Effecten van coronamaatregelen op jouw gezondheid

Volgens de media, politiek en virologen zouden al die coronamaatregelen die momenteel van kracht zijn ten goede komen van de volksgezondheid. In de media laat men uitschijnen dat het ook zou helpen. Maar is dat wel zo? Laten we eens kijken welke gevolgen dat deze maatregelen hebben op jouw fysieke, mentale en spirituele gezondheid.

Gevolgen voor jouw fysieke gezondheid

Mondmaskers

Als je uitademt terwijl je een mondmasker aan hebt, dan blijft een deel van wat je uitademt (o.a. CO²) achter aan de binnenkant van dat masker. Adem je dan weer in, dan komt wat achtergebleven is ook mee in je longen. Nochtans wil je wat je uitademt niet meer terug. Het gevolg is dat er zuurstoftekort optreedt. Met als resultaat: koppijn, afsterven van hersen- en andere lichaamscellen, verhoogde bloeddruk, verhoogde hartslag, enz.

1,5 meter afstand

Fysiek contact is broodnodig. Een knuffel die langer duurt dan 20 seconden genereert een helend effect. Ook worden er bacteriën uitgewisseld bij fysiek contact. Deze bacteriën maken onderdeel uit van jouw immuunsysteem.

Ontsmetten van de handen

Alcohol, ongeacht waar het inzit, verzwakt jouw immuunsysteem. Dit omdat alcohol de goede bacteriën doodt. Jouw handen zijn de eerste verdedigingslinie tegen ongewenste organismen. Het krioelt van de bacteriën op jouw handen. En je hebt ze broodnodig. Je hoeft je handen eigenlijk alleen maar te spoelen (bij voorkeur met regenwater) als ze zichtbaar vuil zijn of als ze plakken.

Gevolgen voor je mentale en spirituele gezondheid

Mondmaskers

Eerder deelde ik al deze tekst:

Wist je dat de inwoners van het huidige Arabië 2300 jaar geleden, lang vóór de Islam, ontdekten dat het dwingen van mensen om hun neus en mond te bedekken, hun wil en individualiteit brak en hen depersonaliseerde? Het maakte hen onderdanig. Dit is waarom ze elke vrouw het verplichte gebruik van een stof op haar gezicht oplegden.
Dus de Islam transformeerde het tot het symbool van de onderwerping van de vrouw aan Allah, de eigenaar van de Harem en de koning.

Moderne psychologie verklaart het: gezichtloos bestaan we niet als onafhankelijke wezens. Het kind kijkt tussen twee en drie jaar in de spiegel en komt zichzelf ontdekken als zelfstandig wezen.
Het masker is het begin van het elimineren van eigenheid.
Degenen die hun geschiedenis niet kennen worden veroordeeld om het te herhalen……

Verder werkt een mondmasker als vervreemdend. Zelf vind ik het nogal moeilijk om iemand met een mondmasker op te herkennen.

1,5 meter afstand en bubbles

Dit werkt vooral vervreemding in de hand. Het isoleert je van anderen. Het werkt depressies in de hand.

Ontsmetten van handen

Hierdoor creëer je smetvrees. Ook dat verzwakt het immuunsysteem.

 

Deze maatregelen werden duidelijk niet geïntroduceerd in het voordeel van de volksgezondheid. Volksgezondheid bestaat eigenlijk niet. Iedereen is verantwoordelijk voor diens eigen gezondheid. Gezondheid is iets persoonlijk.

Maar waarom werden die dan wel in het leven geroepen? Laat het even weten in de reacties onderaan.

 

Facebook censuur

Van facebook mogen we geen advertenties plaatsen. Noch kunnen we berichten promoten. Men beweert dat we teveel “fake nieuws” de wereld insturen.

 

Om die reden roep ik jullie op om ons Telegram-kanaal te volgen. Ook op Gab zijn we actief. Mag ik jullie ook vragen om onze artikels zoveel mogelijk te delen binnen jullie eigen netwerk? Alle nodige knoppen vind je onder het artikel. Waarvoor onze eeuwige dank.

 

Donnaties

Wil je ons financieel steunen? Dat kan ook. De knop vind je in de rechterbovenhoek op elke pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: