Enorme explosie in Chinese havenstad Tianjin

De Standaard schrijft:

“Bij de twee enorme ontploffingen in de Chinese havenstad Tianjin zijn 50 mensen om het leven gekomen. 700 mensen raakten gewond, van wie enkele tientallen zwaargewond. Wellicht ontploften opgeslagen explosieven in een containerterminal. De brandweer stopte ondertussen met blussen, tientallen brandweerlui zouden nog vermist zijn.

De twee explosies, de eerste (met de kracht van 3 ton TNT) en de tweede (equivalent van 21 ton), deden zich omstreeks 23.30 uur plaatselijke tijd (woensdagavond 18.30u Belgische tijd) voor in de industriezone van Tianjin, waar vooral de petrochemische sector actief is. Een container met een explosieve chemische stof, mogelijk cyanide, zou ontploft zijn, en de brand die daarbij ontstond zou op zijn beurt de tweede, grotere ontploffing veroorzaakt hebben.”
Hieronder een video van het gebeuren alsook enkele foto’s:
https://www.youtube.com/watch?v=X1TAfZeiP7o

Foto: Time.com

Foto: Dailymail.co.uk
Foto: Dailymail.co.uk

De auteur van dit artikel vraagt zich af of het een nucleaire explosie kon zijn. Als je de videobeelden ziet, dan zou je dat wel kunnen denken. Een nucleaire explosie wordt bij mijn weten toch meestal gevolgd door een paddenstoelenwolk.
Zou de informatie– en valutaoorlog tussen China en US daar voor iets tussen zitten? Het zou mij niet verwonderen dat die explosie het werk zou geweest zijn van het CIA en Mossad.
Voor wie het officiële 9/11-verhaal nog zou geloven. Kijk eens naar die linkse foto. Zelfs met 21 ton TNT staat het gebouw er nog. WTC 7 viel in elkaar door kantoorbrandjes volgens de officiële versie. Kan je nog volgen?

Update 1:

Zopas gelezen dat ook een tweede fabriek gereduceerd is tot puin.

Update 2 (17 aug 2015):

Blijkbaar zou Hillary Clinton de opdracht gegeven hebben voor die explosies. Althans volgens deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: