Energy-Flow®: workshop door grondlegster Gerda Husson, Balen

Energie-Flow® is een  zelfhealingstechniek  die zowel emotioneel, mentaal als lichamelijk ondersteuning biedt door het verhogen van je energiefrequentie, aangezien alles energie is. Einstein gaf dit al vroeg aan: “Alles is energie! Alles is bewustzijn!” Ook omdat alles energie is en je het niet met je blote oog ziet,  kunnen er storingen en blokkades in je energielichamen optreden door emotionele, mentale of lichamelijke disharmonie. Wanneer je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad, waardoor je hele lichaam door elkaar werd geschud, dan werden ook je energielichamen door elkaar geschud, met chronische klachten als mogelijke gevolgen.  Die zijn onoplosbaar in de materie zolang de oorzaak in je energielichamen niet wordt opgelost.
Energy-Flow® biedt een synthese aan van:
Bewustzijn, Mindfulness-technieken, aandachtgerichte cognitieve therapie, technieken tot herprogrammering, projectietechnieken: in de spiegel leren kijken  naar situatie en gedragingen.
Technieken om de energiefrequentie van het lichaam te verhogen en zo het zelfgenezingsproces van het lichaam te stimuleren,
Het leren beslissingen nemen vanuit de innerlijke autoriteit,
Oefeningen die een staat van ‘Whole Brain’ creëren, zodat de rechter en linker hersenhelft actief gebruikt worden.
Uitzuiveren van energielichamen,-velden en soulbody’s.
Tijdens de begeleiding ga je – stap voor stap – verder in je proces naar zelfontwikkeling.  Je leert te navigeren op jouw innerlijke autoriteit. Deze autoriteit kan verschillen van persoon tot persoon aangezien er verschillende autoriteiten zijn. Samen gaan we op zoek naar jouw specifieke autoriteit. Het komt er op neer dat je jouw leven niet tracht te controleren maar dat je je laat rijden op je innerlijke autoriteit. Personen die op hun innerlijke autoriteit durven navigeren en ook hun blokkades durven uitzuiveren, bereiken een zelfhealingsvermogen, dat ”Quantum Sprongen” kan maken.
 
Woensdag 23 april om 19.30u start een workshop. Inlichtingen www.to-be-advies.be
Bekijk hier de Energieflow folder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: