Een titel biedt geen enkele vorm van bescherming

Zopas ontving ik per email een kopie van brief van een zekere Hilde Hoebanx die zou werken bij de papieren entiteit “GEMEENTE ZEDELGEM”.

Je kan ze hier lezen: aangetekende brief de heer Decloedt

Dit is mijn antwoord:

Al wie mij en/of mijn geliefden op enigerlei wijze enig kwaad aandoet, zal daarvoor persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk gesteld worden.

Mij en/of mijn geliefden dwingen iets te doen, iets niet te doen of iets te dulden zonder dat er een door beide partijen willens en wetens ondertekend contract of overeenkomst is, is een daad van slavernij. Slavernij in iedere vorm is krachtens de UVRM verboden.

Met mij in contact komen, ongeacht of het nu mondeling, schriftelijk of fysiek is, behelst het expliciet en onherroepelijk akkoord met bovenstaande.

 

Hilde Hoebanx beweert in haar brief dat de papieren entiteit “GEMEENTE ZEDELGEM” eigenaar zou zijn van het huisje waarin ik verblijf. Ik verwacht van haar dat ze dat op een liefdevolle manier bewijst. Het enige wat ze zal kunnen bewijzen is dat de voornoemde entiteit eigenaar is van een ander papier, genaamd: eigendomsakte. Een eigendomsakte is géén fysiek huis. Het is dode tekst.

Verder schrijft ze dat de persoon “RUBEN DECLOEDT” hier in dit huisje zou “wonen”. Fout. Die “woont’ op het referentie adres  vermeld op bovenstaande brief. Ik ben een mens, geen persoon, en ben hier in dit huisje bijna elke dag te vinden.

Ik ben best bereid om te verhuizen. Echter nooit onder dwang. Zoiets gebeurt uitsluitend vrijwillig. Eerder had ik reeds een oproep geplaatst om mensen te vinden die net als ik off-grid en zelfvoorzienend willen leven. Bij voorkeur op een hoeve in een glooiend landschap. Bij nader inzien kan dat ook in mijn geboortestreek.

Het is trouwens niet de eerste keer dat ze mij probeert kwaad aan te doen, getuige deze brief:

Als wie zich burgemeester, schepen of algemeen directeur van GEMEENTE ZEDELGEM noemt, heeft een link ontvangen naar dit artikel. Naar Annick Vermeulen, die zich burgemeester noemt, heb ik onderstaande brief verstuurd.

brief aan gemeente

 

Normen en waarden

Ik leef uitsluitend volgens de principes van de natuur en mijn eigen normen en waarden. Regelgeving en beslissingen van papieren entiteiten hebben op mij geen enkel effect. Wie van mij iets eist, krijgt helemaal niets. Wie beleefd vraagt, heeft kans om te krijgen wat die vraagt.

 

Oproep

Bij deze roep ik iedereen op om op een beleefde en vriendelijke manier te schrijven en te bellen naar Hilde met de oproep om mij met rust te laten. Ik doe hier niemand enig kwaad, ik ben niemand ten laste en ik zit hier in niemands weg. Blijkbaar zijn er figuren in mijn omgeving die daar duidelijk anders over denken. Dat is hun goed recht, zolang ze een ander geen kwaad aan doen. Sommigen weten niet wat onvoorwaardelijke liefde betekent. Dat vind ik jammer.

 

Telegram en Gab

Van facebook mogen we geen advertenties plaatsen. Noch kunnen we berichten promoten. Men beweert dat we teveel “fake nieuws” de wereld insturen.

 

Om die reden roep ik jullie op om ons Telegram-kanaal te volgen. Ook op Gab zijn we actief. Mag ik jullie ook vragen om onze artikels zoveel mogelijk te delen binnen jullie eigen netwerk? Alle nodige knoppen vind je onder het artikel. Waarvoor onze eeuwige dank.

          

Verder kan je je uiteraard ook vrijblijvend inschrijven op de gratis nieuwsbrief. De daarvoor voorziene “volg”-knop vind je in de rechterkolom.

 

Donnaties

Wil je ons financieel steunen? Dat kan ook. De knop vind je in de rechterbovenhoek op elke pagina.

4 gedachten over “Een titel biedt geen enkele vorm van bescherming

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: