleden zei de voormalig Amerikaanse minister van defensie dit: “Terreuraanval op VS met massa slachtoffers komt er zeker”En ze hebben al een datum: 11 september 2014, dat is volgende week donderdag. Dat is exact 13 jaar na de eerste 9/11. “13” is toevallig ook een heilig numerologisch getal voor de vrijmetselaars. Hetzelfde geldt voor het getal 11.

De economie is ook niet meer wat het geweest is. Wie nog gelooft dat de huidige economie nog zal groeien, is volgens mij gehersenspoeld door de media, overheid en banken. Die laatste twee zijn trouwens de grootste criminele organisatie die je je kunt indenken. Ik schrijf hier uit ervaring.

Het bestaan van Europa is zelfs niet eens rechtsgeldig. Dat betekent dat de Euro ook niet rechtsgeldig is. Ook alle wetten die er gekomen zijn op initiatief van de EU en zijn voorgangers zijn ongeldig. Mogelijks is zelfs daardoor ook de federalisering van dit land ongeldig.

Het Vaticaan en pedofilie gaan hand in hand. Ook hooggeplaatste politici en CEO’s blijken er schuldig aan te zijn.

Verkiezingen, democratie en vrijheid van meningsuiting zijn slechts een illusie. Je denkt vrijheid van keuze te hebben bij verkiezingen, maar eigenlijk heb je die niet.

Niets is wat het lijkt. Dat is duidelijk. Kan je nog iets toevoegen aan dit rijtje? Doe gerust.

Een gedachte over “Er is iets heel goed fout op deze planeet.

  • 20 januari 2018 om 14:33
    Permalink

    Beste. Het rijtje kan zeker aangevuld worden. Het grootste deel van de traditionele westerse geschiedenis is verzonnen/vervalst. Ik ben daarover een blog begonnen, jefdemolder.blogspot.be

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: